شهرام کرمی در تشریح آخرین وضعیت اعاده اراضی ملی استان به وضع سابق اظهار کرد: براین اساس طی سالجاری با تشکیل شش جلسه شورای حفاظت از اراضی و حفظ حقوق بیت المال در راستای مبارزه با مفاسد اقتصادی و حفاظت از اراضی و منابع طبیعی برنامه ریزی صورت گرفت.
وی ادامه داد: در این نشست ها، موانع و مشکلات پیش روی اقدامات اجرایی به منظور مقابله با پدیده زمین خواری، دخل و تصرف و تغییر کاربری اراضی زراعی، منابع طبیعی، اوقافی، محیط زیست، راه و شهرسازی، حریم رودخانه ها و بنیاد مسکن بررسی و برای رفع آنها دستورات لازم داده شد.
دادستان کرمانشاه با بیان اینکه طی سالجاری ۸۹۶ پرونده تصرف و تغییر کاربری اراضی در دستگاه قضایی تشکیل شده است، اعلام کرد: حدود ۴۱۸ فقره از این پرونده ها متعلق به منابع طبیعی و ۳۹۹ فقره مربوط به اراضی زراعی بوده است.
وی بااشاره به رسیدگی فوری به بسیاری از این پرونده ها، افزود: جمعا از تعداد کل ۸۹۶ پرونده، ۷۴۶ فقره از آنها مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.
کرمی در ادامه از اعاده ۳۲۷.۵ هکتار از این اراضی به وضع سابق خبدس گفت: بیشترین زمین های اعاده شده مربوط به منابع طبیعی با ۲۴۸ هکتار و پس از آن ۵۲ هکتار از اراضی زراعی بوده است.
وی با بیان اینکه در این راستا تعدادی هم از متخلفین و زمین خواران در استان دستگیر شده اند، عنوان کرد: جمعا حدود ۱۰۶۸ نفر در این رابطه تحت تعقیب قضایی قرار گرفته اند که بیشترین تعداد مربوط به تغییر کاربری اراضی با ۸۳۷ نفر بوده است.
محمد رضا جوادی
دیدگاه