پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 2 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20850 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟ یک روانپزشک نسبت به مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور هشدار داد آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟

خطرات خوردن “زولبیا و بامیه” در روزهای کرونایی
26 فروردین 1400 - 10:08
شناسه : 267258
0
یک کارشناس ارشد تغذیه مصرف زولبیا و بامیه را موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن دانست و توصیه کرد: افراد در ماه مبارک رمضان امسال که با شیوع کرونا همراه است، از مصرف این نوع خوراکی خودداری کنند. طلوع‌‌کرمانشاه :

طاهره نجفی با اشاره به استمرار شیوع کرونا در ایام ماه مبارک رمضان گفت: در روزهای شیوع این بیماری باید از مصرف خوراکی هایی که موجب تضعیف سیستم ایمنی می شود خودداری کرد که یکی از این مواد قندهای ساده یا همان ساکاروز است./وی با بیان اینکه زولبیا و بامیه در بسیاری خانه‌ها پای ثابت سفره های افطار است، گفت: این نوع خوراکی از نوع قندهای ساده است، بنابراین مصرف آن می تواند موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شود و توصیه می شود افراد بطور جد از مصرف این خوراکی اجتناب کنند./نجفی گفت: مصرف زولبیا و بامیه به دلیل قندهای ساده موجود در آن موجب چاقی و اضافه وزن هم می شود که باز هم عاملی برای تضعیف سیستم ایمنی بدن محسوب می شود./این کارشناس ارشد تغذیه یادآور شد: چاقی یکی از فاکتورهای خطری است که موجب تشدید علائم کرونا شده و مرگ و میر ناشی از کرونا در افراد چاق بیشتر است، برای همین افراد باید از مصرف خوراکی هایی که می تواند موجب اضافه وزن و چاقی شود، خودداری کنند./نجفی گفت: در وعده افطار می توان به جای زولبیا و بامیه از خرما، کشمش و خوراکی های انچنینی استفاده کرد که علاوه بر اینکه مضر نبوده، برای سلامت بدن مفید هم هستند.

پ
پ

یک کارشناس ارشد تغذیه مصرف زولبیا و بامیه را موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن دانست و توصیه کرد: افراد در ماه مبارک رمضان امسال که با شیوع کرونا همراه است، از مصرف این نوع خوراکی خودداری کنند.

طاهره نجفی با اشاره به استمرار شیوع کرونا در ایام ماه مبارک رمضان گفت: در روزهای شیوع این بیماری باید از مصرف خوراکی هایی که موجب تضعیف سیستم ایمنی می شود خودداری کرد که یکی از این مواد قندهای ساده یا همان ساکاروز است.

وی با بیان اینکه زولبیا و بامیه در بسیاری خانه‌ها پای ثابت سفره های افطار است، گفت: این نوع خوراکی از نوع قندهای ساده است، بنابراین مصرف آن می تواند موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شود و توصیه می شود افراد بطور جد از مصرف این خوراکی اجتناب کنند.

نجفی گفت: مصرف زولبیا و بامیه به دلیل قندهای ساده موجود در آن موجب چاقی و اضافه وزن هم می شود که باز هم عاملی برای تضعیف سیستم ایمنی بدن محسوب می شود.

این کارشناس ارشد تغذیه یادآور شد: چاقی یکی از فاکتورهای خطری است که موجب تشدید علائم کرونا شده و مرگ و میر ناشی از کرونا در افراد چاق بیشتر است، برای همین افراد باید از مصرف خوراکی هایی که می تواند موجب اضافه وزن و چاقی شود، خودداری کنند.

نجفی گفت: در وعده افطار می توان به جای زولبیا و بامیه از خرما، کشمش و خوراکی های انچنینی استفاده کرد که علاوه بر اینکه مضر نبوده، برای سلامت بدن مفید هم هستند./عصرایران

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.