پنج شنبه, ۱۳ دی , ۱۴۰۳ Thursday, 2 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21866 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

از سقوط هفت پله‌ای کرمانشاه در شاخص فضای کسب و کار تا اجحاف بانک‌های خصوصی در حق استان شهردار کرمانشاه: چهره واقعی و زیبای کرمانشاه را گزارش کنیم بازدید شبانه و سرزده مدیران شهرداری از چند ایستگاه آتش نشانی شهرستان صحنه؛ بهشت گردشگری با طعم عسل اعلام زمان توزیع کارت سه آزمون استخدامی صنایع کرمانشاه لنگ ۳۰ مگاوات برق! /برق مورد نیاز صنایع کرمانشاه به اندازه برخی مال‌های تهران! اظهارات مدیریت بحران استانداری خلاف واقع است کرمانشاه زمستانی سردتر از پارسال دارد معرفی برگزیدگان جشنواره عکاسی«گلاریژان» در کرمانشاه نیروگاه خورشیدی ۴۶۰ مگاواتی در شهر مرزی سومار احداث می‌شود رشد خانه مسافرهای غیرمجاز در کرمانشاه بیمارستان امام سجاد(ع) تعطیل نخواهد شد سرمای کرمانشاه تا کی ادامه دارد؟ کشت پیاز و سیب‌زمینی در کنگاور ممنوع شد رای قاضی کرمانشاهی برگزیده کشوری شد اعزام تیم کشتی آزاد کرمانشاه به مسابقات قهرمانی کشور/ اتوبوس تیم خراب شد نمایش کاتالونیا به فجر می رود ۳ مدرسه قدیمی کرمانشاه برای ثبت جهانی معرفی می‌شوند نظارت اصحاب رسانه فرصتی مناسب برای ارتقاء کیفیت خدمات شهرداری است قطع گاز ۱۴۲۸ اداره پرمصرف کرمانشاه

چند راهکار ساده برای جلوگیری از بروز حوادث تلخ در فصل سرما
02 آبان 1401 - 11:16
شناسه : 281074
6
 رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه مطرح کرد؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-مهندس فرهاد فرهودی با بیان اینکه گاز مونوکسید کربن بی‌رنگ، بی‌بو، بسیار سمی و کشنده است، اظهار داشت: با انجام چند راهکار ساده، اما مهم می‌توان از بروز حادثه‌های دلخراش گاز گرفتگی مخصوصا در فصل سرما جلوگیری کرد/ شهروندان هنگام نصب بخاری مسیر دودکش را حتما باید چک کنند که مسدود نباشد و همچنین باید از کلاهک‌های به شکل H استفاده شود/ سرد بودن لوله بخاری نشانه عدم خروج گاز است، بلافاصله باید مسیر لوله بخاری، زانوها و دریچه بررسی و در عدم صورت گرم بودن لوله، باید بخاری را خاموش و تا زمان رفع عیب، از آن استفاده نشود/فرهودی ادامه داد: خوابیدن در فاصله نزدیک با وسایل گازسوز، خطر گاز گرفتگی را بیشتر می‌کند و امکان جدا شدن اتصالات لوله بخاری نیز به هنگام جابه جایی افراد و برخورد با وسیله گازسوز وجود دارد/به هیچ عنوان نباید از اجاق گاز برای گرم کردن منزل استفاده کرد چرا که نداشتن حفاظ شیشه‌ای و خارج نشدن گاز مونواکسید کربن از محیط، جان افراد را تهدید می‌کند/ استفاده از شومینه نیز به دلیل نداشتن شیشه محافظ توصیه نمی‌شود و خطر گاز گرفتگی را بیشتر می‌کند/فرهودی در پایان با بیان اینکه تنگی نفس، تهوع، سرگیجه و درد در قفسه سینه از مهم‌ترین علائم گازگرفتگی است، گفت: هنگام مواجه با فرد دچار مسمومیت باید او را در فضای باز قرار داد تا اکسیژن کافی به ریه‌ها برسد و اگر امکان انتقال فرد به بیرون از منزل وجود نداشت باید حوله‌ای را با آب سرد مرطوب کرده و روی دهان و بینی فرد قرار داد تا نیرو‌های امدادی برسند/در سال ۱۴۰۰ تعداد ۳۹ مورد حوادث گازگرفتگی و نشت گاز به سازمان آتش نشانی اعلام شده که در این حوادث ۴ نفر فوت و ۸ نفر دچار مصدومیت و مسمومیت شدند.

پ
پ

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری صفر تا صد راهکار های جلوگیری از حادثه «دودکش» در فصل سرما را تشریح کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی شهرداری کرمانشاه، مهندس فرهاد فرهودی با بیان اینکه گاز مونوکسید کربن بی‌رنگ، بی‌بو، بسیار سمی و کشنده است، اظهار داشت: با انجام چند راهکار ساده، اما مهم می‌توان از بروز حادثه‌های دلخراش گاز گرفتگی مخصوصا در فصل سرما جلوگیری کرد.

وی افزود: شهروندان هنگام نصب بخاری مسیر دودکش را حتما باید چک کنند که مسدود نباشد و همچنین باید از کلاهک‌های به شکل H استفاده شود.

رئیس سازمان آتش‌نشانی شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: سرد بودن لوله بخاری نشانه عدم خروج گاز است، بلافاصله باید مسیر لوله بخاری، زانوها و دریچه بررسی و در عدم صورت گرم بودن لوله، باید بخاری را خاموش و تا زمان رفع عیب، از آن استفاده نشود.

فرهودی ادامه داد: خوابیدن در فاصله نزدیک با وسایل گازسوز، خطر گاز گرفتگی را بیشتر می‌کند و امکان جدا شدن اتصالات لوله بخاری نیز به هنگام جابه جایی افراد و برخورد با وسیله گازسوز وجود دارد.

وی تاکید کرد: به هیچ عنوان نباید از اجاق گاز برای گرم کردن منزل استفاده کرد چرا که نداشتن حفاظ شیشه‌ای و خارج نشدن گاز مونواکسید کربن از محیط، جان افراد را تهدید می‌کند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی شهرداری کرمانشاه گفت: استفاده از شومینه نیز به دلیل نداشتن شیشه محافظ توصیه نمی‌شود و خطر گاز گرفتگی را بیشتر می‌کند.

فرهودی در پایان با بیان اینکه تنگی نفس، تهوع، سرگیجه و درد در قفسه سینه از مهم‌ترین علائم گازگرفتگی است، گفت: هنگام مواجه با فرد دچار مسمومیت باید او را در فضای باز قرار داد تا اکسیژن کافی به ریه‌ها برسد و اگر امکان انتقال فرد به بیرون از منزل وجود نداشت باید حوله‌ای را با آب سرد مرطوب کرده و روی دهان و بینی فرد قرار داد تا نیرو‌های امدادی برسند.

در سال ۱۴۰۰ تعداد ۳۹ مورد حوادث گازگرفتگی و نشت گاز به سازمان آتش نشانی اعلام شده که در این حوادث ۴ نفر فوت و ۸ نفر دچار مصدومیت و مسمومیت شدند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.