افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 24 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21977 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

دستگیری قاتل ۱۷ ساله، یک‌ساعت پس از ارتکاب قتل سال گذشته در اصلاح الگوی کشت موفق عمل کرده و از استانهای برتر بوده ایم /گاها مجبور به رفتار قهری با کشاورزانی شدیم که الگوی کشت را رعایت نمی کردند شرکتهای خصولتی هرجا که لازم باشد سر در می آورند و رسانه ها هم عملا هیچ کاره اند/واسپاری ها باید فراگیر باشد و همه شرایط یکسانی برای برخورداری داشته باشند/هیچ مدیرکلی برای ماهی 20 تا 30 میلیون حقوق پست نمی گیرد! پارکینگ چالابه متوقف می شود/ گرفتن هر گونه وجه از مردم غیرقانونی است کرمانشاه در سراشیبی پیر شدن چربی پنهان در بدن می‌تواند عامل بیماری قلبی باشد! کرمانشاه تا ۱۰ بهمن ماه برفی و بارانی است محسن چاوشی ۳۰ زندانی را در کرمانشاه آزاد کرد رسانه ها باید دستشان برای افشای شرکتهای خصولتی در استان باز باشد/فساد اداری در استان ساختاری نیست، مشکل از تضاد منافع است کرمانشاه ظرفیت این را دارد که 50درصد اعضای تیم ملی کاراته را تامین کند ثبت بیشترین بارش برف در «بوژان»/ کرمانشاه ۴ تا ۶ درجه سردتر می‌شود مصرف بیش از ۲۰۰ تن شن و نمک در معابر شهری کرمانشاه خیابان غذا کرمانشاه باید جمع شود برف‌روبی ۲۴ ساعته در محورهای کرمانشاه/ همه مسیرها باز است جزئیاتی جدید از تخلفات انتخابات نظام مهندسی ساختمان کرمانشاه ناوگان اتوبوسرانی کرمانشاه الکترونیک می‌شود/ رایزنی ها برای افزایش تعداد اتوبوس شروع بهار کردی در مناطق گرمسیری کرمانشاه؛ آیینی بر جای مانده از پیشینیان احداث شهرک ضایعات کرمانشاه به کجا رسید؟ ماجرای شیوع کرونای چشمی در کشور | این ویروس بسیار مسری است ۱۰ درصد معتادان کشور زن هستند/ فاصله زمانی اولین مصرف تا اطلاع خانواده‌ها ۵ سال است

11 ژانویه 2022 - 11:06
شناسه : 275517
6
 مدیرکل شیلات استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

سرانه مصرف ماهی در استان را 9.7 کیلوگرم در سال اعلام شد./سیدفرزاد افضلی، با اشاره به رشد مصرف آبزیان در کرمانشاه، اضافه کرد: اگرچه در سنوات اخیر شاهد گرایش چشمگیر مردم استان به مصرف ماهی و سایر آبزیان بوده‌ایم، اما هنوز هم سرانه مصرف استان به سرانه کشوری با 13 کیلوگرم نرسیده است./ میانگین مصرف آبزیان در استان کرمانشاه سال 1373 تنها ۲۵۰ گرم در سال بود، اما با اقدامات  صورت گرفته  و برگزاری جشنواره های طبخ آبزیان و کلاس های آموزشی و ترویجی جهت افزایش سرانه مصرف آبزیان این میزان به 9.7 کیلوگرم در سال رسیده است. /مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه عدد سرانه مصرف ماهی در استان کرمانشاه و حتی کشور با عددهای جهانی آن فاصله زیادی دارد، افزود: هم اکنون میانگین جهانی سرانه مصرف آبزیان ۲۳ کیلوگرم در سال است./ بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی برای حفظ سلامتی مردم یک کشور، باید 30 درصد از مجموع پروتئین‌های حیوانی که مردم آن کشور دریافت می‌کنند، جزو آبزیان باشد./وی با توصیه به مصرف دو بار در هفته ماهی و دیگر فرآورده‌های آبزی، افزود: پزشکان اعتقاد دارند با مصرف دو بار در هفته ماهی ریسک بیماری‌های قلبی و عروقی به میزان زیادی در افراد کاهش پیدا خواهد کرد./خوردن ماهی به دلیل داشتن بوی نامطبوع و استخوان‌های ریز و درشت آن به‌خصوص برای کودکان و افراد سالمند آسان نیست که این مسئله در کمرنگ بودن جای ماهی در سفره های مردم کرمانشاه بی تاثیر نیست

پ
پ

 مدیرکل شیلات استان کرمانشاه سرانه مصرف ماهی در استان را 9.7 کیلوگرم در سال اعلام کرد.

سیدفرزاد افضلی، با اشاره به رشد مصرف آبزیان در کرمانشاه، اضافه کرد: اگرچه در سنوات اخیر شاهد گرایش چشمگیر مردم استان به مصرف ماهی و سایر آبزیان بوده‌ایم، اما هنوز هم سرانه مصرف استان به سرانه کشوری با 13 کیلوگرم نرسیده است.

افضلی یادآور شد: میانگین مصرف آبزیان در استان کرمانشاه سال 1373 تنها ۲۵۰ گرم در سال بود، اما با اقدامات  صورت گرفته  و برگزاری جشنواره های طبخ آبزیان و کلاس های آموزشی و ترویجی جهت افزایش سرانه مصرف آبزیان این میزان به 9.7 کیلوگرم در سال رسیده است. 

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه عدد سرانه مصرف ماهی در استان کرمانشاه و حتی کشور با عددهای جهانی آن فاصله زیادی دارد، افزود: هم اکنون میانگین جهانی سرانه مصرف آبزیان ۲۳ کیلوگرم در سال است.

افضلی اضافه کرد: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی برای حفظ سلامتی مردم یک کشور، باید 30 درصد از مجموع پروتئین‌های حیوانی که مردم آن کشور دریافت می‌کنند، جزو آبزیان باشد.

افضلی سپس با اشاره به ضرورت برنامه ریزی خانواده ها برای مصرف بیشتر آبزیان، ابراز امیدواری کرد: با برنامه ریزی برای افزایش تولیدات و فرهنگ سازی در زمینه مصرف آبزیان شاهد افزایش بیشتر مصرف آبزیان در استان کرمانشاه باشیم.

 وی ادامه داد: با توجه به ارتقا فرهنگ مصرف ماهی در استان و با  توجه به این  نکته که ماهی غذای سلامتی است و سرشار از امگا۳ می باشد و در سلامت جامعه نقش بسزایی دارد، ارگان های ذیربط باید همکاری لازم را در جهت افزایش فرهنگ مصرف آبزیان داشته باشند .

وی با توصیه به مصرف دو بار در هفته ماهی و دیگر فرآورده‌های آبزی، افزود: پزشکان اعتقاد دارند با مصرف دو بار در هفته ماهی ریسک بیماری‌های قلبی و عروقی به میزان زیادی در افراد کاهش پیدا خواهد کرد.

 وی ادامه داد: خوردن ماهی به دلیل داشتن بوی نامطبوع و استخوان‌های ریز و درشت آن به‌خصوص برای کودکان و افراد سالمند آسان نیست که این مسئله در کمرنگ بودن جای ماهی در سفره های مردم کرمانشاه بی تاثیر نیست/ایسنا

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.