چهارشنبه, ۹ آذر , ۱۴۰۱ Wednesday, 30 November , 2022 ساعت تعداد کل نوشته ها : 17119 تعداد نوشته های امروز : 6×

آخرین خبرها

شب تاریخی برای راشفورد بیل: این آخرین بازی من نیست انگلیس هفتمین تیم ۱۰۰ گله جام جهانی/ صدرنشینی در گروه بعد از ۱۶ سال رشفورد بهترین بازیکن دیدار انگلیس – ولز شد برد سنگال به اسطوره این کشور تقدیم شد تا دقیقه ۸۰؛ انگلیس ۳ – ولز صفر عزت‌اللهی: همه چیز برای صعود مهیاست نشست مدیرعامل گروه سایپا با مسئولین سازمان بسیج کارگری تهران بزرگ ارتقا زیرساخت های فیزیکی تولید خودرو در گروه سایپا پژو ۲۰۷ و تارا در بورس کالا چند قیمت خورد؟ قطر ضعیف‌ترین میزبان تاریخ جام جهانی شد غیبت دانیلو، ساندرو و نیمار در دیدار برزیل با کامرون تکذیب شایعه درگیری در اردوی تیم ملی بلژیک جریمه ۱۰ هزار فرانکی آلمان از سوی فیفا در جام جهانی نساجی به اردوی ترکیه رفت پرتغال به دنبال ارائه اسناد گلزنی رونالدو در بازی با اروگوئه به فیفا جدول گلزنان جام جهانی ۲۰۲۲ تا پایان دور دوم مرحله گروهی/ طارمی در رده دوم مشاهده یک قلاده پلنگ ایرانی در بوزین و مرخیل آغاز فعالیت سامانه بارشی از اواخر وقت امروز نگرانی دروازه‌بان سابق آمریکا از تاکتیکهای کی‌روش

واحدهای تولید فرآورده‌های گوشتی کرمانشاه از “خمیر مرغ” استفاده نمی‌کنند
25 مهر 1397 - 16:39
شناسه : 9939
0
رئیس اداره آزمایشگاه‌های اداره کل استاندارد استان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

هشت واحد تولید فراورده‎های گوشتی داریم که انواع سوسیس، کالباس، برگر و … را تولید می‌کنند که هیچکدام از آنها از خمیرمرغ استفاده نمی‌کنند/ انواع آزمایش‌های لازم خصوصا آزمایش بافت‌شناسی بر روی این نمونه‌ها انجام می‌شود/استفاده از هرگونه بافت غیرمجاز در فرآورده‌های گوشتی شامل امعاء و احشا دام، چربی‌های صفاقی، استخوان، پوست و اعضای حرام دام قابل تشخیص است/محصولاتی که در تهیه آنها از خمیر مرغ استفاده شده باید در بسته‌بندی زردرنگ عرضه شود تا مصرف کننده از مصرف خمیرمرغ در این فرآورده مطلع شود

پ
پ
رئیس اداره آزمایشگاه‌های اداره کل استاندارد استان کرمانشاه گفت: هشت واحد تولید فرآورده‌های گوشتی در کرمانشاه داریم که هیچکدام از آنها از خمیرمرغ استفاده نمی‌کنند.
 
 نسرین ذوالنوریان در نشست خبری که امروز (۲۵ مهر) به مناسبت هفته استاندارد برگزار شد، افزود: در سطح استان هشت واحد تولید فراورده‎های گوشتی داریم که انواع سوسیس، کالباس، برگر و … را تولید می‌کنند.

وی با بیان اینکه تمام این هشت واحد تولیدی تحت نظارت اداره استاندارد هستند، ادامه داد: تعدادی از فرآورده‌های این صنایع پروانه استاندارد گرفته و برای برخی فرآورده‌های تولیدی دیگر آنها نیز اخذ پروانه استاندارد در حال انجام است.

رئیس اداره آزمایشگاه‌های اداره کل استاندارد استان کرمانشاه از نمونه‌برداری مستمر از محصولات این واحدها خبر داد و یادآوری کرد: انواع آزمایش‌های لازم خصوصا آزمایش بافت‌شناسی بر روی این نمونه‌ها انجام می‌شود.

به گفته ذوالنوریان استفاده از هرگونه بافت غیرمجاز در فرآورده‌های گوشتی شامل امعاء و احشا دام، چربی‌های صفاقی، استخوان، پوست و اعضای حرام دام قابل تشخیص است.

وی با بیان اینکه در گذشته استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی ممنوع بود، خاطرنشان کرد: هم اکنون تحت شرایط و مجوزهای خاص واحدهای تولیدی می‌توانند از خمیر مرغ استفاده کنند و این خمیر مرغ هر بار مورد آزمایش بافت‌شناسی قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: تولید خمیر مرغ در یک واحد نیازمند اخذ مجوزهای لازم است.

رئیس اداره آزمایشگاه‌های اداره کل استاندارد کرمانشاه عنوان کرد: محصولاتی که در تهیه آنها از خمیر مرغ استفاده شده باید در بسته‌بندی زردرنگ عرضه شود تا مصرف کننده از  مصرف خمیرمرغ در این فرآورده مطلع شود.

ذوالنوریان گفت: تاکنون هیچکدام از هشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی کرمانشاه مجوز استفاده از خمیر مرغ را دریافت نکرده اند و از آن در تولیدات خود استفاده نمی‌کنند/ایسنا

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.