شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 4 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20852 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟

غذاهای به ظاهر خوشمزه ای که قاتل سلامتی اند!
11 خرداد 1400 - 12:50
شناسه : 268859
1
کارشناس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

انسیه رحیمی:تغییر سبک زندگی و مصرف زیاد غذاهای آماده موجب افزایش بیماری‌هایی نظیر چاقی، بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان و دیابت شده است./غذا‌های آماده (فست فود) اغلب غذا‌هایی نظیر پیتزا، همبرگر، چیز برگر، انواع ساندویچ، مرغ سوخاری، ناگت مرغ، سیب‌زمینی سوخاری را شامل می‌شود که از رستوران‌های عرضه‌کننده تهیه و جزء جدای ناپذیری از برنامه غذایی روزانه ما شده اند./این غذا‌های آماده که در ظاهر شیک، متنوع و خوشمزه، هستند در اصل بیماری زا بوده و استفاده چندین وعده از این نوع غذا‌ها در هفته سلامتی ما را به خطر می‌اندازد./بر اساس آخرین اعلام سازمان بهداشت جهانی، غذا‌های آماده به دلیل اینکه حاوی مقدار زیادی چربی و مواد افزودنی هستند، حجم زیادی از کالری را وارد بدن می‌کند که موجب بیماریهایی نظیر چاقی و دیابت می شود./مصرف فست فود‌ها تهدیدی برای سلامت قلب می باشد ،غذا‌های آماده چون حاوی روغن و چربی ناسالم و نمک زیاد هستند حداکثر ۵ تا ۷ برابر غذا‌های سالم، انرژی دارند./مصرف مداوم و زیاد این نوع غذاها به این دلیل که حاوی چربی‌های اشباع شده و کالری زیاد است می‌تواند خطر چربی خون بالا و بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش دهد./در مراحل تهیه غذا‌های آماده و کنسروی چون حرارت قابل کنترل نیست به دلیل حرارت بالا ویتامین‌های موجود در آن از بین می‌رود.

پ
پ

برای پخت فست فود‌ها، معمولا از روغن‌هایی که اسید چرب اشباع دارند، چندین بار برای سرخ کردن استفاده می‌شود و حرارت زیاد باعث سوختن روغن و ایجاد ترکیباتی در آن می‌شود که می‌تواند سرطان زا باشد.

همچنین در سوسیس و کالباس‌ها از نیتریت به عنوان رنگ دهنده استفاده می‌شود که افزایش مصرف این نوع خوراکی موجب بیماری سرطان در سیستم گوارشی بدن می‌شود.

مصرف فست فود‌ها در طول زمان سیستم ایمنی بدن را بیشتر مورد حمله قرار داده و خطر ابتلا و پیشرفت بیماری‌های حاد را افزایش می‌دهد.

این اثرات تا زمان تغییر رژیم غذایی و جایگزین کردن غذا‌های سالم در برنامه غذایی روزانه و مصرف میوه و سبزیجات به جای مواد غذایی غیر مغذی و مضر برای سلامت عمومی بدن، ادامه خواهد یافت.

 مصرف غذاهای آماده در دنیا حتی در کشور‌های پیشرفته هم اکنون به یک معضل تبدیل شده است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.