چهارشنبه, ۹ آبان , ۱۴۰۳ Wednesday, 30 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21584 تعداد نوشته های امروز : 2×

آخرین خبرها

فعالیت سرپناه‌های شبانه‌ بهزیستی کرمانشاه در تمام ایام سال سامانه ناپایدار از پنجشنبه در کرمانشاه فعال می شود مددجویان کمیته امداد اسلام آبادغرب مورد حمایت کامل دستگاه قضائی قرار دارند امام جمعه گیلانغرب بر اثر سانحه رانندگی مصدوم و به بیمارستان منتقل شد اولین باران موثر پاییزی کرمانشاه را فرا می‌گیرد برای نجات از سکته مغزی ۴.۵ ساعت زمان طلایی را از دست ندهید پیشگیری از خودکشی جوان کرمانشاهی آماده‌باش کرمانشاه برای اولین بارش پاییزی گرمخانه های شهر کرمانشاه هرچه سریعتر فعال شوند بیش از یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کرمانشاه کشف شده است کشف لاشه ۲ قلاده گراز وحشی در ثلاث باباجانی خواب زمستانی نمایندگان کرمانشاه، هیچ نماینده‌ای از کرمانشاه در کمیسیون تلفیق نیست! تأمین آب کشت‌های پاییزه با لایروبی کانال سد زاگرس تشکیل قرارگاه جلب مجرمین متواری در کرمانشاه لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه برخورد سمند با لاستیک وسط جاده مادر خانواده را به کام مرگ فرو برد موج نارضایتی از رفتار قهری هسته گزینش در آموزش و پرورش استان /جوانان بسیاری حذف شده و به خیل بیکاران پیوسته اند /تابستان امسال تنها  یک سوم نیروهای پذیرش شده از فیلتر گزینش گذشتند! حمایت کامل دستگاه قضایی اسلام آباد غرب از برنامه های عام المنفعه دستگاه های اجرایی شهرستان شمارش معکوس برای واریز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۱۰ میلیونی حقوق در راه است؟ حرکت لاک‌پشتی پست کرمانشاه و سرگردانی مردم

ابتلای سالانه ۱۰۰۰ زن کرمانشاهی به “سرطان سینه”/ دخترانِ مجرد در خطرند
27 مهر 1400 - 10:32
شناسه : 273133
6
یک مسئول: طلوع‌‌کرمانشاه :

محمد آذریار، از سرطان سینه به عنوان شایعترین سرطان در میان زنان یاد کرد و افزود: طبق آخرین آمار سالانه حدود ۳۵۰۰ مورد ابتلا به سرطان در استان داریم که از این میزان ۴۶ درصد آن مربوط به زنان است./وی افزود: در میان زنان شایع ترین نوع سرطان، سرطان سینه است و متاسفانه سالانه حدود هزار مورد ابتلا به این نوع سرطان در استان شناسایی می شود./آذریار عوامل مختلفی را در بروز این نوع سرطان دخیل دانست و افزود: از جمله مهمترین این عوامل بحث ژنتیک است، به طوری که اگر درخانواده یک فرد، مادر یا خواهر یا نزدیکان دیگر از جمله خاله و عمه مبتلا به سرطان سینه باشند، احتمال بروز این نوع سرطان در فرد بالا می رود./آذریار زمان قاعدگی را هم در بروز سرطان سینه موثر دانست و افزود: دخترانی که زودتر به سن پریودی می رسند و دیرتر یائسه می شوند هم به میزان بیشتری در معرض خطر ابتلا به این نوع سرطان هستند./وی زمان ازدواج و زایمان را هم در این امر دخیل دانست و افزود: اگر افراد بعد از سن ۳۰ سالگی ازدواج کرده و بعد از این سن زایمان داشته باشند، به نسبت بیشتری در معرض ابتلا به سرطان سینه هستند./آذریار کم تحرکی و چاقی را هم در این زمینه موثر دانست و افزود: زنانی که قرص های بسیار جهت پیشگیری از بارداری مصرف می کنند هم در معرض خطر هستند./وی افزود: سقط های مکرر و شیرندادن به نوزاد هم از جمله عواملی هستند که شانس ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهند./آذریار در ادامه با بیان اینکه احتمال ابتلا به سرطان سینه عمدتا بعد از سن ۴۵ سالگی افزایش می یابد، گفت: در همین راستا توصیه می شود جهت شناسایی و درمان به موقع این نوع سرطان، زنان حتما بعد از این سن ماهانه معاینات بالینی را در خانه انجام داده و سالانه برای معاینه دقیق تر و انجام تست ماموگرافی مراجعه کنند.

