پنج شنبه, ۱۰ آبان , ۱۴۰۳ Thursday, 31 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21588 تعداد نوشته های امروز : 3×

آخرین خبرها

آماده‌باش ۱۸۰ نیروی هلال احمر کرمانشاه برای بارش‌های پیش رو کامیون ها در معابر شهری تردد نکنند یک استکان متانول، پایان زندگی و بینایی ذخایر خونی کرمانشاه رو به کاهش است/ نیاز به اهداء ۲۰۰ واحد خون در روز داریم فعالیت سرپناه‌های شبانه‌ بهزیستی کرمانشاه در تمام ایام سال سامانه ناپایدار از پنجشنبه در کرمانشاه فعال می شود مددجویان کمیته امداد اسلام آبادغرب مورد حمایت کامل دستگاه قضائی قرار دارند امام جمعه گیلانغرب بر اثر سانحه رانندگی مصدوم و به بیمارستان منتقل شد اولین باران موثر پاییزی کرمانشاه را فرا می‌گیرد برای نجات از سکته مغزی ۴.۵ ساعت زمان طلایی را از دست ندهید پیشگیری از خودکشی جوان کرمانشاهی آماده‌باش کرمانشاه برای اولین بارش پاییزی گرمخانه های شهر کرمانشاه هرچه سریعتر فعال شوند بیش از یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کرمانشاه کشف شده است کشف لاشه ۲ قلاده گراز وحشی در ثلاث باباجانی خواب زمستانی نمایندگان کرمانشاه، هیچ نماینده‌ای از کرمانشاه در کمیسیون تلفیق نیست! تأمین آب کشت‌های پاییزه با لایروبی کانال سد زاگرس تشکیل قرارگاه جلب مجرمین متواری در کرمانشاه لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه برخورد سمند با لاستیک وسط جاده مادر خانواده را به کام مرگ فرو برد

نکات ضروری خرید “آجیل” و “شیرینی” در روزهای کرونایی
26 اسفند 1399 - 11:19
شناسه : 266368
5
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

بهمن خدادادیان با اشاره به افزایش خرید آجیل و شیرینی در روزهای پایانی سال گفت: توصیه می شود افراد حتما این اقلام خوراکی را از مکان‌های معتبر خریداری کنند./وی افزود: توصیه می شود افراد آجیل را از مغازه و فروشگاه هایی خریداری کنند که شرایط بهداشتی و پروتکل ها را رعایت کرده و آجیل را دور از دسترس مشتریان قرار می دهند و  فروشندگان هم حتما از ماسک استفاده می کنند./وی افزود: هنگام خرید آجیل باید دقت شود که آجیل کپک زده و کهنه نباشد و حتما آجیل تازه خریداری شود، چرا که در آجیل های کهنه کپک آسپرژیلوس وجود دارد که سمی به نام آفلاتوکسین ترشح می شود./وی افزود: این سم در کنار اینکه می‌تواند مسمومیت حاد ایجاد کند، سمی است که به راحتی هضم نمی شود و آرام آرام در بدن ذخیره شده و ایجاد رادیکال های آزاد می کند و این امر می تواند زمینه ساز ایجاد سرطان در افراد شود، بنابراین باید توجه ویژه در خصوص خرید آجیل تازه صورت گیرد./خدادیان گفت: در خصوص شیرینی هم رعایت پروتکل های بهداشتی باید با حساسیت بیشتری باشد و افراد باید دقت کنند شیرینی های خریداری شده دور از دسترس مشتریان قرار داشته باشند و فروشندگان حتما از ماسک و دستکش استفاده کنند./وی افزود: توصیه این است که افراد برای ایام نوروز حتما شیرینی های خشک خریداری کرده و از نگهداری طولانی مدت شیرینی اجتناب کنند و خرید شیرینی را به یکی دو روز آخر سال موکول کنند.

پ
پ

 کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از افراد خواست هنگام خرید آجیل و شیرینی در روزهای کرونایی حتما برخی نکات بهداشتی را رعایت کنند.

بهمن خدادادیان با اشاره به افزایش خرید آجیل و شیرینی در روزهای پایانی سال گفت: توصیه می شود افراد حتما این اقلام خوراکی را از مکان‌های معتبر خریداری کنند.

وی افزود: توصیه می شود افراد آجیل را از مغازه و فروشگاه هایی خریداری کنند که شرایط بهداشتی و پروتکل ها را رعایت کرده و آجیل را دور از دسترس مشتریان قرار می دهند و  فروشندگان هم حتما از ماسک استفاده می کنند.

وی افزود: هنگام خرید آجیل باید دقت شود که آجیل کپک زده و کهنه نباشد و حتما آجیل تازه خریداری شود، چرا که در آجیل های کهنه کپک آسپرژیلوس وجود دارد که سمی به نام آفلاتوکسین ترشح می شود.

وی افزود: این سم در کنار اینکه می‌تواند مسمومیت حاد ایجاد کند، سمی است که به راحتی هضم نمی شود و آرام آرام در بدن ذخیره شده و ایجاد رادیکال های آزاد می کند و این امر می تواند زمینه ساز ایجاد سرطان در افراد شود، بنابراین باید توجه ویژه در خصوص خرید آجیل تازه صورت گیرد.

خدادادیان گفت: با توجه به اینکه شاهد شیوع بیماری کرونا هستیم، توصیه می شود افراد حتما آجیل خام خریداری کرده تا بتوانند آن را با استفاده از حرارت ضدعفونی کنند.

وی افزود: برای ضدعفونی کردن آجیل کافی است آن را به مدت یک ساعت در یک ظرف ریخته و روی بخاری قرار داد و هرچند وقت یکبار به هم زد که حرارت به تمام قسمت های آن برسد.

این کارشناس بهداشت گفت: از طرفی افراد می توانند آجیل هایی که خریداری کرده را به مدت چند روز در محلی خنک قرار دهند تا ویروس های احتمالی بر روی آن از بین برود.

خدادیان گفت: در خصوص شیرینی هم رعایت پروتکل های بهداشتی باید با حساسیت بیشتری باشد و افراد باید دقت کنند شیرینی های خریداری شده دور از دسترس مشتریان قرار داشته باشند و فروشندگان حتما از ماسک و دستکش استفاده کنند.

وی افزود: توصیه این است که افراد برای ایام نوروز حتما شیرینی های خشک خریداری کرده و از نگهداری طولانی مدت شیرینی اجتناب کنند و خرید شیرینی را به یکی دو روز آخر سال موکول کنند.

این کارشناس بهداشت اشاره ای هم به خرید گوشت و مرغ در روزهای پایانی سال داشت و افزود: توصیه می شود افراد به طور جد از خرید مرغ زنده اجتناب کنند و بدانند که یکی از راه های انتقال کرونا از طریق گوشت است.

وی افزود: در مراکز فروش مرغ زنده مسائل بهداشتی رعایت نمی شود و همان آبجوشی که مرغ ها در آن انداخته می شوند پر از فضولات و آلودگی است و دستگاه های پرکن هم به شدت آلوده هستند، بنابراین به لحاظ بهداشتی اصلا خرید از این مراکز توصیه نمی شود.

وی افزود: توصیه می شود افراد حتما مرغ و گوشت را از مراکز معتبر خریداری کنند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در هر حوزه ای حتما به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.