یکشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۳ Sunday, 8 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21347 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

با استفاده از بازی درمانی از اضطراب کلاس اولی ها بکاهید/ نقاشی تیره رنگ کودک چه پیامی دارد؟ میزان مزاحمت تلفنی در اورژانس کرمانشاه بالا رفته است شفاف سازی راهکاری برای جلب رضایت شرکای اجتماعی است/۸۸۳میلیاردتومان آخرین حقوق پرداختی به بازنشستگان تامین اجتماعی کرمانشاهی ست مشاور تحصیلی نداشتم، آزمونهای آزمایشی و کتابهای کمک درسی یاری رسان شد فعالیت مرزهای رسمی کرمانشاه باید ساماندهی شود توضیح دادستان گیلانغرب در خصوص فوت یک متهم  نماینده مجلس: رفع فیلتر اینستاگرام و واتساپ در کمیسیون امنیت ملی مطرح نشده آخر هفته‌ای خنک در انتظار کرمانشاه استعفاء دسته جمعی در هیات ناشنوایان کرمانشاه آغاز طرح «زوج‌وفرد خودروها» در کرمانشاه از ۲۰ شهریور جستجو برای یافتن غارهای جدید در «پرآو» ماموگرافی و باورهای غلط درباره آن ۱۸کودک در شیرخوارگاه معتضدی نگهداری می شوند/ثبت ۱مورد فرزند خواندگی برای متقاضی مجرد در کرمانشاه کرمانشاه ۷۹ هزار بیکار دارد/ نمایندگان پیگیر باشند کرمانشاه مقصد اول سفر رییس جمهور شود گرد و غبار دید افقی را در قصرشیرین کاهش داد مدیرعامل آب منطقه‌ای کرمانشاه برگشت اعتبارات را تکذیب کرد/ ادعای جذب اعتبارات طی ۲۰ روز مرز خسروی همچنان ۲۴ ساعته آماده تردد زوار است راه‌اندازی۸سامانه هوشمند نظارتی جدید در محورهای مواصلاتی کرمانشاه غرق شدن مردی ۴۰ ساله در سد جامیشان سنقروکلیایی شهردار کرمانشاه در دهمین نشست هیئت اجرایی مجمع شهرداران آسیایی: کرمانشاه قابلیت های زیادی برای گردشگری پایدار دارد  

“آنو بانی‌نی” را از حصار خارج می‌کنیم
27 بهمن 1398 - 19:48
شناسه : 174524
4
استاندار کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

استاندار کرمانشاه برلزوم خارج کردن کتیبه باستانی “آنو بانی‌نی” از حصار کنونی و ایجاد شرایط بهتر برای بازدید از این اثر تاریخی تاکید کرد/هوشنگ بازوند در نشست شورای آموزش و پرورش استان کرمانشاه که امروز(۲۷ بهمن) برگزارشد، بااشاره به میزبانی کرمانشاه در برگزاری رویداد بین المللی گردشگری ۲۰۲۰، اظهار کرد: هرچند اوایل امسال میزبانی کرمانشاه برای این رویداد مهم قطعی شد، اما برخی از استان‌ها در ماه‌های اخیر بدنبال گرفتن این میزبانی از کرمانشاه بودند و به بهانه‌های مختلف زیرساخت‌های گردشگری استان را زیرسوال می‌بردند/وی تصریح کرد: براین اساس، طی هفته گذشته دیداری با وزیر میراث فرهنگی داشتم و در این رابطه رایزنی‌هایی شد که در نهایت آقای مونسان به صراحت اعلام کرد، میزبانی این رویداد بزرگ برای کرمانشاه خواهد بود.

پ
پ

استاندار کرمانشاه با تاکید براینکه کرمانشاه ۲۰۲۰ اتفاقی بزرگ برای استان است، عنوان کرد: انتظار داریم تا زمان برگزاری این رویداد همه دستگاه‌های ذیربط، به میراث فرهنگی استان برای تکمیل زیرساخت‌های گردشگری و رفع برخی از مشکلاتی که داریم، کمک کنند.

وی یادآورشد: در زمان برگزاری این رویداد وزرا و سفیرانی از کشورهای مختلف به کرمانشاه خواهند آمد و به بازدید از آثار تاریخی مهم استان می‌پردازند، برای همین باید شرایط و زیرساخت‌های مناسبی را در بناهای تاریخی استان بوجود بیاوریم.

بازوند به شرایط نامناسب کتیبه باستانی آنوبانی‌نی و قرار گرفتن این اثر چهار هزار ساله در حصار یک مدرسه پرداخت و گفت: کتیبه باستانی آنوبانی‌نی از جمله آثار تاریخی استان است که اکنون زیرساخت مناسبی برای بازدید گردشگران ندارد، چرا که در داخل یک مدرسه قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: از محل اعتبارات زلزله، به آموزش و پرورش استان زمین و پول می‌دهیم تا مدرسه‌ای دیگر احداث کند و بتوانیم آنوبانی‌نی را از حصار خارج کنیم.

در این نشست مجید یزدان پناه مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز بااشاره به تحصیل ۱۸۲ دانش آموز در مدرسه‌ای که کتیبه آنو بانی‌نی در داخل حیاط آن قرار دارد(مدرسه ۱۷ شهریور یا بنت الهدی سرپل‌ذهاب)، عنوان کرد: امکان انتقال این دانش آموزان به مدارس دیگر وجود ندارد، چراک ه فاصله نزدیک ترین مدرسه تا مدرسه ۱۷ شهریور چندین کیلومتر است و والدین دانش آموزان هم قبول نمی‌کنند که فرزندانشان به جاهای دورتری انتقال پیدا کنند.

وی افزود: باتوجه به آسیب دیدگی که این مدرسه در زمان زلزله پیدا کرده، ما هم موافق احداث یک مدرسه دیگر در نزدیکی مدرسه فعلی هستیم.

امید قادری مدیرکل میراث فرهنگی استان نیز در تشریح وضعیت کنونی کتیبه باستانی آنو بانی‌نی گفت: علیرغم اهمیت باستانی کتیبه آنو بانی‌نی، در حال حاضر هیچ امکانات زیرساختی برای بازدید گردشگران از این کتیبه وجود ندارد.

وی اضافه کرد: در نزدیکی کتیبه نزدیک به ۷۰۰ متر فضای سریداری و انبار مانندی وجود دارد که در زلزله تخریب شده که با اختصاص آن به میراث فرهنگی، فضای مناسبی را برای گردشگران بازدید کننده از این کتیبه باستانی فراهم می‌کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی استان یادآورشد: با تخلیه مدرسه هم آن را مقاوم سازی کرده و به یک موزه بزرگ در سرپلذهاب تبدیل خواهیم کرد.

کتیبه باستانی آنوبانی‌نی از قدیمی ترین سنگ‌نوشته‌های جهان و مربوط به حدود ۴۸۰۰ سال پیش است که در شهر سرپل ذهاب قرار دارد. این اثر باستانی هم اکنونی در مدرسه‌ای در این شهر محصور است/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.