یکشنبه, ۱۳ فروردین , ۱۴۰۲ Sunday, 2 April , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18746 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

شکست سنگین لیورپول برابر سیتی/ ادامه طلسم کلوپ در اتحاد هفته خوب شیاطین سرخ با بازگشت دو مهاجم این خودرو جانشین پژو ۲۰۶ می شود + عکس توصیه به اینفانتینو؛ جام جهانی ۲۰۳۰ را به ما بدهید بازگشت “مسی” به بارسلونا جدی‌تر از همیشه سال ۱۴۰۲ چقدر خودرو وارد خواهد شد؟ تولید پژو پارس در ایران‌خودرو ادامه‌ دارد علت لغو واردات خودروهای کارکرده مشخص شد ۱۲ و ۱۳ فروردین کدام مراکز معاینه فنی باز است؟ + اسامی بیانیه کمیته بین‌المللی المپیک درباره ورزشکاران روس مسی: به لطف خدا هر جامی را کسب کردم مقصدهای احتمالی ناگلزمن چرا نام خریداران خودرو از سامانه حذف شد؟ پیروزی انگلیس و شگفتی‌سازی قزاقستان در مقدماتی یورو ۲۰۲۴ ماشین‌های کلاسیک گلزنی هزینه معاینه فنی خودروها در سال جدید اعلام شد اجرای طرح ثبت شناسه کالا به کجا رسید؟ ۲۰ بازیکن برتر مسلمان فوتبال جهان شروع هیجان دیدارهای ملی بعد از جام جهانی/ بازگشت ایتالیا و تداوم‌ حضور رونالدو بوفون: باهوش‌تر از توخل را در فوتبال ندیدم

همجواری با گورستان یا گورخوابی؟!
17 مهر 1397 - 11:08
شناسه : 9584
0
فرماندار سرپل ذهاب گورخوابی در این شهرستان را تکذیب کرد طلوع‌‌کرمانشاه :

فرماندار سرپل ذهاب خبر انتشار یافته در برخی از شبکه های اجتماعی و سایت های خبری مبنی بر وجود زندگی گورنشینی یا گورخوابی در بین زلزله زدگان این شهرستان را تکذیب کرد.

محبت جمالی نیا افزود: هم اکنون زلزله زدگان سرپل ذهابی از شرایط اسکان موقت و زندگی در کانکس های استاندارد در سطح شهر برخوردارند و در بوستان ها ، میادین و کمپ های مجهز به آب ، برق و سرویس های بهداشتی استقرار دارند.
وی اضافه کرد که در جوار مزارستان احمد ابن اسحاق نیز حدود ۱۰۰ عدد کانکس مربوط به زلزله زدگان همانند دیگر نقاط شهر وجود دارد و این ربطی به مزارستان ندارد.به گفته فرماندار سرپل ذهاب ، وجود زندگی گورنشینی در این شهرستان به هیچ عنوان صحت ندارد چون هیچ قبر بازی در سطح شهر نیست و آرامستان نیز جایی برای اسکان زلزله زدگان ندارد.

پ
پ

جمالی نیا افزود: انتشار این مطالب غیرواقعی در واقع در راستای تضعیف خدمات ارائه شده از سوی دولت به زلزله زدگان بوده و این به دور از انصاف است.
وی گفت: تا بازگشت مردم به منازلشان و اتمام بازسازی ، اسکان موقت آنها در کانکس های استاندارد ادامه دارد و به زلزله زدگان تا عادی شدن شرایط زندگی خدمات متنوعی ارائه می شود.
زمین لرزه ۷٫۳ ریشتری ۲۱ آبان در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله، ۳۲ کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.
این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۰ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی های صورت گرفته حدود ۱۰۰ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی نیز آسیب کلی و جزئی دید.
سرپل ذهاب با بیش از ۹۰ هزار تن جمعیت در غرب کرمانشاه واقع شده است./ایرنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.