پنج شنبه, ۱۰ آبان , ۱۴۰۳ Thursday, 31 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21588 تعداد نوشته های امروز : 3×

آخرین خبرها

آماده‌باش ۱۸۰ نیروی هلال احمر کرمانشاه برای بارش‌های پیش رو کامیون ها در معابر شهری تردد نکنند یک استکان متانول، پایان زندگی و بینایی ذخایر خونی کرمانشاه رو به کاهش است/ نیاز به اهداء ۲۰۰ واحد خون در روز داریم فعالیت سرپناه‌های شبانه‌ بهزیستی کرمانشاه در تمام ایام سال سامانه ناپایدار از پنجشنبه در کرمانشاه فعال می شود مددجویان کمیته امداد اسلام آبادغرب مورد حمایت کامل دستگاه قضائی قرار دارند امام جمعه گیلانغرب بر اثر سانحه رانندگی مصدوم و به بیمارستان منتقل شد اولین باران موثر پاییزی کرمانشاه را فرا می‌گیرد برای نجات از سکته مغزی ۴.۵ ساعت زمان طلایی را از دست ندهید پیشگیری از خودکشی جوان کرمانشاهی آماده‌باش کرمانشاه برای اولین بارش پاییزی گرمخانه های شهر کرمانشاه هرچه سریعتر فعال شوند بیش از یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کرمانشاه کشف شده است کشف لاشه ۲ قلاده گراز وحشی در ثلاث باباجانی خواب زمستانی نمایندگان کرمانشاه، هیچ نماینده‌ای از کرمانشاه در کمیسیون تلفیق نیست! تأمین آب کشت‌های پاییزه با لایروبی کانال سد زاگرس تشکیل قرارگاه جلب مجرمین متواری در کرمانشاه لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه برخورد سمند با لاستیک وسط جاده مادر خانواده را به کام مرگ فرو برد

“آجیل” شبِ یلدا را چطور ضدعفونی کنیم؟
30 آذر 1399 - 12:16
شناسه : 263163
7
 کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

بهمن خدادادیان با اشاره به خرید تخمه و آجیل و تنقلات در شب یلدا گفت: در شرایط کرونایی باید این اقلام خوراکی حتما قبل از مصرف ضدعفونی شوند و بهترین راه ضدعفونی کردن این خوراکی ها استفاده از حرارت است./وی افزود: برای ضدعفونی کردن آجیل و تخمه باید آنها را به مدت ۱۰ دقیقه در ماکروویو قرار دهیم./این کارشناس بهداشت محیط تصریح کرد: افرادی که مایکرویو ندارند می توانند تخمه و آجیل را در ماهیتابه ریخته و به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم گاز حرارت دهند و به طور مداوم هم بزنند تا نسوزد./وی یادآور شد: اگر آجیل و تخمه از ۴۸ ساعت قبل خریداری شده و در محیط خشک نگه داشته شده باشد جای نگرانی نیست و می توان  آن را مصرف کرد./خدادادیان تصریح کرد: حرارت دادن تخمه و آجیل روی بخاری هم امکانپذیر است، به شرط آنکه حرارت آن طوری باشد که ظرف یا ماهیتابه به خوبی داغ شود و اگر یکی دو ساعت در این حالت بماند این خوراکی ها ضدعفونی می شوند./وی در خصوص خرید آجیل و تخمه شب یلدا هم گفت: توصیه اکید این است که این اقلام خوراکی حتما از مراکز معتبر تهیه شوند، چرا که دستفروشان ممکن است آجیل کهنه عرضه کنند./خدادادیان با بیان اینکه احتمال کهنگی و وجود کپک در آجیل‌های ارزان قیمت وجود دارد، گفت: از مردم می خواهیم به هیچ عنوان از دستفروشان آجیل و تخمه خریداری نکنند.

پ
پ

 کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با تاکید بر خرید آجیل و تخمه و تنقلات شب یلدا از مراکز معتبر، از همه افراد خواست این اقلام خوراکی را قبل از مصرف ضدعفونی کنند.

بهمن خدادادیان با اشاره به خرید تخمه و آجیل و تنقلات در شب یلدا گفت: در شرایط کرونایی باید این اقلام خوراکی حتما قبل از مصرف ضدعفونی شوند و بهترین راه ضدعفونی کردن این خوراکی ها استفاده از حرارت است.

وی افزود: برای ضدعفونی کردن آجیل و تخمه باید آنها را به مدت ۱۰ دقیقه در ماکروویو قرار دهیم.

این کارشناس بهداشت محیط تصریح کرد: افرادی که مایکرویو ندارند می توانند تخمه و آجیل را در ماهیتابه ریخته و به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم گاز حرارت دهند و به طور مداوم هم بزنند تا نسوزد.

وی یادآور شد: اگر آجیل و تخمه از ۴۸ ساعت قبل خریداری شده و در محیط خشک نگه داشته شده باشد جای نگرانی نیست و می توان  آن را مصرف کرد.

خدادادیان تصریح کرد: حرارت دادن تخمه و آجیل روی بخاری هم امکانپذیر است، به شرط آنکه حرارت آن طوری باشد که ظرف یا ماهیتابه به خوبی داغ شود و اگر یکی دو ساعت در این حالت بماند این خوراکی ها ضدعفونی می شوند.

وی در خصوص خرید آجیل و تخمه شب یلدا هم گفت: توصیه اکید این است که این اقلام خوراکی حتما از مراکز معتبر تهیه شوند، چرا که دستفروشان ممکن است آجیل کهنه عرضه کنند.

خدادادیان با بیان اینکه احتمال کهنگی و وجود کپک در آجیل‌های ارزان قیمت وجود دارد، گفت: از مردم می خواهیم به هیچ عنوان از دستفروشان آجیل و تخمه خریداری نکنند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.