یکشنبه, ۳۰ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 19 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21956 تعداد نوشته های امروز : 10×

آخرین خبرها

کرمانشاه از منظر شهروندان لایحه ساماندهی کارکنان شرکت بازیافت کرمانشاه بازهم بی‌نتیجه ماند به جای برف و باران، خسکسالی نصیب زمستان کرمانشاه شد/ نمود خشکسالی را در بهار و تابستان خواهیم دید هرگونه توهین، افترا در فضای مجازی جرم است تقویت سامانه بارشی و احتمال بارش برف در کرمانشاه سایت پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در مرحله تعیین سرمایه‌گذار است پلاک هوشمند از سال آینده در کرمانشاه اجرایی می‌شود مدارس کانکسی و سنگی کرمانشاه تا شهریور ۱۴۰۴ باید جمع شود ۳۱۸ میلیارد تومان برای پرداخت جرایم دیرکرد وام زلزله‌زدگان کرمانشاه اختصاص یافت دستمزد سال آینده کارگران باید ۵۰ درصد بیشتر شود تلاش می کنم عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد/اهالی اورامانات از مدیریت زنان استقبال می کنند/ زن بودن محدودیت نیست بازگشایی راه دسترسی به آبشار پیران پس از چند سال فرودگاه کرمانشاه از فرودگاه‌های برتر کشور است/ دنبال افزایش پروازها هستیم ورود ۲ سامانه ناپایدار به کرمانشاه تا پایان هفته توصیه‌های پلیس‌راه کرمانشاه برای تردد ماشین‌های کشاورزی کرمانشاه الگوی مناسبی برای کشور در اجرای پروژه فیبر نوری است مسابقات آدینه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد مسابقات آدینه تنیس بانوان فردا برگزار می شود ۷۰درصد اراضی کشاورزی استان دیم است/تلاش می کنیم با استفاده از دانش روز مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کنیم حدود ۳۰ درصد شبکه چاههای مشاهده ای استان بازسازی شده اند

۳۰ سال است که هیچ نماینده و استانداری از معادن قیرطبیعی گیلانغرب بازدید نکرده!/حرف های نماینده قصرشیرین در حد تاکید باقی ماند
03 شهریور 1401 - 10:48
شناسه : 280049
6
شهریار حیدری در حالی‌که نماینده یکی از مناطق محروم، جنگ زده و مرزی کرمانشاه است اما بیشتر اولویت خود را صرف امورات دیگری غیر از مسائل منطقه خود قرار می‌دهد. طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-شاید اگر هر استان دیگر این میزان از ظرفیت را در حوزه قیرطبیعی داشت با احداث واحدهای فرآوری و راه‌اندازی واحدهای پایین دستی، زنجیره ارزش این محصول را تکمیل کرده و از قبل آن اشتغالزایی و درآمدزایی قابل توجهی ایجاد می کرد، اما دریغا که معادن قیرطبیعی کرمانشاه مورد غفلت مسئولین قرار دارند/بارها از دهن مسئولین استان شنیده‌ایم که بیش از ۷۵درصد از ذخایر قیرطبیعی ایران در کرمانشاه واقع شده است، آن هم عمدتا در شهرستان‌های گیلانغرب و قصرشیرین/«جهانبخش مرجانی» با اشاره به ظرفیت و ذخایر قابل توجهی که کرمانشاه در حوزه قیرطبیعی دارد، اظهار کرد: با وجود همه این ظرفیت‌ها و تاکیدی که مدام بر آن می‌شود اما از زمان تولد قیرطبیعی در کرمانشاه تا کنون یعنی چیزی بیش از ۳۰ سال، هیچ نماینده مجلس و یا استانداری از معادن قیرطبیعی گیلانغرب بازدید نکردند/وی این بی توجهی به معادن قیرطبیعی را پذیرفتنی ندانست و ادامه داد: این در حالی است که معادن قیرطبیعی با مشکلات متعددی مواجهند و نیازمند توجه و رسیدگی هستند/مرجانی با بیان اینکه اخیرا استاندار کرمانشاه تاکید ویژه ای بر فرآوری قیرطبیعی دارد، گفت: از این توجه دلسوزانه بسیار سپاسگزاریم و ایشان از اولین استاندارانی هستند که به موضوع فرآوری قیرطبیعی توجه داشتند/«شهریار حیدری» مدتی قبل در جلسه شورای معادن کرمانشاه با اشاره به ظرفیت های متعددی که کرمانشاه در حوزه معدن دارد، گفت: اما موانع متعددی باعث شده نتوانیم بهره‌برداری مناسبی از ذخایر معدنی داشته باشیم و برای رفع این موانع نیازمند برپایی یک همایش هستیم/به گفته حیدری، این همایش باید با هدف بیان ظرفیت‌های معدنی کرمانشاه با حضور سرمایه‌گذاران داخل و خارجی برگزار شود/وی قیر طبیعی را یکی از مهمترین مواد معدنی کرمانشاه برشمرد و افزود: گیلانغرب دارای ظرفیت‌های قابل توجهی در زمینه قیر طبیعی است و این میزان ذخیره معدنی قیر طبیعی تنها در پنج، شش کشور دنیا وجود دارد/با این وجود همه حرف‌هایی که حیدری زده تنها در حد حرف و تاکید باقی مانده است، زیرا تا کنون هیچ پیگیری از سوی وی برای برپایی چنین همایشی یا بازدید و پیگیری امور معادن قیر طبیعی گیلانغرب انجام نشده است.

