دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21689 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود

هشدار در مورد شیوع تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو در فصل گرما
31 اردیبهشت 1399 - 11:19
شناسه : 214851
4
طلوع‌‌کرمانشاه :

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما شیوع پیدا می‌کند و رعایت اصول پیشگیری در برابر این بیماری ضروری است/شاهرخ یارویسی ، با اشاره به احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما، گفت: اگرچه بروز این بیماری در بقیه فصول هم دور از انتظار نیست، اما با فرارسیدن فصل گرما و افزایش فعالیت کنه‌ها، احتمال شیوع این بیماری مشترک بین انسان و دام بالا می‌رود، لذا باید اقدامات پیشگیرانه از جمله سم‌پاشی اماکن دامی، رعایت مرحله نگهداری گوشت به صورت پیش‌سرد در کشتارگاه‌ها، رعایت بهداشت فردی هنگام تماس با دام، گوشت و آلایش دامی و پرهیز از کشتار دام خارج از کشتارگاه در دستور کار قرار گیرد.

پ
پ

یارویسی با بیان اینکه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از جمله بیماری‌های مشترک ویروسی بین انسان و دام است، افزود: راه انتقال این بیماری از دام به انسان از طریق گزش کنه، له کردن کنه با دست، تماس با خون و ترشحات خونی و گوشت دام آلوده است.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه سپس با اشاره به اینکه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در دام علائم آنچنانی ندارد، گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در انسان خطرناک بوده و اگر به موقع تشخیص و درمان نشود، احتمال مرگ فرد بیمار خیلی بالا است.

این مسئول با بیان اینکه سلاخان، کشاورزان، دامداران، پرسنل بیمارستانی، افراد شاغل در آزمایشگاه‌ها، زنان خانه دار و همه افرادی که با فرآورده‌های دامی خام در ارتباط هستند، جزو افراد پرخطر از نظر ابتلا به تب کریمه کنگو به شمار می روند، افزود: افرادی که خارج از کشتارگاه و بدون رعایت پوشش بهداشتی از جمله دستکش، عینک و ماسک اقدام به کشتار دام می‌کنند و افرادی که گوشت تازه تولید شده در خارج از کشتارگاه را تهیه می‌کنند، بیشتر از سایرین در معرض ابتلاء به تب کریمه کنگو هستند.

یارویسی به مردم توصیه کرد: به‌منظور جلوگیری از انتقال این بیماری به انسان، گوشت خریداری شده را به‌مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه نگه‌داری کنند تا در صورت آلوده بودن از انتقال بیماری جلوگیری شود.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه سال گذشته مواردی از بیماری تب خونریزی دهنده کنگو را در شهرستانهای جوانرود و ثلاث باباجانی داشتیم، گفت: امسال تاکنون دانشگاه علوم پزشکی هیچ موردی از شیوع بیماری را بین جمعیت انسانی گزارش نکرده است/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.