دوشنبه, ۱ بهمن , ۱۴۰۳ Monday, 20 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21963 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

جزئیاتی جدید از تخلفات انتخابات نظام مهندسی ساختمان کرمانشاه ناوگان اتوبوسرانی کرمانشاه الکترونیک می‌شود/ رایزنی ها برای افزایش تعداد اتوبوس شروع بهار کردی در مناطق گرمسیری کرمانشاه؛ آیینی بر جای مانده از پیشینیان احداث شهرک ضایعات کرمانشاه به کجا رسید؟ ماجرای شیوع کرونای چشمی در کشور | این ویروس بسیار مسری است ۱۰ درصد معتادان کشور زن هستند/ فاصله زمانی اولین مصرف تا اطلاع خانواده‌ها ۵ سال است دستگیری قاتل فراری در کرمانشاه کرمانشاه از منظر شهروندان لایحه ساماندهی کارکنان شرکت بازیافت کرمانشاه بازهم بی‌نتیجه ماند به جای برف و باران، خسکسالی نصیب زمستان کرمانشاه شد/ نمود خشکسالی را در بهار و تابستان خواهیم دید هرگونه توهین، افترا در فضای مجازی جرم است تقویت سامانه بارشی و احتمال بارش برف در کرمانشاه سایت پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در مرحله تعیین سرمایه‌گذار است پلاک هوشمند از سال آینده در کرمانشاه اجرایی می‌شود مدارس کانکسی و سنگی کرمانشاه تا شهریور ۱۴۰۴ باید جمع شود ۳۱۸ میلیارد تومان برای پرداخت جرایم دیرکرد وام زلزله‌زدگان کرمانشاه اختصاص یافت دستمزد سال آینده کارگران باید ۵۰ درصد بیشتر شود تلاش می کنم عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد/اهالی اورامانات از مدیریت زنان استقبال می کنند/ زن بودن محدودیت نیست بازگشایی راه دسترسی به آبشار پیران پس از چند سال فرودگاه کرمانشاه از فرودگاه‌های برتر کشور است/ دنبال افزایش پروازها هستیم

نرخ بیکاری استان کرمانشاه بیش از متوسط کشور است
16 تیر 1401 - 13:24
شناسه : 279004
4
معاون توسعه ومهارت سازمان فنی و حرفه کشور گفت: طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-امیر میمنت آبادی« معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان فنی و حرفه ای کشور » در این جلسه اظهار کرد: ما در کشور مشکل اشتغال و ایجاد شغل داریم، استان کرمانشاه نرخ بیکاریش در حوزه منابع انسانی و تحصیل کرده و جویای کار بیش از متوسط کشور است.

پ
پ

به گزارش جلسه شورای مهارت با حضور معاون توسعه ومهارت سازمان فنی و حرفه‌ای کشور و همراهان، اعضای شورای مهارت و جمعی از مدیران و مسئولان استانی عصر سه شنبه « چهاردهم تیر ماه » در سالن جلسات شهدای دولت استانداری برگزار شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور ۴۵ تا۵۰٪ متقاضیان آموزش مهارت آموزی را دانش آموختگان دانشگاهی عنوان کرد و افزود: مهمترین مأموریت سازمان فنی حرفه ای اجرای طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی است که در راستای یادگیری عملی و کاربردی مهارت های شغلی آن را می توان عنوان کرد.

میمنت آبادی یاد گیری عملی، و کاربردی مهارت های آموزشی، آشنایی با محیط کسب و کار واقعی، افزایش خودباروری مهارت آموزان،، حفظ مشاغل فعلی و سنتی، جذب نیروی کار مهار برای تولیدها و بنگاه های اقتصادی و کاهش هزینه های آموزش برای دولت و متقاضیان را از اهداف مهم این طرح دانست و افزود: این طرح از سال ۱۳۹۱ در کشور مطرح بوده است. ودر طرح جدید مهارت آموزی در محیط کار واقعی یا «استاد شاگردی نوین» تمام ایرادات و مشکلات گذشته را با عدم استقبال و رغبت بخش خصوصی مواجهه می شود از جمله، دغدغه ضوابط قوانین کار و مالیات، بیمه تامین اجتماعی ، بازرسی ها و … می باشد.

