وی افزود: درحال حاضر در هر شهرستان یک دستگاه آمبولانس و در شهرستان کرمانشاه چهار دستگاه آمبولانس مسئول انتقال این بیماران احتمالی و مشکوک به مراکز درمانی هستند.
این مسئول از انجام بیش از ۸۷۰ ماموریت اورژانس استان در بحث انتقال بیماران احتمالی و مشکوک به کرونا خبر داد و افزود: از این تعداد ۳۷۵ ماموریت مربوط به انتقال افراد مشکوک به کرونا از منزل یا مکان دیگر به مراکز درمانی بوده است.
وی افزود: همچنین از این تعداد ۲۳۲ تماس مربوط به انتقال بین بیمارستانی این بیماران بوده، بطور مثال از بیمارستانی تماس گرفته و نیاز بوده بیمار مشکوک به کرونا به بیمارستان گلستان یا فارابی منتقل شود.
آزادی خاطرنشان کرد: همچنین از مجموع تماس گرفته شده طی این مدت، ۲۶۳ تماس مربوط به افرادی بوده که با رضایت شخصی به مراکز درمانی منتقل نشده اند و نیروهای اورژانس در محل حاضر شده و با بررسی وضعیت بیمار، مشکل خاصی شناسایی نشده و تنها به ارائه مشاوره در محل بسنده شده است.
مدیر روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی استان کرمانشاه در ادامه تاکید کرد: تمام افرادی که علائم مشکوک به کرونا داشته و بدحال هستند و از طرفی دارای زمینه های احتمالی ابتلا به آن هستند (سابقه مسافرت به شهرهای آلوده، داشتن مهمان از خارج از کشور و …) می توانند با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرند.
آزادی افزود: از مردم تقاضا داریم در بحث مشاوره کرونا به هیچ عنوان با اورژانس تماس نگرفته و شماره آن را اشغال نکنند، چرا که افراد دیگری که سلامت آنها در خطر است ممکن است پشت خط بمانند و نتوانند به موقع تماس بگیرند.
این مسئول از مردم خواست جهت دریافت مشاوره در بحث کرونا با شماره هایی از قبیل ۴۰۳۰، ۲۵۲۵، ۱۴۸ و … تماس بگیرند/ایسنا
دیدگاه