پ
پ

همواره از قیرطبیعی به عنوان یکی از مهمترین مواد معدنی کرمانشاه یاد می‌شود، اما این ماده ارزشمند آنقدر مورد بی توجهی قرار گرفته که استفاده کافی را از آن نبردیم.

به گزارش پایگاه خبری طلوع کرمانشاه؛ شاید اگر هر استان دیگر این میزان از ظرفیت را در حوزه قیرطبیعی داشت با احداث واحدهای فرآوری و راه‌اندازی واحدهای پایین دستی، زنجیره ارزش این محصول را تکمیل کرده و از قبل آن اشتغالزایی و درآمدزایی قابل توجهی ایجاد می کرد، اما دریغا که معادن قیرطبیعی کرمانشاه مورد غفلت مسئولین قرار دارند.

بارها از دهن مسئولین استان شنیده‌ایم که بیش از ۷۵درصد از ذخایر قیرطبیعی ایران در کرمانشاه واقع شده است، آن هم عمدتا در شهرستان‌های گیلانغرب و قصرشیرین.

ماده بسیار ارزشمندی که بنا به عقیده بسیاری از کارشناسان اگر بخواهیم از این ماده ارزشمند حداکثر استفاده را با فرآوری روی آن ببریم، بیش از ۱۰۰ محصول از قیرطبیعی قابل استحصال است و اگر فرآوری مناسبی روی قیرطبیعی صورت بگیرد، ارزش افزوده برخی محصولات حاصل از آن هزار تا دو هزار برابر خواهد شد.

اما هم اکنون معادن قیرطبیعی با چالش های فراوانی دست و پنجه نرم می کنند، از نبود زیرساخت‌های مناسب مانند راه دسترسی تا فراهم نبودن تکنولوژی مناسب برای فرآوری و مجموع این عوامل باعث شده این ماده ارزشمند عمدتا به صورت خام به فروش برسد و گاهی بعد از فرآوری با چند برابر قیمت دوباره به خود ما فروخته شود.

طی چند وقت اخیر موضوع قیرطبیعی و لزوم فرآوری آن مدام در کرمانشاه مطرح شده است، از چندی قبل لزوم ایجاد یک ناحیه صنعتی قیرطبیعی مطرح شد موضوعی که تازه نیست و سال ها به دنبال آن بودیم و از سوی دیگر استاندار کرمانشاه اخیرا بارها تاکید کرده که باید جلوی خام فروشی این محصول گرفته شود و سراغ فرآوری آن برویم.

با وجود همه این موارد و ظرفیت‌ها، انچه که رئیس انجمن معادن قیرطبیعی گیلانغرب می‌گوید جای بسی تعجب دارد، اینکه طی بیش از ۳۱ سال اخیر هیچ نماینده یا استانداری از این معادن بازدید نداشته است!

«جهانبخش مرجانی» با اشاره به ظرفیت و ذخایر قابل توجهی که کرمانشاه در حوزه قیرطبیعی دارد، اظهار کرد: با وجود همه این ظرفیت‌ها و تاکیدی که مدام بر آن می‌شود اما از زمان تولد قیرطبیعی در کرمانشاه تا کنون یعنی چیزی بیش از ۳۰ سال، هیچ نماینده مجلس و یا استانداری از معادن قیرطبیعی گیلانغرب بازدید نکردند.

