محمدزاده سپس اشارهای هم به آیین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی داشت و گفت: بر اساس ماده ۱۹ این آیین نامه، دامپزشکان نباید با کارفرما ارتباط مالی مستقیم داشته باشند تا بتوانند بر اجرای دقیق ضوابط بهداشتی نظارت کنند، اما عدم اجرای این ماده سبب خواهد شد تا مسئولین فنی بهداشتی دغدغه امنیت شغلی داشته باشند که کم و بیش روی بعد نظارت آنها اثر سوء خواهد گذاشت.
محمد زاده گفت: اگر دامپزشکان بخش خصوصی دغدغه امنیت شغلی داشته باشند، نمی توانند به وظایف نظارتی خود عمل کرده و این موضوع وضعیت بهداشت عمومی را به مخاطره خواهد انداخت.
وی در ادامه با اشاره به ضرورت استخدام کارشناس دامپزشکی در هتلها و مراکز عرضه فرآوردههای پروتئینی، گفت: حضور کارشناسان دامپزشکی در چنین واحدهایی می تواند علاوه بر اشتغالزایی برای کارشناسان دامپزشکی، تضمینی برای سلامت جامعه باشد.
محمدزاده با بیان اینکه در حال حاضر بالغ بر هزار نفر در عضویت شورای دامپزشکی استان هستند که از این تعداد بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر اعضای فعال هستند، گفت: شاید به جرات بتوان گفت تنها یک پنجم اعضای شورای دامپزشکی استان در شغل متناسب با تخصص خود اشتغال دارند./ایسنا
دیدگاه