یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Sunday, 5 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20854 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است این سامانه پُربارش تا کی مهمان کرمانشاه است؟ فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند

چرا تابستان‌ها مرغ گران می‌شود؟
06 شهریور 1398 - 11:29
شناسه : 107683
0
با پیش‌بینی کاهش قیمت مرغ بعد از تابستان طلوع‌‌کرمانشاه :

عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران ایران دلایل افزایش قیمت مرغ در فصل تابستان را تشریح کرد.
برومند چهارآیین، با بیان اینکه هر ساله در فصل تابستان شاهد افزایش قیمت مرغ در بازار هستیم، اظهار کرد: افزایش ناگهانی قیمت مرغ در برخی ایام سال و از جمله در فصل تابستان چندین دلیل دارد که اصلی‌ترین آن به کاهش عرضه برمی گردد./ چهارآیین ادامه داد: اولین دلیل افزایش قیمت مرغ به دلیل کاهش عرضه در فصل تابستان، به گرمای هوا برمی گردد، زیرا در فصل گرم سال وزن‌گیری مرغ به دلیل گرمی و خشکی هوا به شدت کاهش می یابد./عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران ایران ادامه داد: دلیل دیگر افزایش قیمت مرغ در مقطع کنونی به افزایش تلفات واحدهای مرغدارای در سال جاری به دلیل عدم دسترسی به واکسن ها به دلیل تحریم ها هم از جهت کمی و هم از جهت کیفی برمی گردد، زیرا در حال حاضر ۶۰ درصد واکسن های مورد نیاز صنعت طیور از کشور های خارجی وارد می شود./وی از پایین بودن کیفیت نهاده ها به عنوان یکی دیگر از دلایل افزایش قیمت مرغ در شرایط کنونی یاد کرد و افزود: قبلا نهاده های مورد نیاز صنعت طیور را از کشورهای برزیل و آرژانتین وارد می کردیم که هم اکنون این نهاده‌ها از کشورهای هند و اوکراین وارد می شود که کیفیت به مراتب پایین‌تری دارند و همین سبب افزایش تلفات می شود./وی در ادامه دلیل اصلی دیگر افزایش قیمت مرغ در بازار را با افزایش تقاضا در ارتباط دانست و افزود: همواره در دو مقطع خاص سال شامل ۱۵ خرداد تا انتهای شهریور ماه و ۱۵ بهمن تا انتهای سال با افزایش قیمت مرغ به دلیل افزایش تقاضا در بازار مواجه هستیم.

پ
پ
چهارآیین اضافه کرد: در کنار همه این عوامل، کاهش شدید قدرت خرید مردم بازار مرغ را تحت تاثیر قرار داده، زیرا در حال حاضر که پنج دهک پایین جامعه قدرت خریدشان پایین آمده و توان خرید گوشت قرمز، ماهی، بوقلمون و… را ندارند، مرغ را کالای جایگزین کرده اند.
 
این کارشناس  صنعت طیور در نهایت دخالت های دولت در قیمت گذاری بازار مرغ را در بالا رفتن گاه و بی گاه قیمت مرغ اثرگذار ارزیابی کرد و افزود: انتظار داریم دولت از این نوع دخالت هایی که هیچ پشتوانه  کارشناسی ندارد صرف نظر کند، زیرا  به گواه تجربه سنوات اخیر دستوری کردن قیمت مرغ، کاهش عرضه این محصول را در پی خواهد داشت.
 
چهارآیین در ادامه با اشاره به ساختار خرده مالکی و بازار رقابتی مرغ در کشور گفت:  صفر تا ۱۰۰ مدیریت تولید مرغ بهتر است در اختیار بخش خصوصی گذاشته و ساختاری تعریف شود که تمام فرایند تولید و توزیع مرغ  تحت یک مدیریت واحد قرار گرفته و تصمیم گیری ها در این صنعت یکسان باشد، زیرا منفک بودن حلقه های صنعت از همدیگر سبب خواهد شد تا شاهد افت و خیزهای گاه و بی گاه بازار مرغ باشیم.
 

عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران ایران در ادامه اشاره ای هم به وجود ۲۰ هزار و ۵۰۰ واحد مرغداری صنعتی در کشور داشت و افزود: این واحدها سالانه حدود سه میلیون تن مرغ زنده و به عبارتی دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌کنند. 

 
چهارآیین سرانه مصرف گوشت مرغ را ۲۹ کیلوگرم در سال عنوان کرد و افزود: نیاز سالانه کشور به گوشت مرغ دو میلیون و ۳۰۰ هزار تن است، لذا در کشور مازاد تولید داریم.
 
 وی تاکید کرد: در صورت حمایت همه جانبه امکان تولید و صادرات یک میلیون تن گوشت مرغ مازاد بر نیاز داخل وجود دارد./ایسنا
 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.