حسن آمویی رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه:با توجه به نابهسامانی موجود در زمینه گوشت قرمز از طرف اتحادیه نرخی برای آن تعیین نمیشود اما اقداماتی به منظور جلوگیری از گرانفروشی انجام شده است/ میادین دام مهمترین عامل افزایش قیمت گوشت در استان است که هیچ کنترل و نظارتی بر آنها وجود ندارد/: هر چند قانون منع صادرات دام تصویب شده است اما صادرات غیرقانونی و قاچاق بیش از پیش افزایش یافته و این موضوع به صورت مستقیم در افزایش قیمت گوشت قرمز در استان مؤثر بوده است/مسئولان نیز در زمینه با مبارزه با قاچاق دام به صورت قاطع برخورد نمیکنند در حالی که با مصادره اموال متخلفان و اعمال جریمه نقدی و حبس برای آنها مشکلات مربوط به قیمت کاهش مییابد/ با توجه به افزایش قیمتها و کاهش قدرت خرید مردم بسیاری از قصابان به کمترین سود ممکن قانع میشوند/تسنیم
دیدگاه