پنج شنبه, ۱۰ آبان , ۱۴۰۳ Thursday, 31 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21585 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ذخایر خونی کرمانشاه رو به کاهش است/ نیاز به اهداء ۲۰۰ واحد خون در روز داریم فعالیت سرپناه‌های شبانه‌ بهزیستی کرمانشاه در تمام ایام سال سامانه ناپایدار از پنجشنبه در کرمانشاه فعال می شود مددجویان کمیته امداد اسلام آبادغرب مورد حمایت کامل دستگاه قضائی قرار دارند امام جمعه گیلانغرب بر اثر سانحه رانندگی مصدوم و به بیمارستان منتقل شد اولین باران موثر پاییزی کرمانشاه را فرا می‌گیرد برای نجات از سکته مغزی ۴.۵ ساعت زمان طلایی را از دست ندهید پیشگیری از خودکشی جوان کرمانشاهی آماده‌باش کرمانشاه برای اولین بارش پاییزی گرمخانه های شهر کرمانشاه هرچه سریعتر فعال شوند بیش از یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کرمانشاه کشف شده است کشف لاشه ۲ قلاده گراز وحشی در ثلاث باباجانی خواب زمستانی نمایندگان کرمانشاه، هیچ نماینده‌ای از کرمانشاه در کمیسیون تلفیق نیست! تأمین آب کشت‌های پاییزه با لایروبی کانال سد زاگرس تشکیل قرارگاه جلب مجرمین متواری در کرمانشاه لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه برخورد سمند با لاستیک وسط جاده مادر خانواده را به کام مرگ فرو برد موج نارضایتی از رفتار قهری هسته گزینش در آموزش و پرورش استان /جوانان بسیاری حذف شده و به خیل بیکاران پیوسته اند /تابستان امسال تنها  یک سوم نیروهای پذیرش شده از فیلتر گزینش گذشتند! حمایت کامل دستگاه قضایی اسلام آباد غرب از برنامه های عام المنفعه دستگاه های اجرایی شهرستان شمارش معکوس برای واریز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۱۰ میلیونی حقوق در راه است؟

ابتلای ۹۳۰ مادر باردار به کرونا در کرمانشاه/ زنان باردار فعلا واکسیناسیون نمی‌شوند
16 اردیبهشت 1400 - 11:04
شناسه : 267970
6
مسؤول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: طلوع‌‌کرمانشاه :

مسؤول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: همکاران سنگر بهداشت در عرصه پیشگیری از اسفندماه سال ۹۸ در کنار مادران بوده‌اند بدین صورت که مراقبت‌های دوران بارداری را به صورت مراجعه حضوری محدود کرده و به پیگیری‌ها تلفنی غربالگری‌هایی لازم را انجام داده‌اند./وی تصریح کرد: در مرحله دوم با مراجعه حضوری به منزل مادران با انجام تست تعداد مادران مبتلا را شناسایی و در صورت نیاز ارجاع می‌دهند، اما عمده مادران را قرنطینه خانگی و به صورت تلفنی پیگیری روزانه می‌کنند./کاظمی خاطرنشان کرد: از زمان شروع اپیدمی کرونا تا امروز حدود ۹۳۰ مادر باردار کرونایی شناسایی شده که ۱۵۰ نفر از این تعداد در بیمارستان‌های استان بستری و ۲۰ نفر هم در بخش‌های ویژه تحت درمان قرار گرفتند و الان هم در وضعیت کنترل شده‌ای هستیم./وی اضافه کرد: در عرصه درمان هم به تمام بیمارستان‌های استان ابلاغ شد که در بدوورود مادر به بیمارستان، یک‌سری اقدامات خاص برای مادر از نظر ابتلا به کرونا انجام شود اگر مادر علائم داشت در  بخش ایزوله تحت درمان قرار گیرد./کاظمی در توضیح تفاوت اصلی حرفه مامایی و متخصص زنان و زایمان، گفت: پرسه بارداری یک فرایند طبیعی است و اصلا ماهیت بیماری‌زایی ندارد که نیازمند مراقبت‌های پیشرفته باشد و تنها نیاز به حمایت دارد که ماماها برای حمایت‌ها یک باردادی و زایمان طبیعی آموزش دیده‌اند؛ اگر مادر وارد بارداری پرخطر شود ماما باید مادر را به متخصص زنان ارجاع دهد تا در مورد باداری و زایمان به صورت ویژه و تخصصی آموزش بینند./وی در خصوص مراقبت‌های بارداری در دوران کرونا، گفت: مادران به محض علائم کرونا تب، لرز، بدن درد و علائم گوارشی حتما با ماما و مراقب خود تماس بگیرند تا راهنمایی شوند.

