پنج شنبه, ۱۰ آبان , ۱۴۰۳ Thursday, 31 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21585 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ذخایر خونی کرمانشاه رو به کاهش است/ نیاز به اهداء ۲۰۰ واحد خون در روز داریم فعالیت سرپناه‌های شبانه‌ بهزیستی کرمانشاه در تمام ایام سال سامانه ناپایدار از پنجشنبه در کرمانشاه فعال می شود مددجویان کمیته امداد اسلام آبادغرب مورد حمایت کامل دستگاه قضائی قرار دارند امام جمعه گیلانغرب بر اثر سانحه رانندگی مصدوم و به بیمارستان منتقل شد اولین باران موثر پاییزی کرمانشاه را فرا می‌گیرد برای نجات از سکته مغزی ۴.۵ ساعت زمان طلایی را از دست ندهید پیشگیری از خودکشی جوان کرمانشاهی آماده‌باش کرمانشاه برای اولین بارش پاییزی گرمخانه های شهر کرمانشاه هرچه سریعتر فعال شوند بیش از یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کرمانشاه کشف شده است کشف لاشه ۲ قلاده گراز وحشی در ثلاث باباجانی خواب زمستانی نمایندگان کرمانشاه، هیچ نماینده‌ای از کرمانشاه در کمیسیون تلفیق نیست! تأمین آب کشت‌های پاییزه با لایروبی کانال سد زاگرس تشکیل قرارگاه جلب مجرمین متواری در کرمانشاه لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه برخورد سمند با لاستیک وسط جاده مادر خانواده را به کام مرگ فرو برد موج نارضایتی از رفتار قهری هسته گزینش در آموزش و پرورش استان /جوانان بسیاری حذف شده و به خیل بیکاران پیوسته اند /تابستان امسال تنها  یک سوم نیروهای پذیرش شده از فیلتر گزینش گذشتند! حمایت کامل دستگاه قضایی اسلام آباد غرب از برنامه های عام المنفعه دستگاه های اجرایی شهرستان شمارش معکوس برای واریز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۱۰ میلیونی حقوق در راه است؟

آمادگی دامپزشکی کرمانشاه برای نظارت بهداشتی و شرعی بر دام‌های قربانی
27 تیر 1400 - 10:05
شناسه : 270402
7
 معاون سلامت اداره کل دامپز شکی استان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

شاهرخ یارویسی ظهار کرد: همه ساله قبل از فرا رسیدن عید قربان، اداره دامپزشکی با ادارات ذیربط در راستای انجام نظارتهای بهداشتی و شرعی دامهای قربانی و تضمین سلامت گوشت قرمز مصرفی شهروندان هماهنگی لازم را انجام می‌دهد./یارویسی با بیان اینکه عملیات نظارت شرعی و بهداشتی توسط همکاران دامپزشکی در کشتارگاه‌های استان انجام خواهد شد، گفت: با توجه به شرایط کرونایی استان و جهت جلوگیری از اشاعه بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، بویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو(CCHF ) کلیه کشتارگاه‌های دام در سطح استان در روزعید سعید قربان باز بوده وآماده ارائه خدمات رایگان حتی حمل لاشه به درب منزل هستند، لذا توصیه می شود همشهریان از کشتار دام در منازل خودداری کنند./معاون سلامت  اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه به منظور اطمینان از سلامت دام بهتر است کشتار دام در کشتارگاه‌ها انجام شود گفت: با این اقدام، سلامت گوشت قربانی از نظر بهداشتی و شرعی تضمین خواهد شد./وی همچنین توصیه کرد: شهروندان دام را از میادین دام یا جایگاه های موقت تعیین شده در حاشیه شهرها که مورد تایید دامپزشکی بوده تهیه کرده و از خرید دام بیمار، تب دار یا آلوده به کنه خودداری کنند.

پ
پ

 معاون سلامت اداره کل دامپز شکی استان کرمانشاه از اتخاذ تدابیر لازم و تشکیل اکیپ های نظارت شرعی و بهداشتی برای ذبح دام در روز عید قربان خبر داد.

شاهرخ یارویسی ظهار کرد: همه ساله قبل از فرا رسیدن عید قربان، اداره دامپزشکی با ادارات ذیربط در راستای انجام نظارتهای بهداشتی و شرعی دامهای قربانی و تضمین سلامت گوشت قرمز مصرفی شهروندان هماهنگی لازم را انجام می‌دهد.

یارویسی با بیان اینکه عملیات نظارت شرعی و بهداشتی توسط همکاران دامپزشکی در کشتارگاه‌های استان انجام خواهد شد، گفت: با توجه به شرایط کرونایی استان و جهت جلوگیری از اشاعه بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، بویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو(CCHF ) کلیه کشتارگاه‌های دام در سطح استان در روزعید سعید قربان باز بوده وآماده ارائه خدمات رایگان حتی حمل لاشه به درب منزل هستند، لذا توصیه می شود همشهریان از کشتار دام در منازل خودداری کنند.

معاون سلامت  اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه به منظور اطمینان از سلامت دام بهتر است کشتار دام در کشتارگاه‌ها انجام شود گفت: با این اقدام، سلامت گوشت قربانی از نظر بهداشتی و شرعی تضمین خواهد شد.

وی همچنین توصیه کرد: شهروندان دام را از میادین دام یا جایگاه های موقت تعیین شده در حاشیه شهرها که مورد تایید دامپزشکی بوده تهیه کرده و از خرید دام بیمار، تب دار یا آلوده به کنه خودداری کنند.

وی اظهار کرد: به منظور جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های مشترک انسان و دام، در صورت کشتار قربانی در منزل، استفاده از پوشش حفاظتی مانند  ماسک، دستکش، عینک و لباس کار به هنگام ذبح قربانی و قطعه بندی گوشت ضروری است و پس از ذبح دام حتما گوشت و آلایش خوراکی، دل و جگر و … باید به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.