سه شنبه, ۲ بهمن , ۱۴۰۳ Tuesday, 21 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21963 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

جزئیاتی جدید از تخلفات انتخابات نظام مهندسی ساختمان کرمانشاه ناوگان اتوبوسرانی کرمانشاه الکترونیک می‌شود/ رایزنی ها برای افزایش تعداد اتوبوس شروع بهار کردی در مناطق گرمسیری کرمانشاه؛ آیینی بر جای مانده از پیشینیان احداث شهرک ضایعات کرمانشاه به کجا رسید؟ ماجرای شیوع کرونای چشمی در کشور | این ویروس بسیار مسری است ۱۰ درصد معتادان کشور زن هستند/ فاصله زمانی اولین مصرف تا اطلاع خانواده‌ها ۵ سال است دستگیری قاتل فراری در کرمانشاه کرمانشاه از منظر شهروندان لایحه ساماندهی کارکنان شرکت بازیافت کرمانشاه بازهم بی‌نتیجه ماند به جای برف و باران، خسکسالی نصیب زمستان کرمانشاه شد/ نمود خشکسالی را در بهار و تابستان خواهیم دید هرگونه توهین، افترا در فضای مجازی جرم است تقویت سامانه بارشی و احتمال بارش برف در کرمانشاه سایت پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در مرحله تعیین سرمایه‌گذار است پلاک هوشمند از سال آینده در کرمانشاه اجرایی می‌شود مدارس کانکسی و سنگی کرمانشاه تا شهریور ۱۴۰۴ باید جمع شود ۳۱۸ میلیارد تومان برای پرداخت جرایم دیرکرد وام زلزله‌زدگان کرمانشاه اختصاص یافت دستمزد سال آینده کارگران باید ۵۰ درصد بیشتر شود تلاش می کنم عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد/اهالی اورامانات از مدیریت زنان استقبال می کنند/ زن بودن محدودیت نیست بازگشایی راه دسترسی به آبشار پیران پس از چند سال فرودگاه کرمانشاه از فرودگاه‌های برتر کشور است/ دنبال افزایش پروازها هستیم

پلاک کوبی جهانشهر خلاق خوراک کرمانشاه تیرماه اجرا می‌شود
11 خرداد 1401 - 10:33
شناسه : 278264
8
 رئیس اداره گردشگری شهرداری کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-دکتر احسان احمدی نصر اظهار داشت: باتوجه به وجود بیش از صد گونه غذایی، خوراکی، شیرینی و نان در کرمانشاه، پرونده ای برای بررسی به یونسکو ارسال شد/ این پرونده پس از بررسی در نهایت آبانماه ۱۴۰۰ در فهرست جهانی یونسکو قرار گرفت و کرمانشاه بعنوان شهر خلاق خوراک ثبت جهانی و معرفی شد/رئیس اداره گردشگری شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه در کشور فقط دو شهر رشت و کرمانشاه بعنوان شهر خلاق خوراک ثبت جهانی شده اند تصریح کرد: فقط پیوستن کرمانشاه به این فهرست کارساز نیست بلکه باید با پلاک کوبی رسما وارد کارزار شویم/وقوع این اتفاق همزمان بود با معرفی دکتر نوروزی بعنوان شهردار کرمانشاه، سپس وارد جشن و آیین جهانی نوروز شدیم و بعد از آن با برخورد به ماه مبارک رمضان نتوانستیم برنامه پلاک کوبی را اجرا کنیم/ اما اکنون مقدمات برنامه پلاک کوبی تنظیم و در نظر داریم ۶ تیرماه که مصادف است با روز فرهنگی کرمانشاه، این برنامه را به اجرا برسانیم/مدیر پروژه جهانشهر خلاق خوراک و غذا کرمانشاه خاطرنشان کرد: فراخوان ملی طراحی لوگو صادر و تاکنون ۱۵ طرح به بیرخانه ارسال شده است و در نظر داریم سایت اینترنتی در حوزه شهر خلاق خوراک را نیز راه اندازی کنیم/احمدی نصر با بیان اینکه به دنبال نگرش جدید رستوران داری در منوی غذا و آموزش هستیم گفت: استفاده از ظرفیت جامعه عکاسان، برگزاری جشنواره های متعدد خوراک شناسی، حمایت از زنان سرپرست خانوار در بحث غذای خانگی، همکاری با دانشگاه ها، تفاهم نامه با مرکز بهداشت و تعریف استاندارد، رفت و آمد با شهرهای خلاق خوراک در سطح جهان از جمله برنامه های ما در این موضوع است/وی با اشاره به وجود سه خانه تاریخی که در امر غذا درحال فعالیت هستند بیان کرد: در نظر داریم که در بحث آموزش و معرفی گونه های مختلف غذایی با این اماکن تفاهم نامه ای منعقد شود تا بتوانیم تنوع بیشماری را در منوی غذایی آنان ایجاد کنیم/نصب المان های شهری در مبادی ورودی و خروجی شهر و همچنین نامگذاری میدانی بنام شهر خلاق خوراک از دیگر برنامه های ما در این خصوص است.

