یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21688 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود گرمخانه‌های استان کرمانشاه آماده ارائه خدمات هستند

تاثیر بیماری‌ لثه در خطر ابتلا به آلزایمر
04 بهمن 1397 - 11:19
شناسه : 16767
5
طلوع‌‌کرمانشاه :

محققان بر این باورند که بیماری لثه می‌تواند نقش محوری در ابتلا به بیماری آلزایمر داشته باشد./ مراقبت خوب از دندان‌ها و مصرف دارو می‌تواند از خطر ابتلا به بیماری آلزایمر پیشگیری کند./یک تیم از محققان بین‌المللی در چندین مطالعه، آزمایشاتی را روی مغز ۵۳ بیمار مبتلا به آلزایمر انجام دادند که در ۹۶ درصد از آنان، آنزیم تولید شده از این باکتری مشاهده شد./ باکتری P. gingivalis در شکل‌گیری پروتئین‌های تائو موجود در مغز بیماران مبتلا به آلزایمر که به مرگ سلول‌های مغزی کمک می‌کند، نقش دارد. به گفته این تیم تحقیقاتی، این باکتری پس از آنکه وارد مغز شد، طی چندین سال و به تدریج از عصبی به عصب دیگر گسترش می‌یابد.

پ
پ

روزنامه تلگراف: محققان با بیان اینکه بررسی‌ها حاکی از نقش بیماری لثه در خطر ابتلا به آلزایمر است، اظهار داشتند: یافته‌های بدست آمده حاکی از آن است که مراقبت خوب از دندان‌ها و مصرف دارو می‌تواند از خطر ابتلا به بیماری آلزایمر پیشگیری کند.

محققان اظهار داشتند: اکنون به شواهدی دست پیدا کرده‌ایم که نشان می‌دهد باکتری‌های موثر در بروز بیماری التهابی پریودنتیت آنزیمی تولید می‌کند که به عصب‌ها آسیب زده و به از دست رفتن حافظه منجر می‌شود.

به گفته محققان، باکتری P. gingivalis یکی از عوامل اصلی در بروز بیماری لثه و از بین رفتن دندان‌ها در انسان است.

یک تیم از محققان بین‌المللی در چندین مطالعه، آزمایشاتی را روی مغز ۵۳ بیمار مبتلا به آلزایمر انجام دادند که در ۹۶ درصد از آنان، آنزیم تولید شده از این باکتری مشاهده شد.

محققان معتقدند: باکتری P. gingivalis در شکل‌گیری پروتئین‌های تائو موجود در مغز بیماران مبتلا به آلزایمر که به مرگ سلول‌های مغزی کمک می‌کند، نقش دارد.  

  به گفته این تیم تحقیقاتی، این باکتری پس از آنکه وارد مغز شد، طی چندین سال و به تدریج از عصبی به عصب دیگر گسترش می‌یابد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.