نایب رئیس اتحادیه چلوکبابیها و اصناف وابسته کرمانشاه با بیان اینکه اکثر تالارهای پذیرایی فضای پنج تا ۱۰ هزار متر مربعی در اختیار دارند و میتوانند با جمعیت کم و رعایت پروتکلهای بهداشتی مراسم و جشنها را برگزار کنند، افزود: خود مردم نیز شرایط بیماری را درک کرده و جشنها که در گذشته با ۴۰۰ تا ۵۰۰ مهمان برگزار می شد، اکنون به زیر ۱۰۰ مهمان رسیده است.
گل عنبر خواستار بازنگری در روند فعالیت تالارهای پذیرایی شد و با اشاره به اینکه بسته بودن تالارها در شرایط کنونی خطرات بیشتری دارد، گفت: تقاضا داریم اجازه بدهند با رعایت کامل موازین بهداشتی جشنها با جمعیت محدود در تالارهای پذیرایی برگزار شود، زیرا در این صورت امکان نظارت بیشتری نیز بر آنها فراهم است.
وی از فعالیت نزدیک به ۷۰ تالار پذیرایی در کرمانشاه یاد کرد و با بیان اینکه تالارها از اولین گروههایی بودند که با شروع کرونا فعالیت خود را متوقف کردند و سال ۱۳۹۹ را تقریبا از دست دادند، خاطرنشان کرد: برخی از تالارها به دلیل مشکلات اقتصادی اعلام فروش کرده اند تا کسب و کار دیگری برای خود راهاندازی کنند.
گلعنبر همچنین خواستار تعامل بیشتر دستگاههای خدمت رسان، بانکها، امور مالیاتی و… با تالارهای پذیرایی در شرایط دشوار کنونی شد./ایسنا
دیدگاه