چهارشنبه, ۴ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 26 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24121 تعداد نوشته های امروز : 0×
کرونا ۵ قربانی جدید گرفت
27 بهمن 1400 - 11:50
شناسه : 276419
12
سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-مهدی محمدی  با اشاره به سرایت بالای اُمیکرون در استان، گفت: هم‌اکنون تعداد موارد بستری در بیمارستان‌های استان به ۳۹۴ نفر رسیده که ۷۵ نفر از این تعداد در بخش ویژه بستری هستند و حال ۱۹ نفر هم وخیم گزارش شده است./سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه امروز پنج مورد فوتی با ابتلای قطعی به کرونا داشته‌ایم، گفت:مجموع جانباختگان استان با احتساب این تعداد به ۲ هزار و ۹۶۷ نفر رسید./وی یادآور شد: ۱۰۵ بیمار طی ۲۴ ساعت گذشته با علائم کرونا بستری شده همچنین طی مدت مذکور ۶۷  مورد هم پس از بهبودی از بیمارستان‌های سطح استان ترخیص شده‌اند./کرونا این بار با سویه جدید بی‌رحم‌تر از همیشه سلامتی هم‌استانی‌ها را تهدید می‌کند به گونه‌ای که طی شبانه‌روز گذشته ۶۵ بیمار مثبت بستری و ۲۷۸ مورد سرپایی در استان شناسایی شده است.

پ
پ

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: با  فوت ۵ نفر در استان مجموع جانباختگان قطعی کرونا به ۲۹۶۷ نفر رسید.

مهدی محمدی  با اشاره به سرایت بالای اُمیکرون در استان، گفت: هم‌اکنون تعداد موارد بستری در بیمارستان‌های استان به ۳۹۴ نفر رسیده که ۷۵ نفر از این تعداد در بخش ویژه بستری هستند و حال ۱۹ نفر هم وخیم گزارش شده است.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه امروز پنج مورد فوتی با ابتلای قطعی به کرونا داشته‌ایم، گفت: مجموع جانباختگان استان با احتساب این تعداد به ۲ هزار و ۹۶۷ نفر رسید.

وی یادآور شد: ۱۰۵ بیمار طی ۲۴ ساعت گذشته با علائم کرونا بستری شده همچنین طی مدت مذکور ۶۷  مورد هم پس از بهبودی از بیمارستان‌های سطح استان ترخیص شده‌اند.

محمدی عنوان کرد: کرونا این بار با سویه جدید بی‌رحم‌تر از همیشه سلامتی هم‌استانی‌ها را تهدید می‌کند به گونه‌ای که طی شبانه‌روز گذشته ۶۵ بیمار مثبت بستری و ۲۷۸ مورد سرپایی در استان شناسایی شده است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.