پ
پ

 مدیراجرایی برنامه های سرطان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ابتلای سالانه هزار زن در استان به سرطان سینه خبر داد.

محمد آذریار، از سرطان سینه به عنوان شایعترین سرطان در میان زنان یاد کرد و افزود: طبق آخرین آمار سالانه حدود ۳۵۰۰ مورد ابتلا به سرطان در استان داریم که از این میزان ۴۶ درصد آن مربوط به زنان است.

وی افزود: در میان زنان شایع ترین نوع سرطان، سرطان سینه است و متاسفانه سالانه حدود هزار مورد ابتلا به این نوع سرطان در استان شناسایی می شود.

آذریار عوامل مختلفی را در بروز این نوع سرطان دخیل دانست و افزود: از جمله مهمترین این عوامل بحث ژنتیک است، به طوری که اگر درخانواده یک فرد، مادر یا خواهر یا نزدیکان دیگر از جمله خاله و عمه مبتلا به سرطان سینه باشند، احتمال بروز این نوع سرطان در فرد بالا می رود.

آذریار زمان قاعدگی را هم در بروز سرطان سینه موثر دانست و افزود: دخترانی که زودتر به سن پریودی می رسند و دیرتر یائسه می شوند هم به میزان بیشتری در معرض خطر ابتلا به این نوع سرطان هستند.

وی زمان ازدواج و زایمان را هم در این امر دخیل دانست و افزود: اگر افراد بعد از سن ۳۰ سالگی ازدواج کرده و بعد از این سن زایمان داشته باشند، به نسبت بیشتری در معرض ابتلا به سرطان سینه هستند.

آذریار کم تحرکی و چاقی را هم در این زمینه موثر دانست و افزود: زنانی که قرص های بسیار جهت پیشگیری از بارداری مصرف می کنند هم در معرض خطر هستند.

وی افزود: سقط های مکرر و شیرندادن به نوزاد هم از جمله عواملی هستند که شانس ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهند.

آذریار در ادامه با بیان اینکه احتمال ابتلا به سرطان سینه عمدتا بعد از سن ۴۵ سالگی افزایش می یابد، گفت: در همین راستا توصیه می شود جهت شناسایی و درمان به موقع این نوع سرطان، زنان حتما بعد از این سن ماهانه معاینات بالینی را در خانه انجام داده و سالانه برای معاینه دقیق تر و انجام تست ماموگرافی مراجعه کنند.

مدیر اجرایی برنامه های سرطان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: زنانی که مورد ابتلا در بستگان نزدیک دارند باید هر شش ماه یکبار نسبت به انجام معاینات بالینی سرطان سینه در مراکز بهداشت اقدام کنند.

آذریار در خصوص علائم ابتلا به سرطان سینه، مهمترین علامت آن را وجود یک توده سفت در بافت سینه عنوان کرد و افزود: علاوه بر این پوسته پوسته شدن و قرمز شدن نوک پستان، تغییررنگ سینه و پرتقالی شدن پوست آن، ترشح هرنوع ماده بجز شیر از نوک پستان ها و تغییر شکل پستان ها را از جمله علائم مهم تشخیص این نوع سرطان عنوان کرد.

این مسئول افزود: در صورت بروز این علائم فرد باید هرچه سریعتر به پزشک مراجعه کرده و روند درمان را آغاز کند.

آذریار گفت: در حال حاضر روش های مختلفی از جمله هورمون درمانی، شیمی درمانی و جراحی جهت برداشتن توده، برای درمان سرطان سینه وجود دارد.

وی افزود: جهت پیشگیری از ابتلا به این سرطان توصیه می شود افراد حتما سبک زندگی خود را تغییر داده و ضمن کاهش وزن، تحرک کافی روزانه را داشته باشند.

آذریار افزود: علاوه بر این ازدواج کردن و فرزندآوری در سنین کمتر از ۳۰ سال هم می تواند نقش مهمی در پیشگیری از این نوع سرطان داشته باشند.

وی افزود: شیردادن به نوزاد و کنار گذاشتن استعمال مصرف دخانیات هم از جمله عواملی هستند که می توانند در پیشگیری از این نوع سرطان موثر باشند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.