دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Monday, 6 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20862 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

محل عرضه داروهای طبیعی و مکمل ها تنها در داروخانه است/ عطاری ها تنها حق فروش مواد گیاهی را دارند «سراب یاوری» کرمانشاه بعد از ۲ سال احیاء شد ۴ پروژه اولویت‌دار گردشگری کرمانشاه کدامند؟ راه‌های استان کرمانشاه لغزنده است تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی اطلاعیه قطعی آب در کرمانشاه ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد کرمانشاه از فردا دوباره بارانی می‌شود اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است این سامانه پُربارش تا کی مهمان کرمانشاه است؟ فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود

21 دی 1400 - 11:06
شناسه : 275517
2
 مدیرکل شیلات استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

سرانه مصرف ماهی در استان را ۹٫۷ کیلوگرم در سال اعلام شد./سیدفرزاد افضلی، با اشاره به رشد مصرف آبزیان در کرمانشاه، اضافه کرد: اگرچه در سنوات اخیر شاهد گرایش چشمگیر مردم استان به مصرف ماهی و سایر آبزیان بوده‌ایم، اما هنوز هم سرانه مصرف استان به سرانه کشوری با ۱۳ کیلوگرم نرسیده است./ میانگین مصرف آبزیان در استان کرمانشاه سال ۱۳۷۳ تنها ۲۵۰ گرم در سال بود، اما با اقدامات  صورت گرفته  و برگزاری جشنواره های طبخ آبزیان و کلاس های آموزشی و ترویجی جهت افزایش سرانه مصرف آبزیان این میزان به ۹٫۷ کیلوگرم در سال رسیده است. /مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه عدد سرانه مصرف ماهی در استان کرمانشاه و حتی کشور با عددهای جهانی آن فاصله زیادی دارد، افزود: هم اکنون میانگین جهانی سرانه مصرف آبزیان ۲۳ کیلوگرم در سال است./ بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی برای حفظ سلامتی مردم یک کشور، باید ۳۰ درصد از مجموع پروتئین‌های حیوانی که مردم آن کشور دریافت می‌کنند، جزو آبزیان باشد./وی با توصیه به مصرف دو بار در هفته ماهی و دیگر فرآورده‌های آبزی، افزود: پزشکان اعتقاد دارند با مصرف دو بار در هفته ماهی ریسک بیماری‌های قلبی و عروقی به میزان زیادی در افراد کاهش پیدا خواهد کرد./خوردن ماهی به دلیل داشتن بوی نامطبوع و استخوان‌های ریز و درشت آن به‌خصوص برای کودکان و افراد سالمند آسان نیست که این مسئله در کمرنگ بودن جای ماهی در سفره های مردم کرمانشاه بی تاثیر نیست

پ
پ

 مدیرکل شیلات استان کرمانشاه سرانه مصرف ماهی در استان را ۹٫۷ کیلوگرم در سال اعلام کرد.

سیدفرزاد افضلی، با اشاره به رشد مصرف آبزیان در کرمانشاه، اضافه کرد: اگرچه در سنوات اخیر شاهد گرایش چشمگیر مردم استان به مصرف ماهی و سایر آبزیان بوده‌ایم، اما هنوز هم سرانه مصرف استان به سرانه کشوری با ۱۳ کیلوگرم نرسیده است.

افضلی یادآور شد: میانگین مصرف آبزیان در استان کرمانشاه سال ۱۳۷۳ تنها ۲۵۰ گرم در سال بود، اما با اقدامات  صورت گرفته  و برگزاری جشنواره های طبخ آبزیان و کلاس های آموزشی و ترویجی جهت افزایش سرانه مصرف آبزیان این میزان به ۹٫۷ کیلوگرم در سال رسیده است. 

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه عدد سرانه مصرف ماهی در استان کرمانشاه و حتی کشور با عددهای جهانی آن فاصله زیادی دارد، افزود: هم اکنون میانگین جهانی سرانه مصرف آبزیان ۲۳ کیلوگرم در سال است.

افضلی اضافه کرد: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی برای حفظ سلامتی مردم یک کشور، باید ۳۰ درصد از مجموع پروتئین‌های حیوانی که مردم آن کشور دریافت می‌کنند، جزو آبزیان باشد.

افضلی سپس با اشاره به ضرورت برنامه ریزی خانواده ها برای مصرف بیشتر آبزیان، ابراز امیدواری کرد: با برنامه ریزی برای افزایش تولیدات و فرهنگ سازی در زمینه مصرف آبزیان شاهد افزایش بیشتر مصرف آبزیان در استان کرمانشاه باشیم.

 وی ادامه داد: با توجه به ارتقا فرهنگ مصرف ماهی در استان و با  توجه به این  نکته که ماهی غذای سلامتی است و سرشار از امگا۳ می باشد و در سلامت جامعه نقش بسزایی دارد، ارگان های ذیربط باید همکاری لازم را در جهت افزایش فرهنگ مصرف آبزیان داشته باشند .

وی با توصیه به مصرف دو بار در هفته ماهی و دیگر فرآورده‌های آبزی، افزود: پزشکان اعتقاد دارند با مصرف دو بار در هفته ماهی ریسک بیماری‌های قلبی و عروقی به میزان زیادی در افراد کاهش پیدا خواهد کرد.

 وی ادامه داد: خوردن ماهی به دلیل داشتن بوی نامطبوع و استخوان‌های ریز و درشت آن به‌خصوص برای کودکان و افراد سالمند آسان نیست که این مسئله در کمرنگ بودن جای ماهی در سفره های مردم کرمانشاه بی تاثیر نیست/ایسنا

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.