یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21689 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود

گوشت را از مراکز غیرمجاز تهیه نکنید
10 خرداد 1401 - 12:04
شناسه : 278253
9
مدیرکل دامپزشکی استان: طلوع‌‌کرمانشاه :

حسین حیدری گفت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یا CCHF یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است که موجب بروز تب حاد و خونریزی می شود./وی افزود: گزش کنه آلوده، له کردن و ورود ویروس از بدن کنه به بدن انسان، تماس مستقیم با لاشه گوشت، ترشحات و بافتهای آلوده و تماس با ترشحات و تنفس افراد مبتلا از راههای انتقال این بیماری است./مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه مبارزه با انگل‌های خارجی(کنه‌ها) از طریق سم‌پاشی، آموزش دامداران در معرض خطر، استفاده از پوشش‌های مناسب، بالا بردن امنیت فردی، سرد کردن لاشه به مدت ٢۴ ساعت در یخچال، در معرض قرار نگرفتن افراد با ترشحات دام بیمار، پرهیز از خرید گوشت قرمز از مراکز غیرمجاز را از راههای پیشگیری از این بیماری عنوان کرد. /وی گفت: توصیه می‌شود لاشه دام ذبح شده به مدت ۲۴ ساعت و جگر آن به مدت ۴۸ ساعت در محیط سردخانه باقی بماند و پس از آنکه کاملاً پخته شده و مورد مصرف قرار گیرد./حیدری افزود: در کشتارگاه ها افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند.

پ
پ

مدیرکل دامپزشکی استان: مردم گوشت را از مراکز غیرمجاز تهیه نکنند، چرا که این گوشت مورد تأیید نیست و برای مصرف خطرناک است.

حسین حیدری گفت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یا CCHF یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است که موجب بروز تب حاد و خونریزی می شود.

وی افزود: گزش کنه آلوده، له کردن و ورود ویروس از بدن کنه به بدن انسان، تماس مستقیم با لاشه گوشت، ترشحات و بافتهای آلوده و تماس با ترشحات و تنفس افراد مبتلا از راههای انتقال این بیماری است.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه مبارزه با انگل‌های خارجی(کنه‌ها) از طریق سم‌پاشی، آموزش دامداران در معرض خطر، استفاده از پوشش‌های مناسب، بالا بردن امنیت فردی، سرد کردن لاشه به مدت ٢۴ ساعت در یخچال، در معرض قرار نگرفتن افراد با ترشحات دام بیمار، پرهیز از خرید گوشت قرمز از مراکز غیرمجاز را از راههای پیشگیری از این بیماری عنوان کرد. 

وی گفت: توصیه می‌شود لاشه دام ذبح شده به مدت ۲۴ ساعت و جگر آن به مدت ۴۸ ساعت در محیط سردخانه باقی بماند و پس از آنکه کاملاً پخته شده و مورد مصرف قرار گیرد.

حیدری افزود: در کشتارگاه ها افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند.

وی اظهار داشت: در کشتارگاهها قبل و حین کشتار و بعد از کشتار دام توسط دامپزشک نظارت بهداشتی انجام می شود و قطعاً مواردی که انطباق بهداشتی نداشته باشند از چرخه مصرف خارج می شوند./صدا وسیما

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.