سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 26 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21694 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

اعتبار باشد می‌توان سد «کبوترلانه» را تا پایان سال آبگیری کرد بیشتر از ۵۰درصد ناوگان تاکسیرانی کرمانشاه فرسوده است ممانعت از ورود اتباع غیرمجاز به کرمانشاه تشدید می‌شود خواسته کارگران شرکت ایران خودرو کرمانشاه پیگیری می‌شود تیغ «حقوق دولتی» بر گلوی معادن کرمانشاه ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد

۴ توپِ خوشمزه و مقوی!
05 خرداد 1400 - 11:11
شناسه : 268661
8
کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

سمیه سلیمانی مهر با اشاره به افزایش استفاده از میوه‌های آبدار با شروع فصل گرما، گفت: چهار نوع از این میوه ها مشابهت بسیاری به هم داشته و به نوعی همه از خانواده خربزه محسوب می شوند./سلیمانی مهر اظهارکرد: این چهار نوع میوه عبارتند از طالبی(میوه سبزرنگ خط دار)، ملون (میوه سبزرنگ بدون خط)، گرمک (میوه نارنجی رنگ بدون خط) و سَمسوری (میوه نارنجی و کوچک رنگ خط دار) که در فصول گرم سال طرفداران بسیاری دارند./سلیمانی مهر با اشاره به وجود آب بسیار در این میوه ها گفت: این میوه ها می توانند در کنار تامین آب بدن، به دلیل وجود انواع ویتامین و مواد معدنی، محصولات سالم و مغذی به شمار روند./وی از این چهار میوه به دلیل وجود بتاکاروتن به عنوان میوه های ضدسرطانی یاد کرد وافزود: دراین بین بتاکاروتن ملون در حد بالاتری قرار دارد و مصرف آن برای پیشگیری از ابتلا به سرطان توصیه می شود./کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به وجود مواد معدنی سدیم، پتاسیم و منزیم در این چهار میوه گفت: وجود پتاسیم بالا در این میوه می تواند تاثیر بسیاری بر کاهش چربی ها شکم داشته و از این طریق به کاهش وزن افراد کمک کند./سلیمانی مهر خاطرنشان کرد: این چهار میوه همچنین مدر هستند و همین امر موجب شده مصرف آنها برای بیماران حاد کلیوی بسیار مفید باشند.

پ
پ

 کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ملون، طالبی، گرمک و سَمسوری به عنوان چهار میوه سالم و مغذی در فصل گرما یاد کرد.

سمیه سلیمانی مهر با اشاره به افزایش استفاده از میوه‌های آبدار با شروع فصل گرما، گفت: چهار نوع از این میوه ها مشابهت بسیاری به هم داشته و به نوعی همه از خانواده خربزه محسوب می شوند.

وی افزود: این چهار نوع میوه توپی شکل ظاهر بسیار مشابهی به هم داشته و برای بیشتر افراد تشخیص آنها از یکدیگر دشوار است.

سلیمانی مهر اظهارکرد: این چهار نوع میوه عبارتند از طالبی(میوه سبزرنگ خط دار)، ملون (میوه سبزرنگ بدون خط)، گرمک (میوه نارنجی رنگ بدون خط) و سَمسوری (میوه نارنجی و کوچک رنگ خط دار) که در فصول گرم سال طرفداران بسیاری دارند.

وی افزود: خواص این چهارمیوه عمدتا شبیه یکدیگر بوده و در برخی کمتر و در برخی بیشتر عمده خواص مشترک است.

سلیمانی مهر با اشاره به وجود آب بسیار در این میوه ها گفت: این میوه ها می توانند در کنار تامین آب بدن، به دلیل وجود انواع ویتامین و مواد معدنی، محصولات سالم و مغذی به شمار روند.

وی از این چهار میوه به دلیل وجود بتاکاروتن به عنوان میوه های ضدسرطانی یاد کرد وافزود: دراین بین بتاکاروتن ملون در حد بالاتری قرار دارد و مصرف آن برای پیشگیری از ابتلا به سرطان توصیه می شود.

کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به وجود مواد معدنی سدیم، پتاسیم و منزیم در این چهار میوه گفت: وجود پتاسیم بالا در این میوه می تواند تاثیر بسیاری بر کاهش چربی ها شکم داشته و از این طریق به کاهش وزن افراد کمک کند.

وی افزود: علاوه بر اینها این میوه ها سرشار از فیبر هستند که همین امر موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش شده و از طرفی به دلیل وجود فیبر، با مصرف این میوه ها نوعی احساس سیری در افراد ایجاد شده و از پرخوری افراد جلوگیری می کند.

سلیمانی مهر خاطرنشان کرد: این چهار میوه همچنین مدر هستند و همین امر موجب شده مصرف آنها برای بیماران حاد کلیوی بسیار مفید باشند.

وی افزود: این میوه ها همچنین به دلیل داشتن آب فراوان در درمان انواع اگزما که عمدتا ناشی از خشکی پوست است، می توانند موثر باشند.

کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نکته بسیار مهم در مصرف این چهار میوه را سالم بودن این میوه ها عنوان کرد وافزود: این میوه ها عمدتا روی زمین بوده و با خاک ارتباط بسیاری دارند، بنابراین سطح آنها آلوده به انواع میکرواُرگانیسم ها است، لذا افراد باید دقت داشته باشند که از میوه هایی که ترک برداشته یا نرم شده اند به هیچ عنوان استفاده نکنند.

وی افزود: همچنین افراد باید دقت داشته باشند که قبل از هرگونه مصرف، حتما سطح میوه را ضدعفونی و تمیز کرده و سپس اقدام به مصرف کنند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.