شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 27 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20835 تعداد نوشته های امروز : 6×

آخرین خبرها

تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟ یک روانپزشک نسبت به مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور هشدار داد آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟ عملیات نجات خودروی گرفتارشده با ۶ نفر سرنشین آن از رودخانه زمکان در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید

روغن زیتون موجب افزایش طول عمر می‌شود
25 دی 1400 - 10:10
شناسه : 275598
0
یافته محققان دانشگاه‌هاروارد؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-به گفته محققان، جایگزین کردن کره یا سایر چربی‌های مسدودکننده عروق با روغن زیتون سالم برای قلب ممکن است سال‌ها به طول عمر شما بیافزاید./ نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که بیش از ۲/۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در روز مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که کمتر از این مقدار چربی سالم مصرف می‌کنند، کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی، سرطان، بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر یا بیماری‌های ریوی هستند./«مارتا گواش فر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه‌هاروارد، گفت: «صرفاً اضافه کردن روغن زیتون به رژیم غذایی شما نیست که از مرگ در اثر بیماری جلوگیری می‌کند. ما باید به کیفیت کلی رژیم غذایی و سبک زندگی توجه کنیم و مطابق با نتایج ما، راهکار آن، افزودن روغن زیتون به رژیم غذایی به عنوان جایگزینی برای سایر چربی‌های ناسالم است.»/روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدان‌های سالم، پلی فنول ها و ویتامین‌ها است و منبع خوبی از چربی‌های مونوغیراشباع سالم برای قلب است./به گفته گواش فر، «یک فرضیه این است که ممکن است مکانیسم‌های مربوط به خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی روغن زیتون در این یافته‌ها نقش داشته باشد.»/استفاده از روغن زیتون همچنین می‌تواند نشانگر یک سبک زندگی سالم باشد. افرادی که در این مطالعه بیشترین روغن زیتون را مصرف می‌کردند، نسبت به افرادی که روغن زیتون کمتری مصرف می‌کردند، فعالیت بدنی بیشتری داشتند، کمتر سیگار می‌کشیدند و میوه و سبزیجات بیشتری می‌خوردند.

پ
پ

به گفته محققان، جایگزین کردن کره یا سایر چربی‌های مسدودکننده عروق با روغن زیتون سالم برای قلب ممکن است سال‌ها به طول عمر شما بیافزاید.

 نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که بیش از ۲/۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در روز مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که کمتر از این مقدار چربی سالم مصرف می‌کنند، کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی، سرطان، بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر یا بیماری‌های ریوی هستند.

«مارتا گواش فر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه‌هاروارد، گفت: «صرفاً اضافه کردن روغن زیتون به رژیم غذایی شما نیست که از مرگ در اثر بیماری جلوگیری می‌کند. ما باید به کیفیت کلی رژیم غذایی و سبک زندگی توجه کنیم و مطابق با نتایج ما، راهکار آن، افزودن روغن زیتون به رژیم غذایی به عنوان جایگزینی برای سایر چربی‌های ناسالم است.»

روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدان‌های سالم، پلی فنول ها و ویتامین‌ها است و منبع خوبی از چربی‌های مونوغیراشباع سالم برای قلب است.

به گفته گواش فر، «یک فرضیه این است که ممکن است مکانیسم‌های مربوط به خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی روغن زیتون در این یافته‌ها نقش داشته باشد.»

استفاده از روغن زیتون همچنین می‌تواند نشانگر یک سبک زندگی سالم باشد. افرادی که در این مطالعه بیشترین روغن زیتون را مصرف می‌کردند، نسبت به افرادی که روغن زیتون کمتری مصرف می‌کردند، فعالیت بدنی بیشتری داشتند، کمتر سیگار می‌کشیدند و میوه و سبزیجات بیشتری می‌خوردند.

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از ۹۰ هزار نفر از پرستاران و متخصصان سلامت را که در زمان شروع مطالعه در سال ۱۹۹۰ عاری از بیماری قلبی و سرطان بودند، تجزیه و تحلیل کردند.

این افراد به مدت ۲۸ سال تحت نظر بودند. هر چهار سال یکبار، از آنها پرسیده می‌شد که غالباً چندین بار غذاهای خاصی نظیر چربی‌هایی مانند مارگارین، کره، سس مایونز، لبنیات پرچرب و روغن زیتون مصرف می‌کنند.

در مقایسه با افرادی که هرگز روغن زیتون مصرف نمی‌کردند، افرادی که بیش از ۲/۱ قاشق غذاخوری در روز از این روغن مصرف می‌کردند، ۱۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی، ۱۷ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان، ۲۹ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان قرار داشتند. مرگ بر اثر یک بیماری عصبی و خطر مرگ ناشی از بیماری ریوی نیز ۱۸ درصد کمتر بود.

منبع: مهر

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.