چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Wednesday, 1 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20847 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟ یک روانپزشک نسبت به مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور هشدار داد آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟ عملیات نجات خودروی گرفتارشده با ۶ نفر سرنشین آن از رودخانه زمکان در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟

گوسفند قربانی کیلویی چند؟
09 مرداد 1399 - 9:13
شناسه : 243526
3
طلوع‌‌کرمانشاه :

نایب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده کرمانشاه، قیمت هر کیلوگرم گوسفند زنده در آستانه عید قربان را بین ۴۰ تا ۴۲ هزار تومان اعلام کرد/شهریار باوندپور در آستانه عید قربان  اظهار کرد: همه ساله در آستانه عید قربان تقاضا برای خرید دام زنده به اوج خود می‌رسد و همین موضوع منجر به افزایش قیمت دام زنده می‌شود، در حالیکه عید قربان امسال افزایش قیمتی نداشته‌ایم.وی با بیان اینکه توصیه های کادر سلامت مبنی بر عدم  ذبح دام زنده در منازل در عدم افزایش قیمت بی تاثیر نبوده، گفت: همچنین بالا رفتن جمعیت دامی استان به دلیل عدم صادرات دام زنده نیز در افزایش نیافتن قیمت دام زنده نقش اساسی داشته است/وی اشاره ای هم به میزان گوشت قرمز تولیدی سالانه استان کرمانشاه داشت و گفت: در حالی که میزان تولید سالانه گوشت قرمز استان ۴۰ هزار تن است، نیاز سالانه استان به گوشت قرمز  بین ۲۶ تا ۲۷ هزار تن است و حدود ۱۳ هزار تن مازاد تولید گوشت قرمز داریم که این مازاد تولید یا بعد از کشتار و به صورت بسته بندی و یا به شکل دام زنده  از استان خارج می شود.

پ
پ

وی با بیان اینکه هیچ کمبودی برای تامین دام زنده مورد نیاز عید قربان در استان نداریم، گفت: چون صادرات دام زنده نداشته ایم، در دامداری های استان انباشت دام زنده داریم.

بهرام خانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه نیز دربیان اینکه به وفور دام زنده در استان داریم، گفت: نه فقط هیچ کمبودی برای تامین دام زنده عید قربان مردم استان نداریم، بلکه حتی مازاد دام هم داریم.

وی اشاره ای هم به میزان گوشت قرمز تولیدی سالانه استان کرمانشاه داشت و گفت: در حالی که میزان تولید سالانه گوشت قرمز استان ۴۰ هزار تن است، نیاز سالانه استان به گوشت قرمز  بین ۲۶ تا ۲۷ هزار تن است و حدود ۱۳ هزار تن مازاد تولید گوشت قرمز داریم که این مازاد تولید یا بعد از کشتار و به صورت بسته بندی و یا به شکل دام زنده  از استان خارج می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: در صورتی که صادرات دام زنده آزاد باشد، بخشی از مازاد دام تولیدی استان به شکل دام زنده به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود.

خانی در پایان جمعیت دامی استان کرمانشاه را در حال حاضر چهار میلیون و ۹۵۰ هزار واحد دامی اعلام کرد/ایسنا

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.