پ
پ

مسؤول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: از زمان شروع اپیدمی کرونا تا امروز حدود ۹۳۰ مادر باردار کرونایی شناسایی شده که ۱۵۰ نفر از این تعداد در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند.

 شیوا کاظمی امروز در جمع اصحاب رسانه، با تبریک روز جهانی مامایی، اظهار داشت: یک روز در دنیا به احترام حرفه مامایی که قدمتی به اندازه حیات بشر دارد به این نام نامگذاری شده است.

وی در توضیح اقدامات انجام شده از سوی امور معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در دوران کرونا برای مادران باردار، گفت: ماماها همانند همکاران کادر درمان در دوران کرونا در کنار مادران خدماتی را در عرصه‌های مهم پیشگیری و درمان ارائه می‌دهند.

مسؤول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: همکاران سنگر بهداشت در عرصه پیشگیری از اسفندماه سال ۹۸ در کنار مادران بوده‌اند بدین صورت که مراقبت‌های دوران بارداری را به صورت مراجعه حضوری محدود کرده و به پیگیری‌ها تلفنی غربالگری‌هایی لازم را انجام داده‌اند.

وی تصریح کرد: در مرحله دوم با مراجعه حضوری به منزل مادران با انجام تست تعداد مادران مبتلا را شناسایی و در صورت نیاز ارجاع می‌دهند، اما عمده مادران را قرنطینه خانگی و به صورت تلفنی پیگیری روزانه می‌کنند.

کاظمی خاطرنشان کرد: از زمان شروع اپیدمی کرونا تا امروز حدود ۹۳۰ مادر باردار کرونایی شناسایی شده که ۱۵۰ نفر از این تعداد در بیمارستان‌های استان بستری و ۲۰ نفر هم در بخش‌های ویژه تحت درمان قرار گرفتند و الان هم در وضعیت کنترل شده‌ای هستیم.

وی اضافه کرد: در عرصه درمان هم به تمام بیمارستان‌های استان ابلاغ شد که در بدوورود مادر به بیمارستان، یک‌سری اقدامات خاص برای مادر از نظر ابتلا به کرونا انجام شود اگر مادر علائم داشت در  بخش ایزوله تحت درمان قرار گیرد.

کاظمی در توضیح تفاوت اصلی حرفه مامایی و متخصص زنان و زایمان، گفت: پرسه بارداری یک فرایند طبیعی است و اصلا ماهیت بیماری‌زایی ندارد که نیازمند مراقبت‌های پیشرفته باشد و تنها نیاز به حمایت دارد که ماماها برای حمایت‌ها یک باردادی و زایمان طبیعی آموزش دیده‌اند؛ اگر مادر وارد بارداری پرخطر شود ماما باید مادر را به متخصص زنان ارجاع دهد تا در مورد باداری و زایمان به صورت ویژه و تخصصی آموزش بینند.

وی در خصوص مراقبت‌های بارداری در دوران کرونا، گفت: مادران به محض علائم کرونا تب، لرز، بدن درد و علائم گوارشی حتما با ماما و مراقب خود تماس بگیرند تا راهنمایی شوند.

کاظمی در پایان، در مورد واکسیناسیون مادران باردار، خاطرنشان کرد: فعلا واکسن‌هایی که در دست داریم برای مادرها منع مصرف دارد، یک نوع واکسن داریم که به محض تایید از مراجع علمی برای مادران اعلام می‌شود./فارسی

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.