یکشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۳ Sunday, 8 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21347 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

با استفاده از بازی درمانی از اضطراب کلاس اولی ها بکاهید/ نقاشی تیره رنگ کودک چه پیامی دارد؟ میزان مزاحمت تلفنی در اورژانس کرمانشاه بالا رفته است شفاف سازی راهکاری برای جلب رضایت شرکای اجتماعی است/۸۸۳میلیاردتومان آخرین حقوق پرداختی به بازنشستگان تامین اجتماعی کرمانشاهی ست مشاور تحصیلی نداشتم، آزمونهای آزمایشی و کتابهای کمک درسی یاری رسان شد فعالیت مرزهای رسمی کرمانشاه باید ساماندهی شود توضیح دادستان گیلانغرب در خصوص فوت یک متهم  نماینده مجلس: رفع فیلتر اینستاگرام و واتساپ در کمیسیون امنیت ملی مطرح نشده آخر هفته‌ای خنک در انتظار کرمانشاه استعفاء دسته جمعی در هیات ناشنوایان کرمانشاه آغاز طرح «زوج‌وفرد خودروها» در کرمانشاه از ۲۰ شهریور جستجو برای یافتن غارهای جدید در «پرآو» ماموگرافی و باورهای غلط درباره آن ۱۸کودک در شیرخوارگاه معتضدی نگهداری می شوند/ثبت ۱مورد فرزند خواندگی برای متقاضی مجرد در کرمانشاه کرمانشاه ۷۹ هزار بیکار دارد/ نمایندگان پیگیر باشند کرمانشاه مقصد اول سفر رییس جمهور شود گرد و غبار دید افقی را در قصرشیرین کاهش داد مدیرعامل آب منطقه‌ای کرمانشاه برگشت اعتبارات را تکذیب کرد/ ادعای جذب اعتبارات طی ۲۰ روز مرز خسروی همچنان ۲۴ ساعته آماده تردد زوار است راه‌اندازی۸سامانه هوشمند نظارتی جدید در محورهای مواصلاتی کرمانشاه غرق شدن مردی ۴۰ ساله در سد جامیشان سنقروکلیایی شهردار کرمانشاه در دهمین نشست هیئت اجرایی مجمع شهرداران آسیایی: کرمانشاه قابلیت های زیادی برای گردشگری پایدار دارد  

از هر ۱۰۰ هزار کرمانشاهی ۱۰ نفر هپاتیت دارند
04 آذر 1398 - 9:57
شناسه : 140649
7
رئیس گروه بیماری‌های واگیر استان کرمانشاه اظهار کرد: طلوع‌‌کرمانشاه :

بر اساس گزارش‌های ارائه شده شیوع بیماری هپاتیت B در استان در سال گذشته، ۱۰٫۲ در هر صد هزار نفر برآورد شده است./کیوان خاصی، با بیان اینکه هپاتیت به معنای التهاب کبد است، گفت: عوامل مختلفی در ایجاد این بیماری نقش دارند که مهمترین آن آلودگی فرد بوسیله ویروس هپاتیت B است./وی افزود: هپاتیت B شایعترین نوع هپاتیت در جهان به شمار می‌رود و براساس آخرین گزارشات سازمان بهداشت جهانی، حدود ۴۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان حامل این ویروس هستند و این بیماری پس از بیماری سل و مالاریا شایعترین بیماری عفونی و مسری جهان به شمار می‌رود./خاصی تصریح کرد: بر اساس گزارش‌های ارائه شده میزان بروز هپاتیت B در کشور ما نیز در سال گذشته ۱۰٫۷ در هر صد هزار نفر بوده که در استان کرمانشاه میزان بروز آن در این سال، ۱۰٫۲ در هر صد هزار نفر برآورد شده است.

پ
پ

وی در ادامه در خصوص نحوه فعالیت ویروس هپاتیت B در بدن، گفت: پس از ورود ویروس به درون بدن و پس از یک دوره نهفتگی، علایمی شبیه سرماخوردگی مانند ضعف، خستگی، احساس کسالت، بی‌اشتهایی، تب، درد عضلانی، التهاب مفاصل و بثورات پوستی ممکن است در فرد ایجاد شود.

خاصی افزود: پس از مدتی با بهبود علائم مقدماتی، مرحله دوم علایم به صورت بروز زردی به همراه تیره‌رنگ شدن ادرار یا کمرنگ شدن مدفوع بروز می‌کند و بعد از این مرحله بیمار وارد مرحله نقاهت می‌شود که دوره بی علامتی بیماری است، اما بیمار قابلیت انتقال ویروس به دیگران را دارد.

وی تصریح کرد: بیماری هپاتیت B در بیشتر مبتلایان تا پایان عمر به همین شکل باقی می‌ماند، اما در درصدی از بیماران این بیماری منجر به نارسایی کبد شده و در تعداد کمی هم منجر به سرطان کبد می‌شود که طبیعتا کُشنده خواهد بود.

رییس گروه بیماری‌های واگیر استان کرمانشاه یادآور شد: بطور معمول کودکان مبتلا علائم خفیف‌تری را بروز می دهند و بیشتر بدون علامت هستند.

خاصی استفاده از سرنگ مشترک جهت تزریق، خالکوبی و تاتو کردن یا سوراخ کردن گوش با وسایل آلوده، استفاده از مسواک یا تیغ ریش‌تراشی آلوده به ویروس و فرورفتن اتفاقی سوزن آلوده به ویروس در بدن را از جمله راه‌های انتقال ویروس هپاتیت B عنوان کرد.

وی یادآور شد: ویروس هپاتیت B در ترشحات بدن از قبیل بزاق، مایع منی و ترشحات مهبل وجود دارد  وعدم رعایت اصول صحیح فعالیت جنسی و یا بی بندوباری جنسی می‌تواند موجب انتقال این ویروس شود.

وی همچنین انتقال از طریق مادر آلوده به نوزاد را از جمله دیگر راه‌های انتقال این ویروس عنوان کرد وافزود: در حال حاضر این شیوه انتقال، مهمترین راه انتقال بیماری هپاتیت B در ایران است.

خاصی در ادامه بهترین راه مقابله با بیماری هپاتیت B  را تزریق واکسن عنوان کرد و افزود: در حال حاضر واکسیناسیون تمام نوزادان و افراد در معرض خطر انجام می‌شود.

وی افزود: جهت پیشگیری و کنترل بیماری هپاتیت B در استان اقدامات لازم مبتنی بر دستور العمل کشوری و زیر نظر مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در خصوص آموزش، شناسایی و مراقبت، درمان و مهمتر از همه واکسیناسیون صورت می‌گیرد و سال گذشته در مجموع ۹۰ هزار و ۵۷۹ نفر در استان علیه این بیماری واکسینه شدند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.