وی این بی توجهی به معادن قیرطبیعی را پذیرفتنی ندانست و ادامه داد: این در حالی است که معادن قیرطبیعی با مشکلات متعددی مواجهند و نیازمند توجه و رسیدگی هستند.

مرجانی از مسئولین درخواست کرد برای اینکه وضعیت معادن و مشکلات آنها را از نزدیک ببینند حتما بازدیدی از معادن قیرطبیعی داشته باشند.

رئیس انجمن معادن قیرطبیعی گیلانغرب از وجود نزدیک به ۲۰ معدن فعال قیرطبیعی یاد کرد و ادامه داد: حدود ۱۰ تا ۲۰ معدن اکتشافی هم داریم.

مرجانی با بیان اینکه اخیرا استاندار کرمانشاه تاکید ویژه ای بر فرآوری قیرطبیعی دارد، گفت: از این توجه دلسوزانه بسیار سپاسگزاریم و ایشان از اولین استاندارانی هستند که به موضوع فرآوری قیرطبیعی توجه داشتند.

وی افزود: اما یک نکته مهم درباره فرآوری قیرطبیعی وجود دارد و آن توجه به ذخیره قطعی و واقعی قیرطبیعی در استان بر اساس مستندات علمی است، زیرا تا زمانیکه برآورد دقیق و علمی از میزان ذخایر نداشته باشیم نمی توانیم سرمایه گذاران را پای کار بیاوریم.

مرجانی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران باید بدانند که دقیقا برای چه میزان ذخیره قرار است سرمایه گذاری کنند.

رئیس انجمن معادن قیرطبیعی گیلانغرب با بیان اینکه گاهی گفته می شود، ذخیره قیرطبیعی در کرمانشاه حدود دو میلیون تن است، تاکید کرد: هیچ سرمایه گذاری برای این میزان ذخیره که ظرف چند سال کوتاه تمام می شود پای کار نمی آید تا صدها میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کند.

وی معتقد است ذخیره واقعی قیرطبیعی در کرمانشاه بسیار بیشتر از این ارقام است اما نیازمند بررسی علمی و مستند دارد.

این در حالی است که نماینده قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب، بارها تاکید کرده که نیازمند یک همایش بین المللی در حوزه معدن در کرمانشاه هستیم اما خود بازدیدی از معادن نداشته است.

«شهریار حیدری» مدتی قبل در جلسه شورای معادن کرمانشاه با اشاره به ظرفیت های متعددی که کرمانشاه در حوزه معدن دارد، گفت: اما موانع متعددی باعث شده نتوانیم بهره‌برداری مناسبی از ذخایر معدنی داشته باشیم و برای رفع این موانع نیازمند برپایی یک همایش هستیم.

به گفته حیدری، این همایش باید با هدف بیان ظرفیت‌های معدنی کرمانشاه با حضور سرمایه‌گذاران داخل و خارجی برگزار شود.

وی قیر طبیعی را یکی از مهمترین مواد معدنی کرمانشاه برشمرد و افزود: گیلانغرب دارای ظرفیت‌های قابل توجهی در زمینه قیر طبیعی است و این میزان ذخیره معدنی قیر طبیعی تنها در پنج، شش کشور دنیا وجود دارد.

با این وجود همه حرف‌هایی که حیدری زده تنها در حد حرف و تاکید باقی مانده است، زیرا تا کنون هیچ پیگیری از سوی وی برای برپایی چنین همایشی یا بازدید و پیگیری امور معادن قیر طبیعی گیلانغرب انجام نشده است.

حیدری در حالی‌که نماینده یکی از مناطق محروم، جنگ زده و مرزی کرمانشاه است اما بیشتر اولویت خود را صرف امورات دیگری غیر از مسائل منطقه خود قرار می‌دهد.

مردم به این امید وی را به عنوان نماینده خود انتخاب کردند که به رفع محرومیت سرپل‌ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب کمک کند اما وی از ابتدایی‌ترین مزیت این منطقه که معادن غنی قیر طبیعی می‌باشد غافل مانده است.

پریا امیری -خبرنگار طلوع

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.