کاهو و سکنجبین در ایام سیزده بدر نوروز زیاد خورده می شود اما باید دانست که تنها به لحاظ طعم متفاوت کاهو را با سکنجبین نمی خورند. مصرف همزمان کاهو و سکنجبین برای بدن از نظر علمی بسیار مفید است. مصرف شربت سکنجبین همراه با کاهو سبب تقویت کبد، کاهش حرارت بدن و رقیق شدن خون می شود. همچنین استفاده از شربت سکنجبین با کاهو برای اشخاصی که دچار کبدچرب نیز هستند، بسیارمناسب است./رکنا
کاهو و سکنجبین در ایام سیزده بدر نوروز زیاد خورده می شود اما باید دانست که تنها به لحاظ طعم متفاوت کاهو را با سکنجبین نمی خورند./مصرف همزمان کاهو و سکنجبین برای بدن از نظر علمی بسیار مفید است./مصرف شربت سکنجبین همراه با کاهو سبب تقویت کبد، کاهش حرارت بدن و رقیق شدن خون می شود./همچنین استفاده از شربت سکنجبین با کاهو برای اشخاصی که دچار کبدچرب نیز هستند، بسیارمناسب است.
دیدگاه