چهارشنبه, ۹ آبان , ۱۴۰۳ Wednesday, 30 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21582 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

مددجویان کمیته امداد اسلام آبادغرب مورد حمایت کامل دستگاه قضائی قرار دارند امام جمعه گیلانغرب بر اثر سانحه رانندگی مصدوم و به بیمارستان منتقل شد اولین باران موثر پاییزی کرمانشاه را فرا می‌گیرد برای نجات از سکته مغزی ۴.۵ ساعت زمان طلایی را از دست ندهید پیشگیری از خودکشی جوان کرمانشاهی آماده‌باش کرمانشاه برای اولین بارش پاییزی گرمخانه های شهر کرمانشاه هرچه سریعتر فعال شوند بیش از یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کرمانشاه کشف شده است کشف لاشه ۲ قلاده گراز وحشی در ثلاث باباجانی خواب زمستانی نمایندگان کرمانشاه، هیچ نماینده‌ای از کرمانشاه در کمیسیون تلفیق نیست! تأمین آب کشت‌های پاییزه با لایروبی کانال سد زاگرس تشکیل قرارگاه جلب مجرمین متواری در کرمانشاه لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه برخورد سمند با لاستیک وسط جاده مادر خانواده را به کام مرگ فرو برد موج نارضایتی از رفتار قهری هسته گزینش در آموزش و پرورش استان /جوانان بسیاری حذف شده و به خیل بیکاران پیوسته اند /تابستان امسال تنها  یک سوم نیروهای پذیرش شده از فیلتر گزینش گذشتند! حمایت کامل دستگاه قضایی اسلام آباد غرب از برنامه های عام المنفعه دستگاه های اجرایی شهرستان شمارش معکوس برای واریز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۱۰ میلیونی حقوق در راه است؟ حرکت لاک‌پشتی پست کرمانشاه و سرگردانی مردم مسمومیت ۴ عضو یک خانواده بر اثر گازگرفتگی در کرمانشاه روند کاهشی دمای هوا در کرمانشاه طی هفته آینده

تاثیر فلزات سمی بر افزایش خطر سفت شدگی عروق خونی
23 آذر 1400 - 11:52
شناسه : 274719
5
گزارش محققان اسپانیایی؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع- فلزات سمی موجود در محیط ممکن است خطر آترواسکلروز، تجمع پلاک در شریان‌ها که می‌تواند از رسیدن خون و اکسیژن به اندام‌های اصلی جلوگیری کند، را افزایش دهد./آرسنیک و کادمیوم، فلزاتی که در غذا، آب و تنباکو یافت می‌شوند، به‌علاوه تیتانیوم، که می‌تواند از ایمپلنت‌های دندانی و ارتوپدی، لوازم آرایشی یا خودروسازی حاصل شود، با احتمال بیشتر گرفتگی عروق در گردن، ساق پا و قلب مرتبط است./«ماریا گراو پرز»، از بیمارستان تحقیقات بیوپزشکی والنسیا اسپانیا، می‌گوید: «بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، اگر بتوانیم آلاینده‌های محیطی را از بین ببریم، می‌توان از ۳۱ درصد بار بیماری‌های قلبی عروقی در جهان جلوگیری کرد.»/آترواسکلروز زمانی ایجاد می‌شود که رسوبات چربی یا پلاک‌ها در شریان‌ها ایجاد می‌شوند و باعث باریک شدن، ضعیف شدن و سفت شدن آن‌ها می‌شوند./راساس شریان‌های آسیب دیده، می‌تواند منجر به حمله قلبی، سکته مغزی، آنژین، بیماری شریان محیطی یا بیماری کلیوی شود./محققان در این مطالعه ۱۸۷۳ بزرگسال را ارزیابی کردند. شرکت کنندگان در این مطالعه در یک کارخانه مونتاژ خودرو در اسپانیا کار می‌کردند و بین ۴۰ تا ۵۵ سال سن داشتند. محققان میزان قرار گرفتن کارگران در معرض ۹ فلز سمی آرسنیک، باریم، اورانیوم، کادمیوم، کروم، آنتیموان، تیتانیوم، وانادیم و تنگستن را اندازه گیری کرده و ارتباط قرار گرفتن در معرض آن‌ها را با آترواسکلروز بررسی کردند./محققان دریافتند افراد سیگاری میزان بالاتری از آرسنیک، کادمیوم، کروم و تیتانیوم نسبت به افرادی که هرگز سیگار نکشیده بودند، داشتند.

پ
پ

قرارگیری در محیط حاوی میزان بالا فلزات سمی آرسنیک، کادمیوم و تیتانیوم خطر تشکیل پلاک در شریان های گردن، قلب و پاها را افزایش می دهد.

 فلزات سمی موجود در محیط ممکن است خطر آترواسکلروز، تجمع پلاک در شریان‌ها که می‌تواند از رسیدن خون و اکسیژن به اندام‌های اصلی جلوگیری کند، را افزایش دهد.

آرسنیک و کادمیوم، فلزاتی که در غذا، آب و تنباکو یافت می‌شوند، به‌علاوه تیتانیوم، که می‌تواند از ایمپلنت‌های دندانی و ارتوپدی، لوازم آرایشی یا خودروسازی حاصل شود، با احتمال بیشتر گرفتگی عروق در گردن، ساق پا و قلب مرتبط است.

«ماریا گراو پرز»، از بیمارستان تحقیقات بیوپزشکی والنسیا اسپانیا، می‌گوید: «بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، اگر بتوانیم آلاینده‌های محیطی را از بین ببریم، می‌توان از ۳۱ درصد بار بیماری‌های قلبی عروقی در جهان جلوگیری کرد.»

آترواسکلروز زمانی ایجاد می‌شود که رسوبات چربی یا پلاک‌ها در شریان‌ها ایجاد می‌شوند و باعث باریک شدن، ضعیف شدن و سفت شدن آن‌ها می‌شوند. براساس شریان‌های آسیب دیده، می‌تواند منجر به حمله قلبی، سکته مغزی، آنژین، بیماری شریان محیطی یا بیماری کلیوی شود.

محققان در این مطالعه ۱۸۷۳ بزرگسال را ارزیابی کردند. شرکت کنندگان در این مطالعه در یک کارخانه مونتاژ خودرو در اسپانیا کار می‌کردند و بین ۴۰ تا ۵۵ سال سن داشتند. محققان میزان قرار گرفتن کارگران در معرض ۹ فلز سمی آرسنیک، باریم، اورانیوم، کادمیوم، کروم، آنتیموان، تیتانیوم، وانادیم و تنگستن را اندازه گیری کرده و ارتباط قرار گرفتن در معرض آن‌ها را با آترواسکلروز بررسی کردند.

محققان دریافتند افراد سیگاری میزان بالاتری از آرسنیک، کادمیوم، کروم و تیتانیوم نسبت به افرادی که هرگز سیگار نکشیده بودند، داشتند.

همچنین میزان بالاتر آرسنیک، کادمیوم، تیتانیوم و آنتیموان با احتمال بالاتر ابتلاء به آترواسکلروز همراه بود.

وانگهی به نظر می‌رسد که آرسنیک و کادمیوم بیشترین ارتباط را با افزایش سطح پلاک در شریان‌های کاروتید دارند. کادمیوم و تیتانیوم مشکلات بیشتری برای شریان‌های فمورال دارند. تیتانیوم، و احتمالاً کادمیوم و آنتیموان، نگرانی بیشتری برای عروق کرونر به همراه دارند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.