سه شنبه, ۳ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 25 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24121 تعداد نوشته های امروز : 2×
 پیگیری امهال وام‌ها، فقط برای زلزله‌زدگانی که دارای «کدبازسازی» هستند
14 بهمن 1398 - 10:42
شناسه : 168982
10
طلوع‌‌کرمانشاه :

استاندار کرمانشاه گفت: درخواست امهال وام زلزله‌زدگانی که دارای «کد بازسازی» هستند را به دولت دادیم که در این رابطه خیلی خوش‌بین هستیم، موافقت صورت بگیرد./استاندار: امهال یک سال دیگر وام‌های نیاز به مجوز قانونی داشت/هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه در پاسخ به «امهال یک سال دیگر وام‌های مناطق زلزله‌زده استان»، گفت: امهال وام‌ها برای ۹ شهرستان و ۲ بخش در استان به مبلغ حدود یک‌هزار و ۳۴۰ میلیارد تومان به مدت ۲ سال اعمال شد که تامین اعتبار آن نیز برای بانک مرکزی صورت گرفت و از سوی بانک‌مرکزی، هزینه‌ها بابت وام‌های مردم به بانک‌های عامل پرداخت شده است./وی با بیان اینکه قانون‌گذار مدت امهال وام‌ها را ۲ سال تعیین کرده، افزود: امهال بیش از ۲ سال منع قانونی دارد در این راستا پیگیر شدیم با توجه به تورم، گرانی و مشکلات مردم این مناطق درخواست امهال یک‌سال دیگر وام‌ها را دادیم./بازوند تصریح کرد: دولت ابتدا مخالفت کرد، البته مخالفت هم به‌حق بود، چرا که معتقد بود این موضوع نیازمند قانون است باید به مجلس برود و تبدیل به قانون شود./وی ادامه داد: اگر مسئله امهال وام‌ها در مجلس مطرح می‌شد، کار سخت می‌شد وقتی امهال یک سال دیگر وام‌ها در مجلس مطرح شود، طبیعتا نماینده‌های استان‌های دیگر باید به این موضوع رای می‌دادند که کار اینجا سخت می‌شد نمی‌دانستیم خروجی آن از مجلس مثبت است یا نه!/استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: نهایتا به این نتیجه رسیدیم که درخواست برای امهال وام کسانی را بدهیم که دارای «کد بازسازی» باشند و کسانی که این کد را نداشته باشند وام برای آن‌ها امهال نمی‌شود./وی یادآور شد: این پیشنهاد(داشتن کد بازسازی) به دولت ارجاع شده، در وزارت کشور و ستاد بحران تایید و الان در سازمان برنامه و بودجه کشور است.

پ
پ

بازوند، سود تسهیلات زلزله‌زدگانی که دارای کد بازسازی هستند را حدود ۲۷۱ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این رقم باید برای بانک مرکزی تامین اعتبار شود.

استاندار کرمانشاه در پایان، گفت: برای موافقت مقامات با امهال یک سال دیگر وام‌های مناطق زلزله‌زده استان برای کسانی که دارای کد بازسازی هستند خیلی خوش‌بین هستیم، امیدواریم موافقت شود تا از نگرانی مردم در این رابطه کاسته شود/فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.