یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Sunday, 28 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20840 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟ یک روانپزشک نسبت به مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور هشدار داد آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟ عملیات نجات خودروی گرفتارشده با ۶ نفر سرنشین آن از رودخانه زمکان در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند

تا نیمه اردیبهشت هم تزریق واکسن آنفلوآنزا مفید است
13 آذر 1401 - 11:04
شناسه : 282750
2
فوق تخصص بیماریهای عفونی کودکان: طلوع‌‌کرمانشاه : دکتر جبارعلی صفایی با بیان اینکه در گذشته‌های دور بیماریهای کشنده‌ای گریبانگیر بشریت بوده که مرگ‌ و میرهای زیادی ایجاد می‌کرد، افزود: اوایل قرن بیستم حدود ۲۵ میلیون نفر بر اثر بیماری آنفلوآنزا فوت کردند، اما با پیشرفت علم پزشکی به ویژه با انجام‌ واکسیناسیون، این مرگ و میرها به شدت کمتر شده است/در حال حاضر از نزدیک به ۵۰۰ میلیون نفر مبتلا به آنفلوآنزا در جهان در طول سال، تعداد کشته ها به ۱۰ هزار نفر هم نمی رسد/عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه در مجموع آنفلوآنزا سه زیر گروه شایع A، B و C دارد، عنوان کرد: زیر گروه C آنفلوآنزا خفیف است و مشکلی در فرد بیمار ایجاد نمی کند/وی زیرگروه A  را خطرناک‌ترین نوع آنفلوآنزا معرفی کرد و گفت: زمان شیوع این زیرگروه اوایل پاییز تا اواخر آبان است و به نسبت دیگر زیرگروه‌ها عوارض شدیدتری دارد/صفایی با بیان اینکه زمان شیوع نوع B آنفلوآنزا در حوالی دی و بهمن هست، افزود: این نوع بیماری اگر چه به اندازه نوع A مرگ و میر ندارد، اما باز هم قابل توجه است/وی در ادامه با بیان اینکه واکسیناسیون در حدود 60 تا 70 درصد موارد باعث جلوگیری از ابتلا به آنفلوآنزا می شود، افزود: در صورت ابتلا هم در ۱۰۰ درصد موارد باعث کاهش عوارض بیماری می شود/اگرچه بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوآنزا ۱۵ شهریور به بعد است، اما نباید به اشتباه تصور کرد که دیگر فصل تزریق آن گذشته و بی فایده است و حتی تا نیمه اردیبهشت هم تزریق واکسن آنفلوآنزا مفید خواهد بود/بهتر است همه افراد این واکسن را دریافت کنند، اما با توجه به شرایط اقتصادی کشورها توصیه می شود گروه‌های پرخطر که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، شامل کودکان( مخصوصا کودکان زیر پنج سال)، افراد مبتلا به بیماری خاص، افراد مسن( بویژه بالای ۶۵ سال )، کسانی که در بیمارستانها کار می کنند و افرادی که در مراکز پرجمعیت مشغول به کار هستند، حتما نسبت به تزریق واکسن آنفلوآنزا اقدام کنند.
منبع : ایسنا
پ
پ

یک فوق تخصص بیماریهای عفونی کودکان گفت: اگرچه بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوآنزا  ۱۵ شهریور به بعد است، اما تا نیمه اردیبهشت هم تزریق این واکسن مفید خواهد بود.

دکتر جبارعلی صفایی با بیان اینکه در گذشته‌های دور بیماریهای کشنده‌ای گریبانگیر بشریت بوده که مرگ‌ و میرهای زیادی ایجاد می‌کرد، افزود: اوایل قرن بیستم حدود ۲۵ میلیون نفر بر اثر بیماری آنفلوآنزا فوت کردند، اما با پیشرفت علم پزشکی به ویژه با انجام‌ واکسیناسیون، این مرگ و میرها به شدت کمتر شده است.

وی به نقش واکسیناسیون‌ در کنترل بیماریها اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر از نزدیک به ۵۰۰ میلیون نفر مبتلا به آنفلوآنزا در جهان در طول سال، تعداد کشته ها به ۱۰ هزار نفر هم نمی رسد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه در مجموع آنفلوآنزا سه زیر گروه شایع A، B و C دارد، عنوان کرد: زیر گروه C آنفلوآنزا خفیف است و مشکلی در فرد بیمار ایجاد نمی کند.

وی زیرگروه A  را خطرناک‌ترین نوع آنفلوآنزا معرفی کرد و گفت: زمان شیوع این زیرگروه اوایل پاییز تا اواخر آبان است و به نسبت دیگر زیرگروه‌ها عوارض شدیدتری دارد.

صفایی با بیان اینکه زمان شیوع نوع B آنفلوآنزا در حوالی دی و بهمن هست، افزود: این نوع بیماری اگر چه به اندازه نوع A مرگ و میر ندارد، اما باز هم قابل توجه است.

وی در ادامه با بیان اینکه واکسیناسیون در حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد موارد باعث جلوگیری از ابتلا به آنفلوآنزا می شود، افزود: در صورت ابتلا هم در ۱۰۰ درصد موارد باعث کاهش عوارض بیماری می شود.

وی ادامه داد: اگرچه بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوآنزا ۱۵ شهریور به بعد است، اما نباید به اشتباه تصور کرد که دیگر فصل تزریق آن گذشته و بی فایده است و حتی تا نیمه اردیبهشت هم تزریق واکسن آنفلوآنزا مفید خواهد بود.

وی گفت: بهتر است همه افراد این واکسن را دریافت کنند، اما با توجه به شرایط اقتصادی کشورها توصیه می شود گروه‌های پرخطر که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، شامل کودکان( مخصوصا کودکان زیر پنج سال)، افراد مبتلا به بیماری خاص، افراد مسن( بویژه بالای ۶۵ سال )، کسانی که در بیمارستانها کار می کنند و افرادی که در مراکز پرجمعیت مشغول به کار هستند، حتما نسبت به تزریق واکسن آنفلوآنزا اقدام کنند.

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.