پ
پ

رئیس اداره گردشگری شهرداری کرمانشاه از اجرای پلاک کوبی جهانشهر خلاق خوراک و غذا در تیرماه خبر داد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی شهرداری کرمانشاه، دکتر احسان احمدی نصر اظهار داشت: باتوجه به وجود بیش از صد گونه غذایی، خوراکی، شیرینی و نان در کرمانشاه، پرونده ای برای بررسی به یونسکو ارسال شد.

وی افزود: این پرونده پس از بررسی در نهایت آبانماه ۱۴۰۰ در فهرست جهانی یونسکو قرار گرفت و کرمانشاه بعنوان شهر خلاق خوراک ثبت جهانی و معرفی شد.

رئیس اداره گردشگری شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه در کشور فقط دو شهر رشت و کرمانشاه بعنوان شهر خلاق خوراک ثبت جهانی شده اند تصریح کرد: فقط پیوستن کرمانشاه به این فهرست کارساز نیست بلکه باید با پلاک کوبی رسما وارد کارزار شویم.

احمدی نصر ادامه داد: وقوع این اتفاق همزمان بود با معرفی دکتر نوروزی بعنوان شهردار کرمانشاه، سپس وارد جشن و آیین جهانی نوروز شدیم و بعد از آن با برخورد به ماه مبارک رمضان نتوانستیم برنامه پلاک کوبی را اجرا کنیم.

وی تاکید کرد: اما اکنون مقدمات برنامه پلاک کوبی تنظیم و در نظر داریم ۶ تیرماه که مصادف است با روز فرهنگی کرمانشاه، این برنامه را به اجرا برسانیم.

مدیر پروژه جهانشهر خلاق خوراک و غذا کرمانشاه خاطرنشان کرد: فراخوان ملی طراحی لوگو صادر و تاکنون ۱۵ طرح به بیرخانه ارسال شده است و در نظر داریم سایت اینترنتی در حوزه شهر خلاق خوراک را نیز راه اندازی کنیم.

احمدی نصر با بیان اینکه به دنبال نگرش جدید رستوران داری در منوی غذا و آموزش هستیم گفت: استفاده از ظرفیت جامعه عکاسان، برگزاری جشنواره های متعدد خوراک شناسی، حمایت از زنان سرپرست خانوار در بحث غذای خانگی، همکاری با دانشگاه ها، تفاهم نامه با مرکز بهداشت و تعریف استاندارد، رفت و آمد با شهرهای خلاق خوراک در سطح جهان از جمله برنامه های ما در این موضوع است.

وی با اشاره به وجود سه خانه تاریخی که در امر غذا درحال فعالیت هستند بیان کرد: در نظر داریم که در بحث آموزش و معرفی گونه های مختلف غذایی با این اماکن تفاهم نامه ای منعقد شود تا بتوانیم تنوع بیشماری را در منوی غذایی آنان ایجاد کنیم.

رئیس اداره گردشگری شهرداری کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: نصب المان های شهری در مبادی ورودی و خروجی شهر و همچنین نامگذاری میدانی بنام شهر خلاق خوراک از دیگر برنامه های ما در این خصوص است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.