شنبه, ۱۲ آبان , ۱۴۰۳ Saturday, 2 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21589 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

سیر، داستان یک اکسیر جادویی آماده‌باش ۱۸۰ نیروی هلال احمر کرمانشاه برای بارش‌های پیش رو کامیون ها در معابر شهری تردد نکنند یک استکان متانول، پایان زندگی و بینایی ذخایر خونی کرمانشاه رو به کاهش است/ نیاز به اهداء ۲۰۰ واحد خون در روز داریم فعالیت سرپناه‌های شبانه‌ بهزیستی کرمانشاه در تمام ایام سال سامانه ناپایدار از پنجشنبه در کرمانشاه فعال می شود مددجویان کمیته امداد اسلام آبادغرب مورد حمایت کامل دستگاه قضائی قرار دارند امام جمعه گیلانغرب بر اثر سانحه رانندگی مصدوم و به بیمارستان منتقل شد اولین باران موثر پاییزی کرمانشاه را فرا می‌گیرد برای نجات از سکته مغزی ۴.۵ ساعت زمان طلایی را از دست ندهید پیشگیری از خودکشی جوان کرمانشاهی آماده‌باش کرمانشاه برای اولین بارش پاییزی گرمخانه های شهر کرمانشاه هرچه سریعتر فعال شوند بیش از یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کرمانشاه کشف شده است کشف لاشه ۲ قلاده گراز وحشی در ثلاث باباجانی خواب زمستانی نمایندگان کرمانشاه، هیچ نماینده‌ای از کرمانشاه در کمیسیون تلفیق نیست! تأمین آب کشت‌های پاییزه با لایروبی کانال سد زاگرس تشکیل قرارگاه جلب مجرمین متواری در کرمانشاه لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه

۷۶ درصد بار بیماری ها مربوط به بیماریهای غیرواگیر است/اصلاح شیوه زندگی=کاهش بروز بیماریهای قلبی،عروقی، دیابت و سرطان ها
24 مهر 1398 - 10:16
شناسه : 126243
2
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری طلوع کرمانشاه؛دکتر شهریار مستوفی در نشست خبری به مناسبت روز جهانی غذا عنوان کرد:با اصلاح شیوه زندگی و رژیم غذایی می توانیم به طور چشمگیری از بروز بیماریهای قلبی،عروقی، دیابت و سرطانها بکاهیم./وی مهمترین چالش امروزی را الگوی مصرف دانست و گفت: ۷۶ درصد بار بیماری ها مربوط به بیماریهای غیرواگیر است که با افزایش مصرف نمک، قند و چربی، چاقی، دیابت و… رابطه مستقیم دارد./دکتر شهریار مستوفی افزود: ۷۰ درصد مردم ایران وزن متعادل ندارند و ۱۷ درصد مردان و ۳۰ درصد زنان چاق هستند. همچنین ۳۰ درصد سرطانها با چاقی رابطه مستقیم دارد./به گفته او: مصرف محصولات تراریخته در دنیا موافقان و مخالفانی دارد و در زمینه کنترل محصولات تراریخته اقداماتی در سطح کشور انجام شده به گونه ای که این محصولات برچسب گذاری شده تا مصرف کننده با آگاهی انتخاب کند./مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: الگوی تغذیه نامناسب یکی دیگر از چالشهای بحث برانگیز است. برهمین مبنا درصدد کاهش ۱۰ درصدی میزان مصرف قند، نمک و اسیدهای چرب ترانس در روغن های مصرفی خانوار و صنایع هستیم./وی اظهار کرد:در حال حاضر میزان اسیدهای چرب ترانس در روغن های مصرفی خانوار نیم درصد است که در روغن های تولیدی استان کرمانشاه کمتر از نیم درصد است و در صنایع نیز این میزان ۲ درصد است.

پ
پ

دکتر مستوفی خاطر نشان کرد:سالانه از ۳۸۰ هزار مرگ و میر کشور ۹۲ هزار مرگ بر اثر بیماری های قلبی،عروقی است که مصرف نمک، اسید چرب ترانس و فشارخون در آن نقش دارد.

اومعتقد است:با اصلاح شیوه زندگی و رژیم غذایی می توانیم ۵۰ درصد بیماری های قلبی،عروقی، ۹۰ درصد دیابت و ۳۰ درصد سرطانها را کاهش دهیم.

شهریار مستوفی اضافه کرد:۵۹۵ محصول غذایی، ۹۲ برند آشامیدنی و ۱۳۹ برند آرایشی و بهداشتی را مورد رصد قرار دادیم و ۳۴۲ نمونه برداری از محصولات کشاورزی همچنین ۲۴۴ مورد نمونه برداری فلزات سنگین به عمل آمده است.

وی گفت: نشانگر رنگی تغذیه و برچسب گذاری بر روی همه محصولات تولیدی انجام شده است و ۱۰۰ درصد آرد کارخانه ها با اسیدفولیک و آهن غنی سازی شده است.

 مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پایان گفت:یک میلیون و ۹۱۵ هزار کیلوگرم مواد خوراکی و آشامیدنی توقیف شده است و بیش از ۶۷۹ هزار کیلوگرم مواد خوراکی و آشامیدنی نیز کشف و معدوم شده است. پایش برچسب گذاری ۱۲۰۰ محصول خوراکی و آشامیدنی انجام شده است و درصدد تدوین طرح سلامت هشت محصول هستیم.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.