به گفته این مسئول در شورای عالی مهارت و شورای عالی اشتغال کشور طبق دستورالعملها رفع مشکل شده است و بنگاهای اقتصادی که متقاضیان را برای آموزش مهارت پذیرش کنند، کد رهگیری دریافت می کنندو براساس آن از همه بازرسیهای قوانین کار و تامین اجتماعی معاف خواهند بود.

میمنت آبادی طرح کارآموزی در محیط کار را از ۱۰۰ ساعت تا ۱۸ ماه آموزش عنوان کردو افزود: علت نرخ بالای بیکاری کشور به ویژه در استان کرمانشاه عدم توسعه آموزش های مهارتی شناخته شده است که امیداوریم با اجرای این طرح تا حد زیادی مشکل بیکاری رفع شود.

وی در ادامه سخنانش، گفت: در کشور ۱۳ هزار متقاضی مهارت آموزی فنی و حرفه ای داریم که در ۶۰۰ مرکز آموزشی دولتی و ۱۹ هزار نفر در بخش خصوصی دوره مهارت آموزی لازم را می گذارنند، که مشارکت فعال بخش خصوصی در اجرای این طرح بسیار مهم بوده.

سالانه بیش از ۳۵هزار نفر دوره آموزش مهارت آموزی می بینند
همچنین یاور محمدی « مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه » در این جلسه اظهار کرد: در استان ۹۸ هزار نفر بیکار داریم که ۱۴٪ مردان و ۱۹٪ زنان را تشکیل می دهد، که از این تعداد ۴۰٪ فارق التحصیل دانشگاه های مختلف می باشند.
محمدی در ادامه از ۱۹ مرکز آموزش فنی و حرفه ای با ۱۲۰ کادر آموزشی خبر داد، که برای آموزش سربازان، دانشجویان، دانش آموزان، صنوف، کارگران ساختمانی، افراد تحت پوشش نهادها و علاقه مندان به مهارتهای فنی و حرفه‌ای خدمات دارند.
به گفته مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان، سالانه بیش از ۳۵ هزار نفر دوره آموزش مهارت آموزی را با رشته های خاص می بینند، که کل ظرفیت مهارتی ما بالغ بر ۴۰۰ رشته شغلی است.

محمدی آموزش حرفه آموزی را در مرکز سازمان فنی و حرفه‌ای استاندارد اعلام کرد و افزود: وضعیت شغلی در استان ۳۲٪ روستایی و ۶۸٪ شهری می باشد که از این میزان جامعه روستایی پوشش مهارتی ۱۰٪ و ۹۰٪ مابقی مختص شهر کرمانشاه است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان ظرفیت آموزش را برای شهرستان های پاوه، ثلاث باباجانی و دالاهو بالا دانست و افزود: ظرفیت شغلی در این شهرستان ها پایین است که نیازمند همکاری دستگاه‌های مختلف هستیم.

آموزش دوره های تکمیلی فقط در آموزشگاه های خصوصی است
دکتر فرحناز محمدی« مدیر کل بهزیستی استان کرمانشاه»، اظهار داشت: با توجه به جمعیت هدف بهزیستی، زنان سرپرست خانوار و متقاضی دریافت آموزش تکمیلی« خیاطی، قالی بافی، صنایع دستی و مشاغل خانگی که دوره های مقدماتی را گذرانده اند اما تا امروز دوره های پیشرفته و تکمیلی فقط در آموزشگاه های خصوصی ‌و با هزینه آموزش داده می شود.
دکتر محمدی درخواست داشت، رشته هایی که با فنی و حرفه‌ای به صورت تکمیلی آموزش داده می شود را با بهزیستی استانها تفاهم نامه همکاری داشته باشیم و به مددجویان بهزیستی تا به صورت رایگان آموزش داده شود./ رحمانی

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.