شنبه, ۲۰ تیر , ۱۴۰۵ Saturday, 11 July , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23962 تعداد نوشته های امروز : 0×
صدور ۵ هزار روادید هر روزه در کرمانشاه
16 مهر 1397 - 10:43
شناسه : 9526
16
آغاز صدور روادید اربعین در کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیر حج و زیارت استان کرمانشاه از آغاز صدور روادید زائرین اربعین حسینی در کرمانشاه از امروز(۱۶ مهر) خبر داد.
حامد دارابی با اشاره به آغاز عملیات صدور روادید اربعین حسینی در کشور از روز گذشته(۱۵ مهر)، اظهارکرد: باتوجه به اینکه نرم افزار مربوط به انجام این عملیات با یک روز تاخیر به کنسولگری عراق درکرمانشاه ارسال شده، فرآیند صدور روادید از امروز(دوشنبه) در این استان آغاز می شود.
وی ادامه داد: امروز در مرحله اول ۱۳۶۷ گذرنامه را وارد کنسولگری عراق در کرمانشاه خواهیم کرد تا فرآیند صدور روادید آنها تا صبح فردا(۱۷ مهر) به اتمام برسد.

پ
پ
مدیر حج وزیارت استان کرمانشاه تصریح کرد: طبق هماهنگی های صورت گرفته باکنسولگری عراق در استان، روزانه تا پنج هزار روادید در کرمانشاه صادر خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: افراد علاقمند به شرکت در راهیپمایی بزرگ اربعین حسینی به فاصله ۴۸ تا ۷۲ ساعت پس از ثبت نام و تکمیل مدارک روادید خود را دریافت می کنند.
دارابی در ادامه به تاثیر کاهش قیمت دلار بر کاهش هزینه های سفر اربعین اشاره کرد و یادآورشد: باکاهش نرخ دلار هزینه های سفر به اربعین حسینی از ۳۸۶ هزار تومان به ۳۷۷ هزار تومان کاهش یافته است.
وی از زائرین خواست تا کار ثبت نام خود را به روزهای پایانی مهلت ثبت نام موکول نکنند و همچنین از طریق ۱۸ دفتر زیارتی استان برای ثبت نام اقدام کنند تا هزینه سفر آنان کاهش یابد./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.