جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 3 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20852 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟

خوراکی‌هایی که نمی‌گذارند سرما بخورید
04 آبان 1398 - 9:24
شناسه : 129859
1
یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی: طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-کمبود آب؛ یکی از دلایل ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن و سرماخوردگی در فصل سرما است.

زهرا احدی گفت: در فصل پاییز که هوا رو به سردی می‌رود بسیاری از افراد به دلیل ضعف سیستم ایمنی، با قرار گرفتن در معرض عوامل بیماری‌زا مانند ویروس‌ها و باکتری‌ها، دچار عفونت‌های تنفسی و سرماخوردگی‌ها و حتی مشکلات گوارشی می‌شوند./وی اضافه کرد: همچنین برخی افراد به دلیل سندروم نقص ایمنی و شیمی درمانی در معرض بیماری‌های عفونی بسیاری هستند./احدی با اشاره به اینکه ضعیف بودن سیستم ایمنی در فصل پاییز احتمال ابتلا به عفونت تنفسی و سرماخوردگی را افزایش می‌دهد، گفت: برای بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن و تامین آنتی اکسیدان‌ها، مصرف مرکبات، توت فرنگی، آجیل‌ها، زیتون، سبزیجات برگ سبز، گل کلم بنفش، حبوبات، سیب زمینی، ماهی و روغن زیتون ضروری است./افزود: همچنین ادویه‌هایی مانند زردچوبه و زنجفیل و مصرف ماست و لبنیات پروبیوتیک در تقویت سیستم ایمنی نقش مهمی دارند.

پ
پ

وی تغذیه را عامل مهمی برای جلوگیری از بیماری دانست و اظهار کرد: سدهای دفاعی بدن شامل گلبول‌های سفید خون، سیستم گوارشی وپوست هستند که تغذیه نقش مهمی در تقویت آنها و محافظت از بدن در برابر بیماری‌ها دارد.

احدی عواملی که باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی می‌شود را شامل کم آبی، محرومیت انرژی، مصرف ناکافی پروتئین، کمبود مواد معدنی مانند آهن، مس، روی و کمبود ویتامین‌هایC، E و کمبود باکتری‌های مفید دستگاه گوارش عنوان کرد/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.