یکشنبه, ۱۳ فروردین , ۱۴۰۲ Sunday, 2 April , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18746 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

شکست سنگین لیورپول برابر سیتی/ ادامه طلسم کلوپ در اتحاد هفته خوب شیاطین سرخ با بازگشت دو مهاجم این خودرو جانشین پژو ۲۰۶ می شود + عکس توصیه به اینفانتینو؛ جام جهانی ۲۰۳۰ را به ما بدهید بازگشت “مسی” به بارسلونا جدی‌تر از همیشه سال ۱۴۰۲ چقدر خودرو وارد خواهد شد؟ تولید پژو پارس در ایران‌خودرو ادامه‌ دارد علت لغو واردات خودروهای کارکرده مشخص شد ۱۲ و ۱۳ فروردین کدام مراکز معاینه فنی باز است؟ + اسامی بیانیه کمیته بین‌المللی المپیک درباره ورزشکاران روس مسی: به لطف خدا هر جامی را کسب کردم مقصدهای احتمالی ناگلزمن چرا نام خریداران خودرو از سامانه حذف شد؟ پیروزی انگلیس و شگفتی‌سازی قزاقستان در مقدماتی یورو ۲۰۲۴ ماشین‌های کلاسیک گلزنی هزینه معاینه فنی خودروها در سال جدید اعلام شد اجرای طرح ثبت شناسه کالا به کجا رسید؟ ۲۰ بازیکن برتر مسلمان فوتبال جهان شروع هیجان دیدارهای ملی بعد از جام جهانی/ بازگشت ایتالیا و تداوم‌ حضور رونالدو بوفون: باهوش‌تر از توخل را در فوتبال ندیدم

فینالیست های شهرداری برای شهر
30 مرداد 1397 - 13:20
شناسه : 8610
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

مهندس منوچهر فخری و مهندس حامد لعل بخش دو گزینه ای هستند که تا این لحظه به فینال انتخاب شهردار کرمانشاه راه پیدا نموده اند و بطور حتم اگر اتفاق غیر منتظره ای رخ ندهد هفته آینده شهردار کرمانشاه از بین این دو گزینه معرفی خواهد گردید.

پ
پ

به گزارش طلوع؛ با برگزاری انتخابات هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر و مشخص شدن ترکیب جدید هیئت رئیسه، انتظار شهروندان، افکار عمومی و مسئولان از نمایندگان پارلمان محلی، انتخاب هر چه سریع تر شهرداری توانمند و مسلط به امور شهر می باشد.
هر چند طی چند روز اخیر نام های زیادی برای تصدی پست شهرداری کرمانشاه در رسانه ها و به ویژه فضای مجازی مطرح گردید ، اما همچنان نام غلامرضا امیری از سایرین پررنگ تر و محتمل تر به نظر می رسید، ولی با انتخاب امیری به عنوان رئیس شورای شهر پروسه انتخاب شهردار جدید کرمانشاه وارد مرحله جدیدی شده است و سایر گزینه ها نیز از شانس به دست آوردن سکان مدیریت شهر کرمانشاه برخوردار شده اند.
طبق شواهد و قرائن، شورای شهر که طی این مدت با مطرح نمودن نام های مختلف، به نوعی بازی با افکار عمومی را مدنظر قرار داده بود تا با انحراف افکار عمومی و رسانه ها انتخابات هیئت رئیسه را آنطور که خود می خواست برگزار کند اکنون دو گزینه بیشتر برای تصدی پست شهرداری کرمانشاه در نظر ندارد و سایر افرادی که اسمشان مطرح گردیده بیشتر در حد گمانه زنی یا رایزنی شخصی برخی اعضای شورای شهر هستند.
مهندس منوچهر فخری و مهندس حامد لعل بخش دو گزینه ای هستند که تا این لحظه به فینال انتخاب شهردار کرمانشاه راه پیدا نموده اند و بطور حتم اگر اتفاق غیر منتظره ای رخ ندهد هفته آینده شهردار کرمانشاه از بین این دو گزینه معرفی خواهد گردید.
اکنون شورای اسلامی شهر در آزمونی دیگر قرار دارد تا تکلیف مدیریت شهر کرمانشاه را مشخص و بیش از این از فرصت سوزی خدمات رسانی به شهروندان جلوگیری نماید.
شایان ذکر است مهندس رضایی شهردار سابق کرمانشاه در اوایل تیر ماه سالجاری از سمت خود استعفاء نمود و شورای شهر طی این مدت نتوانسته شهردار جدید را معرفی نماید و امورات شهرداری توسط سرپرست اداره‌می گردد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.