یکشنبه, ۶ فروردین , ۱۴۰۲ Sunday, 26 March , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18732 تعداد نوشته های امروز : 2×

آخرین خبرها

ماشین‌های کلاسیک گلزنی هزینه معاینه فنی خودروها در سال جدید اعلام شد اجرای طرح ثبت شناسه کالا به کجا رسید؟ ۲۰ بازیکن برتر مسلمان فوتبال جهان شروع هیجان دیدارهای ملی بعد از جام جهانی/ بازگشت ایتالیا و تداوم‌ حضور رونالدو بوفون: باهوش‌تر از توخل را در فوتبال ندیدم مدیرعامل گروه بهمن آمادگی خود را در مهار تورم و رشد تولید اعلام کرد المیدان: مسی با الهلال سه ساله بست دو غایب ایتالیا برای بازی حساس مقابل انگلیس تمدید مهلت ثبت نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو + جزییات سقوط تاریخی رافائل نادال پس از ۱۸ سال! خبر خوش فرزین درباره وضعیت بازار ارز در سال ۱۴۰۲ قبل از سفر نوروزی کدام موارد مربوط به خودرو را باید بررسی کنیم؟ ۳ نسل بحران‌ های ارزی؛ چگونه انتظارات می ‌تواند بازار ارز را بهم بریزد؟! طلای جهانی سقوط کرد عکس روی دلار متعلق به کیست؟ + جزییات جالب قهرمانی نابغه ۲۰ ساله تنیس جهان در ایندین ولز/ آلکاراس صدرنشین رنکینگ شد فوری / قیمت جدید خودروهای چانگان وارداتی اعلام شد قیمت یورو امروز ۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۱ تکمیل انتخاب خودرو برای ۶۴۳ هزار متقاضی در سامانه یکپارچه

فعالیت ۳۰۵ “مهدکودک” در کرمانشاه/ افزایش ۱۰ درصدی شهریه
14 شهریور 1397 - 11:55
شناسه : 8879
0
معاون اجتماعی بهزیستی کرمانشاه عنوان کرد: طلوع‌‌کرمانشاه :

معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه از افزایش ۱۰ درصدی شهریه مهدهای کودک استان از ابتدای مهر ماه خبر داد.

پ
پ

به گزارش طلوع کرمانشاه مرتضی کوهی با اشاره به وجود ۳۰۵ مهدکودک در سطح استان، گفت: از این تعداد ۱۹۸ مهدکودک شهری و ۱۰۷ مهدکودک روستایی هستند.
وی آمار کودکان موجود در مهدهای استان را متغیر دانست و افزود: بطور میانگین سالانه ۲۰ تا ۲۲ هزار کودک در مهدهای استان ثبت نام می‌شوند.
کوهی با اشاره به پذیرش کودکان زیر شش سال درمهدهای استان، گفت: از سن شش ماهگی به بعد کودکان در مهدهای استان پذیرش می شوند، اما پذیرش کودکان زیر شش ماه به خاطر محدودیت درنگهداری آنها در مهدها ممنوعیت دارد.
معاون اجتماعی بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به دسته بندی فعالیت مهدکودک‌ها به لحاظ زمانی به سه دسته پاره وقت، تمام وقت و نیم وقت، گفت: تمام مهدهای کودک درطول روز تا حدود ساعت ۱۵ فعالیت دارند که مهدهای تمام وقت تا ساعت ۱۵ و مهدهای نیمه وقت تا ساعت حدود ۱۲:۳۰ فعالیت داشته و مهدهای پاره وقت نگهداری کودکان را هر زمان که والدین آنها مراجعه کنند برای مدت یک تا چند ساعت انجام می دهند.
کوهی خاطرنشان کرد: عمده مجوز مهدهای استان بصورت تمام وقت صادر می‌شود.
وی با بیان اینکه دستورالعمل راه‌اندازی مهدهای شبانه روزی اعلام شده، گفت: تاکنون مهد شبانه روزی در استان نداریم، اما هرفردی که مراجعه کند درصورت ضرورت وجود چنین مهدکودکی در منطقه خاص مجوز آن صادر می‌شود.
معاون اجتماعی بهزیستی استان کرمانشاه میزان شهریه مهدها را با توجه به سن کودک، مدت زمان فعالیت مهد و نیز درجه بندی مهدکودک ها متغیر دانست و افزود: مهدهای استان درجه بندی بر اساس کیفیت فعالیتشان دارند و بر این اساس از یک تا چهار ستاره درجه بندی می شوند که بر این اساس میزان شهریه آنها نیز متغیر است.
وی افزود: همچنین نگهداری از کودکان نوپا، نوباوه و نوباوه دوم نیز شهریه های متغیری دارد و بر اساس مدت میزان فعالیت مهدکودک بصورت تمام وقت، نیمه وقت و پاره وقت میزان شهریه ها متغیر است.
کوهی با اشاره به افزایش ۱۰ درصدی شهریه مهدهای کودک استان، گفت: اعمال افزایش شهریه قرار بود از ابتدای اردیبهشت ماه انجام شود که با تاخیر چندماهه از ابتدای مهرماه امسال اعمال خواهد شد.
وی تصریح کرد: این میزان افزایش شهریه هم با توجه به افزایش قیمت اجاره  بهای مهدها، افزایش قیمت تجهیزات و سایر هزینه های مهد چندان زیاد نیست.
ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.