دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21694 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

اعتبار باشد می‌توان سد «کبوترلانه» را تا پایان سال آبگیری کرد بیشتر از ۵۰درصد ناوگان تاکسیرانی کرمانشاه فرسوده است ممانعت از ورود اتباع غیرمجاز به کرمانشاه تشدید می‌شود خواسته کارگران شرکت ایران خودرو کرمانشاه پیگیری می‌شود تیغ «حقوق دولتی» بر گلوی معادن کرمانشاه ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد

ناخن جویدن کودکان، یک مکانیزم دفاعی برای مقابله با شرایط استرس‌زا است
04 مرداد 1400 - 13:10
شناسه : 270689
9
یک روانشناس در کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

لیدا سعیدی در خصوص ناخن جویدن کودکان، اظهار داشت: جویدن ناخن، یک عادت نامناسب است که معمولا از دوران کودکی و نوجوانی شروع می‌شود./وی درباره علت ناخن جویدان، اضافه کرد: یکی از دلایل ناخن جویدن می‌تواند ریشه در عوامل خانوادگی و تقلید از ناخن جویدن سایر اعضای خانواده باشد یا ریشه‌های ژنتیکی داشته باشد که هنوز این موضوع ناشناخته است./این روانشناس در کرمانشاه تصریح کرد: عوامل روانشناختی اصلی شامل استرس، نگرانی و اضطراب ممکن است با این رفتار مرتبط باشند در واقع ناخن جویدان در کودکان یک مکانیزم دفاعی برای مقابله با شرایط استرس‌زا است./سعیدی ناخن جویدان در کودکان را یک رفتار خودکار و غیرعادی توصیف کرد و گفت: جویدن ناخن در کودکان با عوارضی مانند نامناسب شدن شکل ظاهری انگشتان، عواقب اجتماعی و جسمی همراه است که در برخی از مواقع کودکان علاوه بر جویدن آن را می‌خورند که سبب آسیب‌های به معده و به لثه، بروز عفونت‌های باکتریایی یا ویروسی می‌شود./وی با بیان اینکه ناخن جویدان یک وضعیت حاد و نگران گننده نیست، افزود: این عادت با گذشت زمان از بین می‌رود و ممکن است در موارد خفیف حتی درمان خاصی لازم نباشد.

پ
پ

یک روانشناس در کرمانشاه گفت: ناخن جویدان در کودکان یک مکانیزم دفاعی برای مقابله با شرایط استرس‌زا و نگرانی و اضطراب است.

لیدا سعیدی در خصوص ناخن جویدن کودکان، اظهار داشت: جویدن ناخن، یک عادت نامناسب است که معمولا از دوران کودکی و نوجوانی شروع می‌شود.

وی درباره علت ناخن جویدان، اضافه کرد: یکی از دلایل ناخن جویدن می‌تواند ریشه در عوامل خانوادگی و تقلید از ناخن جویدن سایر اعضای خانواده باشد یا ریشه‌های ژنتیکی داشته باشد که هنوز این موضوع ناشناخته است.

این روانشناس در کرمانشاه تصریح کرد: عوامل روانشناختی اصلی شامل استرس، نگرانی و اضطراب ممکن است با این رفتار مرتبط باشند در واقع ناخن جویدان در کودکان یک مکانیزم دفاعی برای مقابله با شرایط استرس‌زا است.

وی گفت: ممکن است موارد دیگری هما‌نند کم فعالیتی کودکان، خستگی، گرسنگی و پایین بودن اعتماد به نفس سبب ناخن جویدان در کودکان شود.

سعیدی ناخن جویدان در کودکان را یک رفتار خودکار و غیرعادی توصیف کرد و گفت: جویدن ناخن در کودکان با عوارضی مانند نامناسب شدن شکل ظاهری انگشتان، عواقب اجتماعی و جسمی همراه است که در برخی از مواقع کودکان علاوه بر جویدن آن را می‌خورند که سبب آسیب‌های به معده و به لثه، بروز عفونت‌های باکتریایی یا ویروسی می‌شود.

وی با بیان اینکه ناخن جویدان یک وضعیت حاد و نگران گننده نیست، افزود: این عادت با گذشت زمان از بین می‌رود و ممکن است در موارد خفیف حتی درمان خاصی لازم نباشد.

این روانشناس اظهار داشت: اگر ناخن جویدن با سایر اختلالاتی همراه باشد نیاز به مراقبت‌های ویژه دارد برای درمان این عادت اول باید سابقه پزشکی کودک از جمله جنبه‌های روانشناختی و همین‌طور معاینه کامل پزشکی انجام شود.

وی تصریح کرد: برای درمان جویدن ناخن هدف اصلی مدیریت مواردی است که برای کودک ایجاد استرس می‌کند که با ایجاد حمایت، انگیزه به کودک و کاهش نگرانی‌ها همراه باشد.

سعیدی خاطرنشان کرد: کلید موفقیت این است که کودک و یا نوجوان انگیزه لازم برای ترک این عادت را داشته باشد؛ اجزای اصلی تغییر این عادت شامل آموزش دادن کودک، ایجاد آگاهی از عوارض این کار، ایجاد آرامش در کودک و ایجاد پاسخ‌های جایگرین به جای جویدن ناخن است.

وی با بیان اینکه باید حتما از یک متخصص برای رفع این عادت کمک گرفته شود، خاطرنشان کرد: یکی از روش‌های معمول برای درمان و رفع این عادت مالیدن ماده‌‌ای بدطعم روی ناخن است یا مشغول کردن کودک به کارهای دستی مانند نواختن موسیقی، تمرینات ورزشی است./فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.