سه شنبه, ۳ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 25 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24121 تعداد نوشته های امروز : 2×
۶۴۶ فقره ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان کرمانشاه قلع و قمع شد
16 بهمن 1399 - 10:40
شناسه : 264743
18
از ابتدای سال جاری تاکنون؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه گفت: ۶۴۶ فقره ساخت و سازهای غیرمجاز از ابتدای سالجاری تاکنون در اراضی کشاورزی شهرستان کرمانشاه قلع و قمع شده است./مهندس ابراهیم دارائی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه اظهار ڪرد: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ ڪاربری اراضی زراعی و باغ ها از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۶۴۶ فقره ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان کرمانشاه قلع و قمع شد./مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه هرگونه تغییر کاربری اراضی را منوط به اخذ مجوز از کمیسیون مربوط در جهاد کشاورزی این شهرستان دانست و افزود: هر شخصی خارج از مجوز این کمیسیون اقدام به تغییر کاربری کند بر حسب قانون مجرم محسوب و علاوه بر قلع و قمع به پرداخت جزای نقدی از یک تا سه برابر بهای اراضی و باغات به قیمت روز با کاربری جدید بر اساس آراء مقام های محترم قضایی محکوم خواهد شد./دارایی افزود : در سال گذشته ۱۳۴ مورد ساخت و سازهای غیر مجاز در سطح ۲۰ هکتار در اراضی کشاورزی شهرستان کرمانشاه قلع و قمع شده است./دارائی با هشدار به احداث ڪنندگان بنا در مناطق غیر مجاز، به مردم توصیه ڪرد از خرید زمین هایی ڪه دارای ڪاربری غیرمجاز هستند و قصد ساخت و ساز دارند خودداری ڪرده و در دام ڪلاهبرداران و سودجویان قرار نگیرند.

پ
پ

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه گفت: ۶۴۶ فقره ساخت و سازهای غیرمجاز از ابتدای سالجاری تاکنون در اراضی کشاورزی شهرستان کرمانشاه قلع و قمع شده است.

مهندس ابراهیم دارائی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه اظهار ڪرد: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ ڪاربری اراضی زراعی و باغ ها از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۶۴۶ فقره ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان کرمانشاه قلع و قمع شد.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه هرگونه تغییر کاربری اراضی را منوط به اخذ مجوز از کمیسیون مربوط در جهاد کشاورزی این شهرستان دانست و افزود: هر شخصی خارج از مجوز این کمیسیون اقدام به تغییر کاربری کند بر حسب قانون مجرم محسوب و علاوه بر قلع و قمع به پرداخت جزای نقدی از یک تا سه برابر بهای اراضی و باغات به قیمت روز با کاربری جدید بر اساس آراء مقام های محترم قضایی محکوم خواهد شد.

 دارایی افزود : در سال گذشته ۱۳۴ مورد ساخت و سازهای غیر مجاز در سطح ۲۰ هکتار در اراضی کشاورزی شهرستان کرمانشاه قلع و قمع شده است.

 دارائی با هشدار به احداث ڪنندگان بنا در مناطق غیر مجاز، به مردم توصیه ڪرد از خرید زمین هایی ڪه دارای ڪاربری غیرمجاز هستند و قصد ساخت و ساز دارند خودداری ڪرده و در دام ڪلاهبرداران و سودجویان قرار نگیرند./فرتاک

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.