سه شنبه, ۱۸ آذر , ۱۴۰۴ Tuesday, 9 December , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23250 تعداد نوشته های امروز : 6×
۴۲۸ “موتورسوار” کشته و زخمی شدند/استفاده از کلاه ایمنی بیش از ۶۰ درصد احتمال مرگ را کاهش می دهد
30 اردیبهشت 1398 - 9:13
شناسه : 64539
9
در تصادفات سال گذشته استان؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

سرهنگ محمد حیدری اظهار کرد: در سوانح رانندگی رخ داده برای موتورسواران طی سال گذشته، ۳۳ نفر جان خود را از دست داده و ۳۹۵ نفر هم زخمی شدند./رئیس پلیس راه استان کرمانشاه با اشاره به وقوع ۳۴۱ فقره حادثه برای موتورسواران و راکبان آن ها در سال گذشته، گفت: در جریان این سوانح ۴۲۸ نفر کشته و زخمی شدند./وی ادامه داد: علت فوت ۸۰ درصد از کشته شدگانی که سوار بر موتورسیکلت بوده اند ضربه مغزی بوده و این نشان می دهد اکثر آن ها متاسفانه از کلاه ایمنی استفاده نکرده اند./ حیدری افزود: در بررسی علل وقوع سوانح مشخص شده که در حوادث رانندگی پیش آمده، موتورسواران تنها در ۲۴ درصد این حوادث مقصر بوده اند و ۷۶ درصد دیگر این موتورسواران متاسفانه قربانی تخلف دیگران شده اند./رئیس پلیس راه استان تصریح کرد: از ۳۳ نفری که در حوادث رانندگی جان خود را از دست داده اند ۳۲ نفر آن ها در برخورد با سایر وسایل نقلیه کشته شده اند و یک نفر هم بر اثر واژگونی جانش را از دست داده است.

پ
پ

وی یادآوری کرد: بررسی ها نشان می دهد اگر رانندگان موتور و ترک نشینان از کلاه ایمنی استفاده کنند بیش از ۶۰ درصد احتمال فوت آن ها کاهش می یابد.

حیدری رفع نقص سیستم روشنایی و یا نصب قطعات شبرنگ رویوموتورسیکلت هنگام تردد های شبانه و همچنین رعایت فاصله طولی و عرضی مناسب با خودروها را در کاهش سوانح رانندگی موتورسیکلت بسیار مناسب ارزیابی کرد.

رئیس پلیس راه استان کرمانشاه در پایان به رانندگان خودروها توصیه کرد با توجه به شروع فصل کشاورزی و افزایش تردد کشاورزان موتور سوار در جاده های استان، مراقبت لازم را به عمل آورده و حتما جانب احتیاط را رعایت کنند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.