شمشیری با تأکید بر ضرورت اجتماعی شدن موضوع مقابله با مواد مخدر تصریح کرد: تا زمانی که یک نفر متقاضی مواد مخدر داشته باشیم، عرضه کنندگان هم وجود دارند.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به در دست راه اندازی بودن اردوگاهی برای حل مشکل اشتغال معتادین بهبود یافته در شهرستان کنگاور افزود: این اردوگاه ۱۹ هکتاری در محلی که مخصوص اسکان آوارگان حلبچه عراق بوده در دست راه اندازی است.
شمشیری با بیان اینکه کماکان تریاک و مشتقات آن پرمصرف ترین ماده مخدر در استان کرمانشاه است، گفت: مواد مخدر سنتی و مشتقات آن ها بیشترین مصرف را در استان دارند و بعد از اینها ماده مخدر “گل” بیشترین مصرف را در سطح استان پیدا کرده است.
سید مجتبی موسوی معاون پرورشی، فرهنگی و هنری اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در این مراسم با ابراز خرسندی از حضور پر رنگ سمن ها در حوزه مقابله با اعتیاد در کنار آموزش و پرورش و دیگر نهادهای متولی امر مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: در مجموعه آموزش و پرورش همیشه گله مند بودیم و گاه نیز احساس تنهایی می کردیم که حضور سمن ها و فعالیت داوطلبانه آنها در این عرصه به نقطه قوتی برای آموزش و پرورش در حوزه مبارزه با مواد مخدر تبدیل شده است.
موسوی تاکید کرد: دانش آموزان امروز آینده سازان فردای جامعه هستند که این مهم ضرورت تلاش برای ایجاد مصونیت در آن ها در برابر آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد را نشان میدهد.
در این مراسم از تعدادی از خانواده شهدا و جانبازان حوزه مبارزه با مواد مخدر و تعدادی از فعالان این حوزه در استان کرمانشاه تقدیر شد/ایسنا
دیدگاه