شنبه, ۲۱ تیر , ۱۴۰۴ Saturday, 12 July , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22604 تعداد نوشته های امروز : 2×
گلایه مردم کرمانشاه از نابسامانی وضعیت پیش دبستانی ها! /مسئولین آموزش و پرورش پاسخگو نیستند!
05 تیر 1398 - 12:05
شناسه : 81108
17
طلوع‌‌کرمانشاه :

با آغاز ثبت نام پیش دبستانی ها برای سال تحصیلی پیش رو ؛ شهروندان از قیمت بسیار بالای شهریه ثبت نام در مراکز غیرانتفایی و شرایط سخت و پذیرش محدود در پیش دبستانی های دولتی گله مند هستند./ خانواده های کرمانشاهی طی تماس با پایگاه خبری طلوع کرمانشاه خواستار بررسی این وضعیت شده اند./تلاش های مکرر خبرنگار طلوع کرمانشاه برای برقراری ارتباط با روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه و مسئولین مرتبط با این موضوع بی نتیجه ماند!/مسئولین روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه و مدیران مرتبط با این موضوع پاسخگو باشید!
مشکلات مطرح شده توسط شهروندان:۱- شهریه بالای مراکز پیش دبستانی در مقابل عدم ارائه امکانات کافی/۲- بکار گیری مربیان و معلمان با تحصیلات غیر مرتبط و روحیه نامناسب. با توجه به اهمیت بسیار بالای سوابق وتجربه این افراد برای مقطع مورد نظر/۳- نگرانی والدین بخاطر توزیع نامناسب جایگاهی مراکز پیش دبستانی دولتی و خصوصی در سطح کلانشهر کرمانشاه

پ
پ

شکل گیری درست شخصیت کودک از سنین کودکی آغاز می شود، اهمیت این موضوع بسیار بالا است زیرا می تواند نقش بسزایی  را در آینده یک جامعه ایفا کند. تحقیقات نشان داده است  افرادی که در کودکی آموزش های تربیتی درست دیده اند نسبت به سایر افراد آینده موفق تری داشته اند.

(تفاوت پیش دبستانی و مهد کودک در این است که مهد های کودک، مرکز آموزشی و نگهداری برای نوزادان و کودکان محسوب می‌شود؛ در حالی که پیش دبستانی برای کودکان سه الی شش سال است) در اکثر پیش دبستانی ها یک سال قبل از اول دبستان “۶ ساله گی” کودکان برای آماده شدن تحصیل مدرسه، در این فضا آموزش خواهند دید. 

 

پایگاه خبری طلوع کرمانشاه

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.