سیروس گل عنبر با اشاره به افزایش قیمتهایی که طی چند ماه اخیر در کالاها داشتیم، افزود: این گرانیها هزینه تمام شده رستورانها را بسیار بالا برده و برخی از اقلام مورد استفاده ما ۱۰۰ تا ۶۰۰ درصد افزایش قیمت داشته است. وی ادامه داد: رب گوجهای که ۳۵۰۰ تومان میخریدیم تا نزدیک ۲۰ هزار تومان رسیده، قیمت زرشک سیاه از کیلویی ۱۰۰ هزار تومان به ۶۰۰ هزار تومان رسیده و حداقل افزایش قیمتی که داشتیم در گوشت چرخ کرده بوده که از کیلویی ۲۵ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان رسیده است.نایب رئیس اتحادیه چلوکبابیهای کرمانشاه عنوان کرد: از سوی دیگر با کاهش قدرت خرید مردم، مراجعه آنها به رستورانها بسیار کم شده و در برخی از رستورانها ۳۰ تا ۵۰ درصد ریزش مشتری داشتهایم.به گفته گلعنبر این امر باعث شده در سال جاری ۱۰ رستوران درخواست ابطال پروانه بدهند و با ادامه این وضعیت سال آینده تعداد بیشتری از رستورانها ابطال پروانه و تعطیلی خواهند داشت.
دیدگاه