جمعه, ۲۷ مهر , ۱۴۰۳ Friday, 18 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21535 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ورود تعزیرات کرمانشاه به موضوع گرانی مرغ دادگاه‌های صلح موجب افزایش رسیدگی نظامند به دعاوی می‌شوند هفت‌سالگی؛ زیربنایی برای شخصیت کودکان برخورد جدی با استخدام غیرمجاز اتباع در کشاورزی کرمانشاه یک فوتی و چهار مصدوم در حادثه رانندگی محور کرمانشاه به قزانچی انهدام باند توزیع مواد مخدر در هرسین بیکاری و قاچاق در قصرشیرین بیداد می‌کند ممنوعیت ورود دام‌ عشایر به مراتع مناطق قشلاقی کرمانشاه تا ۱۵ آذر کرمانشاه هفته آینده ۷ تا ۱۰ درجه سرد می‌شود توضیحات دادستان کرمانشاه در خصوص قتل یک زن دستگیری مجرمان متواری در اولویت قرار می‌گیرد تعیین تکلیف استانداری برای شهرداری کرمانشاه، راهداری و پلیس راه کاهش محسوس دمای هوای کرمانشاه در هفته آینده ببخشید؛ شما؟ دلیل افزایش قیمت مرغ در کرمانشاه چیست؟ این ۵ مورد می توانند دلیل خستگی شما باشند دستگیری سرشاخه سایت کلاهبرداران رمزارزهای دیجیتالی در کرمانشاه کاپوتاژ خودرو از مرز «شوشمی» بزودی برقرار می‌شود مهرِ گرم کرمانشاه ۲۵اجرای تئاتر خیابانی در بوستان های کرمانشاه

به کرمانشاه راهمان ندادند!
05 دی 1397 - 13:35
شناسه : 14269
5
رئیس مرکز تحقیقات بتن: طلوع‌‌کرمانشاه :

رئیس مرکز تحقیقات بتن گفت: حاضر شدیم بعد از زلزله کرمانشاه به صورت رایگان بازرسی ساخت و سازهای جدید را انجام دهیم اما به ما گفتند نمی‌خواهیم شما اینجا باشید./بنیاد مسکن به ما گفته وارد این مناطق نشویم/ یکی از دلایل تخریب سازه‌ها در زلزله کرمانشاه کیفیت پایین شن و ماسه است/ بعد از زلزله بم ما کارمان را در آن منطقه آغاز کردیم و همه می‌دانند که این حضور به ارتقای کیفیت ساخت و سازها در آنجا منجر شد.

پ
پ

  مصطفی احمدوند در حاشیه کنفرانس ملی بتن، آب و زلزله اظهار کرد: ماه قبل ۱۰۵ زلزله در ایران به وقوع پیوست که در سه استان کرمان، کرمانشاه و یزد شاهد بیشترین تعداد زلزله بودیم. با این حال بررسی‌های ما نشان می‌دهد سازه‌هایی که بعد از زلزله در این استان‌ها تولید می‌شود با استاندارد مطابقت ندارد.

وی با بیان اینکه فرمول‌ها، روش‌های تولید و آئین‌نامه‌ها موجود است افزود: این موارد استفاده می‌شود ولی باید ببینیم توسط چه کسی اجرا می‌شود. بنیاد مسکن به ما گفته وارد این مناطق نشویم. ما گفتیم حاضریم بازرسی را رایگان انجام دهیم ولی نمی‌خواهند ما آنجا باشیم.

رئیس مرکز تحقیقات بتن خاطرنشان کرد: بعد از زلزله بم ما کارمان را در آن منطقه آغاز کردیم و همه می‌دانند که این حضور به ارتقای کیفیت ساخت و سازها در آنجا منجر شد.

احمدوند یکی از دلایل تخریب سازه‌ها در زلزله کرمانشاه را کیفیت پایین شن و ماسه عنوان کرد و گفت: طبیعتا بتن استاندارد در مقابل زلزله مقاوم‌تر است اما باید نسبت آب و بتن به یک اندازه دیده شود که اگر این تناسب به هم بخورد سازه کیفیت خود را از دست می‌دهد.

وی با بیان این خبر که موسسه استاندارد در نظر دارد شنبه آینده ویرایش جدیدی از استاندارد بتن را رونمایی کند، گفت: چک لیست، انتقال بتن به کارگاه و بازرسی سه مولفه بسیار مهم در کیفیت بتن است اما ظاهرا قصد دارند در ویرایش جدید این موارد را بردارند و یک چیز جدید ارائه کنند که قطعا این اقدام نمی‌تواند اقدام مناسبی باشد. همین حالا ساختمانی که دارند برای انجمن بتن ایران می‌سازند مشکلات زیادی از نظر طراحی متریال و مقاومت سازه دارد.

در بخش دیگری از این همایش غلامرضا کاتب نماینده گرمسار و آرادان گفت: در سال‌های ۹۰، ۹۱ که بحث مسکن مهر مطرح بود بیشترین مقدار بتن در کشور مصرف شد که به افزایش تحقیقات و کارآمدی بتن در ساختمان‌ها انجامید. البته با وضعیت مطلوب فاصله داریم که باید تلاش کنیم به ارتقای علمی در این زمینه برسیم.

وی با بیان اینکه اوایل انقلاب در تولید سیمان با چالش جدی مواجه بودیم، خاطرنشان کرد: امروز به راحتی می‌توانیم سیمان صادر کنیم و ذخایر خوبی هم در این کشور داریم.

همچنین محمد حاج رسولی‌ها، مدیرکل شرکت مدیریت منابع آب ایران در این نشست اظهار کرد: در حال حاضر ۱۷۲ سد مخزنی در کشور داریم که ۴۰ سد بتنی ۲۳ درصد تعداد سدهای کشور را شامل می‌شود اما بیش از ۴۴ درصد آب در سدهای بتنی ذخیره شده که نشان می‌دهد سازه‌های بتنی تملک آب بیشتری به ما می‌دهد.

جواد برنجیان رئیس انجمن بین‌المللی بتن نیز اظهار کرد: در این همایش حدود ۲۰۰ تیم دانشگاهی از ۶۴ دانشگاه شرکت کرده‌اند که نشان می‌دهد استقبال از این کنفرانس طی ۲۱ دوره برگزاری آن افزایش چشمگیری داشته است.

هومان لیاقتی رئیس پردیس فنی مهندسی دانشگاه شهید عباس پور نیز اظهار کرد: این دانشگاه مکانی است که تحقیقات کاربردی مرتبط با صنعت آب و برق، عمران، محیط زیست و انرژی را انجام داده و در منطقه خاورمیانه استثنائی بوده است.

وی با اشاره به این موضوع که محیط زیست همیشه از مخاطرات طبیعی در آسیب بوده است، گفت: بتن پدیده‌ای است که می‌تواند از لحاظ مهندسی کمک کند تا این مخاطرات به حداقل برسد.

وی همچنین با اشاره به حادثه روز گذشته واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه علوم و تحقیقات این ضایعه را تاسف بار خواند و گفت: حوادثی از این دست نشان می‌دهد که تا چه اندازه باید نسبت به اجرای قانون و استاندارد در زمینه‌های شهرسازی جدیت داشته باشیم./ ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.