دکتر مهدی ظفری پور، با اشاره به انجام ۷۴ هزار و ۲۱۵ مورد بازدید از مراکز تهیه، تولید، فرآوری و عرضه فرآوردههای خام دامی سطح استان در ۹ ماهه امسال، اظهار کرد: در این بازدیدها ۵۶۱۱ تخلف غیربهداشتی شناسایی شد./ظفریپور با اشاره به ارجاع پرونده ۱۳ متخلف به مراجع قضایی، گفت: در نهایت سه واحد شامل یک رستوران و دو واحد عرضه فرآورده های خام دامی در استان کرمانشاه پلمب شد./رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به نمونهبرداری تشخیصی از ۸۳۶ مورد از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی استان در ۹ ماهه امسال، گفت: ۴۰۴۰ نوع آزمایش روی این نمونهها صورت گرفته است./وی ادامه داد: در این مدت ۱۵۹ هزار و ۸۰۷ کیلوگرم فرآورده خام دامی از سوی دامپزشکی ضبط، امحا و از چرخه مصرف مردم خارج شده است./ظفریپور در ادامه با تاکید بر اهمیت خرید از مراکز معتبر، افزود: شهروندان باید هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به برچسب محصول شامل تاریخ تولید، انقضا و محل تولید توجه کنند./این مسئول تاکید کرد: توصیه میشود مردم از خرید فرآوره های خام دامی از مراکز کشتار خیابانی و مرغ زنده فروشی به دلیل مشکلاتی که ممکن است مصرف این فرآورده ها برای سلامتی آنها به وجود آورد، صرفنظر کنند/ایسنا
دیدگاه