پنج شنبه, ۱۰ آبان , ۱۴۰۳ Thursday, 31 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21585 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ذخایر خونی کرمانشاه رو به کاهش است/ نیاز به اهداء ۲۰۰ واحد خون در روز داریم فعالیت سرپناه‌های شبانه‌ بهزیستی کرمانشاه در تمام ایام سال سامانه ناپایدار از پنجشنبه در کرمانشاه فعال می شود مددجویان کمیته امداد اسلام آبادغرب مورد حمایت کامل دستگاه قضائی قرار دارند امام جمعه گیلانغرب بر اثر سانحه رانندگی مصدوم و به بیمارستان منتقل شد اولین باران موثر پاییزی کرمانشاه را فرا می‌گیرد برای نجات از سکته مغزی ۴.۵ ساعت زمان طلایی را از دست ندهید پیشگیری از خودکشی جوان کرمانشاهی آماده‌باش کرمانشاه برای اولین بارش پاییزی گرمخانه های شهر کرمانشاه هرچه سریعتر فعال شوند بیش از یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کرمانشاه کشف شده است کشف لاشه ۲ قلاده گراز وحشی در ثلاث باباجانی خواب زمستانی نمایندگان کرمانشاه، هیچ نماینده‌ای از کرمانشاه در کمیسیون تلفیق نیست! تأمین آب کشت‌های پاییزه با لایروبی کانال سد زاگرس تشکیل قرارگاه جلب مجرمین متواری در کرمانشاه لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه برخورد سمند با لاستیک وسط جاده مادر خانواده را به کام مرگ فرو برد موج نارضایتی از رفتار قهری هسته گزینش در آموزش و پرورش استان /جوانان بسیاری حذف شده و به خیل بیکاران پیوسته اند /تابستان امسال تنها  یک سوم نیروهای پذیرش شده از فیلتر گزینش گذشتند! حمایت کامل دستگاه قضایی اسلام آباد غرب از برنامه های عام المنفعه دستگاه های اجرایی شهرستان شمارش معکوس برای واریز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۱۰ میلیونی حقوق در راه است؟

گوشت قرمز را ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کنید
19 تیر 1400 - 9:58
شناسه : 270117
5
رییس مرکز بهداشت کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر ابراهیم شکیبا اظهار کرد: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) یک بیماری خونریزی دهنده تب دار حاد است که عمدتاً به وسیله کنه منتقل می شود./شکیبا عنوان کرد: این بیماری در انسان پس از گزش کنه و یا له کردن آن روی پوست، تماس با پوست و لاشه حیوان، خون و ترشحات حیوان آلوده و تماس با خون و بافتهای بیمار مبتلا و حتی به صورت تنفسی ایجاد می شود./وی با بیان اینکه سلاخان، قصابان، کارکنان شاغل در جگرکی ها و کارکنان بهداشتی درمانی در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند، گفت: بیماری با شروع ناگهانی تب همراه با درد عضلانی و سپس تظاهرات خونریزی دهنده همراه با سابقه گزش کنه یا له کردن با دست، تماس مستقیم با دام و یا بافتهای حیوانات آلوده مشاهده می شود./شکیبا ادامه داد: برای پیشگیری از این بیماری باید از کشتارهای غیرمجاز جلوگیری شود ونظارت های بهداشتی در زمینه کنترل بیماری باید در سطح استان بیشتر شود./وی با بیان اینکه شهروندان باید از خرید گوشت بدون مهر دامپزشکی خودداری کرده و گوشت را از قصابی های معتبر خریداری کنند، گفت: همچنین در هنگام خرد کردن گوشت و سایر بافتهای دام باید حتما از دستکش استفاده شود.

پ
پ

 رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: گوشت قرمز را  باید به مدت ۴۸ ساعت در دمای معمولی یخچال نگهداری کرده و سپس مصرف کرد.

دکتر ابراهیم شکیبا اظهار کرد: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) یک بیماری خونریزی دهنده تب دار حاد است که عمدتاً به وسیله کنه منتقل می شود.

شکیبا عنوان کرد: این بیماری در انسان پس از گزش کنه و یا له کردن آن روی پوست، تماس با پوست و لاشه حیوان، خون و ترشحات حیوان آلوده و تماس با خون و بافتهای بیمار مبتلا و حتی به صورت تنفسی ایجاد می شود.

وی با بیان اینکه سلاخان، قصابان، کارکنان شاغل در جگرکی ها و کارکنان بهداشتی درمانی در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند، گفت: بیماری با شروع ناگهانی تب همراه با درد عضلانی و سپس تظاهرات خونریزی دهنده همراه با سابقه گزش کنه یا له کردن با دست، تماس مستقیم با دام و یا بافتهای حیوانات آلوده مشاهده می شود.

شکیبا ادامه داد: برای پیشگیری از این بیماری باید از کشتارهای غیرمجاز جلوگیری شود ونظارت های بهداشتی در زمینه کنترل بیماری باید در سطح استان بیشتر شود.

وی با بیان اینکه شهروندان باید از خرید گوشت بدون مهر دامپزشکی خودداری کرده و گوشت را از قصابی های معتبر خریداری کنند، گفت: همچنین در هنگام خرد کردن گوشت و سایر بافتهای دام باید حتما از دستکش استفاده شود.

وی افزود: دامداران نیز باید از وسایل ایمنی فردی شامل کلاه، عینک، ماسک، روپوش، چکمه و دستکش لاستیکی استفاده کرده و از دست زدن به کنه و له کردن آن خودداری کنند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.