یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Sunday, 28 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20840 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟ یک روانپزشک نسبت به مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور هشدار داد آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟ عملیات نجات خودروی گرفتارشده با ۶ نفر سرنشین آن از رودخانه زمکان در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند

پیگیری برای ارتقاء “بمو” به منطقه حفاظت شده
06 مهر 1401 - 10:35
شناسه : 280703
0
مدیرکل محیط زیست کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-احد جلیلیان، با اشاره به ظرفیت‌های اکولوژیکی قابل توجهی که برخی از مناطق استان کرمانشاه دارد، “بمو” در ثلاث باباجانی را یکی از مهمترین این مناطق برشمرد و افزود: چندی قبل در شورای عالی محیط زیست کشور، منطقه بمو در وسعت حدود ۳۸۰۰ هکتار به عنوان منطقه شکار و تیراندازی ممنوع معرفی شد/امیدواریم با پیگیری‌های انجام شده و با توجه به قابلیت‌هایی که این منطقه دارد، بتوانیم ظرف مدت کمتر از یکسال بمو را به عنوان منطقه حفاظت شده معرفی کنیم/مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه علاوه بر منطقه بمو، زرده ریجاب هم پتانسیل‌های اکولوژیکی فراوانی وجود دارد، اظهار کرد: این ظرفیت وجود دارد که این منطقه نیز به عنوان منطقه حفاظت شده معرفی شود/جلیلیان با اشاره به اینکه پیش از این نیز شاهد ارتقاء تعدادی از مناطق تحت مدیریت محیط زیست استان بودیم، یادآور شد: با پیگیری‌های انجام شده دو منطقه شکار و تیراندازی ممنوع قراویز و زله‌زرد به عنوان پناگاه حیات وحش معرفی شدند و منطقه شکار و تیراندازی ممنوع امروله و دالاخانی نیز به با ارتقاء این مناطق، درصد مناطق تحت مدیریت محیط زیست استان کرمانشاه از ۸.۷ درصد اکنون به ۹.۷ درصد رسیده و با استاندادهای جهانی که باید به ۱۰ درصد برسیم، فاصله چندانی نداریم/اکنون نزدیک به ۲۵۰ هزار هکتار از وسعت استان تحت مدیریت محیط زیست است این محدوده شامل ۱۰ منطقه از جمله پنج منطقه حفاظت شده، سه پناهگاه حیات وحش و دو اثر طبیعی ملی است/مناطق حفاظت شده استان شام منطقه بدر و پریشان، امروله و دالاخانی، بیستون، بوزین و مره‌خیل و قلاجه است. به علاوه سه پناهگاه حیات وحش شامل زله زرد، قراویز و ورمنجه را داریم و آثار طبیعی ملی استان نیز شامل پرآو و قوری قلعه می‌باشد.

پ
پ

به گزارش طلوع کرمانشاه به نقل از ایسنا، مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه از پیگیری برای ارتقاء و معرفی منطقه “بمو” به عنوان منطقه حفاظت شده خبر داد.

احد جلیلیان، با اشاره به ظرفیت‌های اکولوژیکی قابل توجهی که برخی از مناطق استان کرمانشاه دارد، “بمو” در ثلاث باباجانی را یکی از مهمترین این مناطق برشمرد و افزود: چندی قبل در شورای عالی محیط زیست کشور، منطقه بمو در وسعت حدود ۳۸۰۰ هکتار به عنوان منطقه شکار و تیراندازی ممنوع معرفی شد.

وی ادامه داد: امیدواریم با پیگیری‌های انجام شده و با توجه به قابلیت‌هایی که این منطقه دارد، بتوانیم ظرف مدت کمتر از یکسال بمو را به عنوان منطقه حفاظت شده معرفی کنیم.

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه علاوه بر منطقه بمو، زرده ریجاب هم پتانسیل‌های اکولوژیکی فراوانی وجود دارد، اظهار کرد: این ظرفیت وجود دارد که این منطقه نیز به عنوان منطقه حفاظت شده معرفی شود.

جلیلیان با اشاره به اینکه پیش از این نیز شاهد ارتقاء تعدادی از مناطق تحت مدیریت محیط زیست استان بودیم، یادآور شد: با پیگیری‌های انجام شده دو منطقه شکار و تیراندازی ممنوع قراویز و زله‌زرد به عنوان پناگاه حیات وحش معرفی شدند و منطقه شکار و تیراندازی ممنوع امروله و دالاخانی نیز به عنوان منطقه حفاظت شده معرفی شد.

به گفته این مسئول، با ارتقاء این مناطق، درصد مناطق تحت مدیریت محیط زیست استان کرمانشاه از ۸.۷ درصد اکنون به ۹.۷ درصد رسیده و با استاندادهای جهانی که باید به ۱۰ درصد برسیم، فاصله چندانی نداریم.

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه هم اکنون نزدیک به ۲۵۰ هزار هکتار از وسعت استان تحت مدیریت محیط زیست است، خاطرنشان کرد: این محدوده شامل ۱۰ منطقه از جمله پنج منطقه حفاظت شده، سه پناهگاه حیات وحش و دو اثر طبیعی ملی است.

جلیلیان اضافه کرد: مناطق حفاظت شده استان شام منطقه بدر و پریشان، امروله و دالاخانی، بیستون، بوزین و مره‌خیل و قلاجه است. به علاوه سه پناهگاه حیات وحش شامل زله زرد، قراویز و ورمنجه را داریم و آثار طبیعی ملی استان نیز شامل پرآو و قوری قلعه می‌باشد/ایسنا

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.