بیگلری گفت:این واکسن، واکسن سرماخوردگی نیست و تنها تا ۸۰ درصد می تواند از ابتلا به ویروس آنفلوانزا پیشگیری کند.آنفلوانزا شدیدترین و مسری ترین ویروسی است که می تواند عفونت خطرناک تنفسی ایجاد کند، برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری باید گروه های در معرض خطر شامل بیماران مزمن قلبی، کلیوی، ریوی و کبدی، افراد دیابتی، بیماران تحت انجام شیمی درمانی، زنان باردار، سالمندان ۶۵ سال به بالا و کودکان سه تا ۱۲ سال نسبت به تلقیح این واکسن اقدام کنند.
حسین بیگلری اظهار کرد:این واکسن دو تا سه هفته بعد از تزریق در عضله بازو ایجاد ایمنی می کند و ویروس آنفلوانزا در ابتدای آبان تا اردیبهشت هر سال می تواند موج های تهدیدگر سلامتی ایجاد کند، برهمین مبنا توصیه می شود گروه های در معرض خطر اقدام به تلقیح این واکسن کنند.
او گفت:این واکسن، واکسن سرماخوردگی نیست و تنها تا ۸۰ درصد می تواند از ابتلا به ویروس آنفلوانزا پیشگیری کند.
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: تلقیح واکسن آنفلوانزا در کنار رعایت بهداشت فردی و عمومی توصیه می شود، افراد مبتلا به عفونتهای تنفسی در فصل سرما باید از دست دادن و روبوسی با افراد دیگر خودداری کنند.
بیگلری افزود:واکسن آنفلوانزا برای هر سال مخصوص آن سال است و ویروس آن در هر سال تغییر شکل می دهد بنابراین امسال باید واکسن آنفلوانزا ۲۰۱۹ به ۲۰۲۰ مورد استفاده قرار گیرد.تزریق این واکسن محدودیت خاصی ندارد جز افرادی که دارای حساسیت به تخم مرغ هستند.
وی خاطر نشان کرد: برای بیماران مبتلا به بیماری های مزمن و پیشرفته هرساله سهمیه ای از سوی دانشگاه علوم پزشکی برای تلقیح واکسن آنفلوانزا در نظر گرفته می شود.
او گفت:واکسن آنفلوانزا باید از داروخانه های معتبر خریداری شود، این واکسن پس از خروج از یخچال باید در اولین فرصت تزریق یا در دمای دو تا هشت درجه سانتیگراد نگهداری شود.
دیدگاه