چهارشنبه, ۹ آبان , ۱۴۰۳ Wednesday, 30 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21584 تعداد نوشته های امروز : 2×

آخرین خبرها

فعالیت سرپناه‌های شبانه‌ بهزیستی کرمانشاه در تمام ایام سال سامانه ناپایدار از پنجشنبه در کرمانشاه فعال می شود مددجویان کمیته امداد اسلام آبادغرب مورد حمایت کامل دستگاه قضائی قرار دارند امام جمعه گیلانغرب بر اثر سانحه رانندگی مصدوم و به بیمارستان منتقل شد اولین باران موثر پاییزی کرمانشاه را فرا می‌گیرد برای نجات از سکته مغزی ۴.۵ ساعت زمان طلایی را از دست ندهید پیشگیری از خودکشی جوان کرمانشاهی آماده‌باش کرمانشاه برای اولین بارش پاییزی گرمخانه های شهر کرمانشاه هرچه سریعتر فعال شوند بیش از یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کرمانشاه کشف شده است کشف لاشه ۲ قلاده گراز وحشی در ثلاث باباجانی خواب زمستانی نمایندگان کرمانشاه، هیچ نماینده‌ای از کرمانشاه در کمیسیون تلفیق نیست! تأمین آب کشت‌های پاییزه با لایروبی کانال سد زاگرس تشکیل قرارگاه جلب مجرمین متواری در کرمانشاه لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه برخورد سمند با لاستیک وسط جاده مادر خانواده را به کام مرگ فرو برد موج نارضایتی از رفتار قهری هسته گزینش در آموزش و پرورش استان /جوانان بسیاری حذف شده و به خیل بیکاران پیوسته اند /تابستان امسال تنها  یک سوم نیروهای پذیرش شده از فیلتر گزینش گذشتند! حمایت کامل دستگاه قضایی اسلام آباد غرب از برنامه های عام المنفعه دستگاه های اجرایی شهرستان شمارش معکوس برای واریز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۱۰ میلیونی حقوق در راه است؟ حرکت لاک‌پشتی پست کرمانشاه و سرگردانی مردم

چگونه بیماری کرونا را از عفونت های فصل پاییز تشخیص دهیم؟/افرادی که واکسن کرونا میزنند، ناقل نیستند
09 شهریور 1400 - 9:38
شناسه : 271669
2
متخصص بيماري هاي عفوني طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر جانبخش گفت:با رسیدن به اواخر شهریورماه به عفونت های فصلی نیز نزدیک می شویم،عفونت هایی که با رسیدن فصل پاییز شیوع پیدا می کند و با علائمی همچون آبریزش بینی، سردرد، گلو درد، سوزش چشم و بدن درد همراه است./ داشتن این علائم در حد خفیف نگران کننده نیست و تا سه روز اول باید درمان های علامتی را انجام داد که برای سردرد می توان از قرص های مسکن استفاده کرد یا کسانی که بدن درد دارند استامینوفن و ناپروکسن مصرف کنند./وی افزود:در صورتیکه علائم بیشتر از سه روز تدوام داشته باشد یا شدت بگیرد می توان گفت که به کرونا مبتلا شده اید و باید به پزشک مراجعه کرد./خیلی از افراد به محض داشتن علائم در خواست سی تی اسکن می کنند،اما علاوه بر ایجاد استرس، انجام سی تی اسکن در سه روز اول کمکی به درمان نمیکند و حتی باعث گمراهی در تشخیص بیماری می شود./دکتر جانبخش در پایان گفت:تفکرغلطی که در بین مردم رایج شده این است که می گویند بعد از تزریق واکسن کرونا به این بیماری مبتلا شده اند، در صورتی که تزریق واکسن باعث ابتلا به بیماری کرونا نمی شود و بعد از تزریق دوز دوم مصونیت قابل توجهی در برابر این بیماری ایجاد می شود.

پ
پ

 تزریق واکسن کرونا زمینه ای برای ناقل بودن و ابتلا به بیماری فراهم نمی کند.

تفکرغلطی که در بین مردم رایج شده این است که می گویند بعد از تزریق واکسن کرونا به این بیماری مبتلا شده اند، در صورتی که تزریق واکسن باعث ابتلا به بیماری کرونا نمی شود و بعد از تزریق دوز دوم مصونیت قابل توجهی در برابر این بیماری ایجاد می شود.

بیماری کرونا طیف وسیعی از افراد بی علامت تا نوع خطرناک و کشنده را شامل می شود.

 در پیک پنجم تعداد بیماران سرپایی و بستری بسیار زیاد است و در این موج افراد کم سن و سال بین ۲۰ تا ۴۰ سال بیشتر درگیر می شوند.

 بیماری کرونا همه موارد عفونت های تنفسی را تحت تاثیر قرار می دهد و در اوج همه گیری ها هر بیماری که دچار علائم تنفسی می شود باید به کرونا نسبت دهیم.

با رسیدن به اواخر شهریورماه به عفونت های فصلی نیز نزدیک می شویم،عفونت هایی که با رسیدن فصل پاییز شیوع پیدا می کند و با علائمی همچون آبریزش بینی، سردرد، گلو درد، سوزش چشم و بدن درد همراه است.

 داشتن این علائم در حد خفیف نگران کننده نیست و تا سه روز اول باید درمان های علامتی را انجام داد که برای سردرد می توان از قرص های مسکن استفاده کرد یا کسانی که بدن درد دارند استامینوفن و ناپروکسن مصرف کنند.

در صورتیکه علائم بیشتر از سه روز تدوام داشته باشد یا شدت بگیرد می توان گفت که به کرونا مبتلا شده اید و باید به پزشک مراجعه کرد.

خیلی از افراد به محض داشتن علائم در خواست سی تی اسکن می کنند،اما علاوه بر ایجاد استرس، انجام سی تی اسکن در سه روز اول کمکی به درمان نمیکند و حتی باعث گمراهی در تشخیص بیماری می شود.

توصیه می شود اگر دچارعلائم تنفسی شدید استراحت کنید، مایعات زیاد مصرف کنید، استرس نداشته باشید، خواب کافی داشته باشید و قرص های سرما خوردگی استفاده کنید.

اگرعلائم تشدید شود یا ادامه داشته باشد باید بسته به شرایط، بیمار از داروهای ضد ویروسی استفاده کند.

همچنین اگر افراد جوان هستند و بیماری زمینه ای به خصوص دیابت ندارند، نگران نباشند مگر اینکه علائم شدیدتر شود./صداوسیما

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.